![]() |
|
Nahrávaní na datové úložištěUmí nějaké přijímače nahrávat na datové úložiště (NAS) přes LAN? Chci mít dva přijímače a když něco nahraji na jednom, tak ať pak to přehraji na druhem (bez kopírovaní, nošení HDD, atd.). Přijímače budou zapojeny v domácí síti. |
Besta33
Registrace: 5/2011 Příspěvků: 6 |
![]() |
|
RE: Nahrávaní na datové úložištědreambox,ipbox,kathrein,.... len napriklad.DM 7025
|
Vlasto
Registrace: 3/2005 Příspěvků: 45 |
![]() |
|
RE: Nahrávaní na datové úložištěMožná je lepší napsat, všechny linux stroje a to architektura mipsel nebo také sh4 |
matchboxx
Registrace: 9/2012 Příspěvků: 2 551 |
![]() |
|
RE: Nahrávaní na datové úložištěMěl jsem přesně ten samej požadavek. Doma mám v síti WD MyBookLive 1TB a na něj jsem chtěl nahrávat z jednoho a z druhého sat. přijímače si to pustit. Navíc je možný to pustit z obou ntbků i iPadu. Skoro dva měsíce mám v provozu Skytec BlackBox a HD Box FS 7110. Splňuje to přesně moje požadavky (v obýváku double tuner a v pokojíču singl tuner). Určitě existuje něco dokonalejšího, ale já jsem unešenej z tohohle. FS 7110 jsem koupil starší na aukru za 1100,- do dětského pokojíčku. Jinak bych tam koupil novější model 7119. Maká to perfektně. Jedná se o levnější řešení, kdybych měl zbytečný koruny, určitě bych koupil to co doporučuje "vlasto" |
streetball
Registrace: 4/2013 Příspěvků: 10 |
![]() |
|
RE: Nahrávaní na datové úložištěPoužívam Vu solo2 a Vu uno.Ako nas mám zyxel NSA320.Zo všetkým maximálna spokojnosť. |
johan10
Registrace: 1/2008 Příspěvků: 315 |
![]() |
|
![]() |