![]() |
|
Soused znemožnil příjem DVB-TNa sousedově pozemku (v běžné vesnické zástavbě) postupně vyrostly vysoké smrky. Zpočátku byl DVB-T příjem relativně v pořádku, teď už se obraz sype a rezervy jsem vyčerpal (kvalitní anténa, nové svody). Existuje právní cesta jak ho donutit aby ty stromy zlikvidoval? |
Jantars
Registrace: 2/2008 Příspěvků: 614 |
Stránka: 1 2 3 [ 4 ] INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 79 | |
![]() |
|
RE: Soused znemožnil příjem DVB-TVsadil by som cokolvek na to, ze smreky su v tom nevinne. Urcite existuje ine riesenie - chce to obehat merakom. uz to umiestnenie anteny pod krovom je dost nestastne, jednak z pohladu homogenity pola, druhak esteticky dojem. |
JanoHels
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 886 |
![]() |
|
RE: Soused znemožnil příjem DVB-TJa mam v ceste kopce. Dam ich zrezat?!!!!Kopce mi nevyrastli ani nemenia polohu, miesto so stabilnym signalom som hladal dost dlho a nakoniec nasiel. Uzkopasmove yaginy v nehomogennom poli neuspeli. Zabralo sito. Skus hladat tiez spravnu cestu, nie rezat stromy. |
Kasr
Registrace: 8/2008 Příspěvků: 4 648 |
![]() |
|
RE: Soused znemožnil příjem DVB-TDíky redakci za ban. Něco takového jsem u sebe nezažil od dob kdy diskusní fóra vznikla. Pravdou je, že neznalost pravidel neomlouvá a ve smyslu pravidel byl ban oprávněně. Těžko mi ale někdo vysvětlí, že zveřejněný mail na sebe (notabene u systému který nepodporuje SZ) je věc natolik závadná, aby se dával ban bez upozornění. Jsem účastníkem hodně diskusí, ale tohle jsem nečekal, protože zdejší diskuse jsou plné různých individuí a osobních útoků a to příliš moderováno není. |
Jantars
Registrace: 2/2008 Příspěvků: 614 |
![]() |
|
JantarsUveřejnění vlastniho emailu není v rozporu s pravidly. Mam to i potvrzeno pisemne. Prý dojde k úpravě pravidel. Zatím ale nedošlo. Nebo někomu došlo ze by to nebylo to prave orechove.Topfield TF 7710 HD PVR 250GB HDD, Ferguson 7318, motor SG 2100, Parabola 73x80 Al Emme Esse, LNB Maximum Pro-Line P-2 Twin.
|
kuba
Registrace: 3/2007 Příspěvků: 4 247 |
Stránka: 1 2 3 [ 4 ] INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 79 | |
![]() |
|
![]() |