Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Zkušenosti

Mimo mísu repeater EW-7238RPD EW-7438RPn

Rád bych požádal o osobní zkušenosti s těmito hračkami při pokrytí wifi signálem mezi místnostmi napříč středně velkým bytem přes rohové příčky i nosné zdi. Zajímá mě,jak na tom chodí po síti filmy ve slušné kvalitě cca 3GB, Internet v TV včetně služeb YouTube a HD Videa ve službě Dailymotion. Jestli se to neseká a nebo kdy se to seká a jak. Nepište mi, že to má jeden vysilač a proto poloviční propustnost. Zajímají mě konkretní osobní zkušenosti v pásmech 2.4 i 5GHz. Zdroj signálu-UPC Fiber Power 60..router Edimax BR-6574n. Předem děkuji za věcné postřehy.

I když jsi chytrý, možná přijde někdo ještě chytřejší

Morous
Registrace: 1/2006
Odpověď v diskusním vlákně

Morous

a nerozmyslal si aj o niecom na baze Powerline ? ;)

Nosce te ipsum.

Warder
Registrace: 10/2008
Odpověď v diskusním vlákně

Warder

Není to pro mě. Kolegu nalákalo UPC, že mu pokrejou byt wifi-signálem z modemu do TV+700 filmů a já nevím co ještě, no a když jsem mu řikal že mu to neudělaj, tak nevěřil. Přišli, signál k TV nedošel, že prej je to televizí. Byla to nová LG, tak kolega zavolal do LG, přijel technik, připojil TV se na Net přes mobil, vyfakturoval kolegovi další službu a odjel. No a UPC tam stáli jako gumy a že přijdou zase za 2 dni s jiným modemem. Když odešli, tak zavolal mě, za 5 minut sem mu to na zkoušku rozchodil na můj router, nechal ho přečíst mejly, zase odpojil, no a UPC přišlo za 2 dni znovu, zase jim to nešlo, tak zbalili cisco a řžekli mu, aby si koupil silnější modem, vyfakturovali a vykašlali se na něj. Utratil spoustu peněz a Net mu v TV dodnes nejde.
Ten extender se mi líbí, dělaj to teď přímo na zásuvku, nastavíš to přes WPS a potom hledáš nejvhodnější místo v bytě. Mám s tim i jiný úmysly, ale hledám nějakou referenci. Jsou samozřejmě i jiný typy a možnosti, ale tohle se mi zdá pro laika nejjednodušší, navíc žádná kabeláž.

I když jsi chytrý, možná přijde někdo ještě chytřejší

Morous
Registrace: 1/2006

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra