![]() |
|
kto poradi?HLAdam aktualizacie na DVB-S prijmac ZIRCON SKYLINE poslete mi link kde to najdem? |
kakalik
Registrace: 5/2013 Příspěvků: 7 |
![]() |
|
@kakalikCo tak použít google a trochu pohledat. A nečekat se založenýma rukama na odpověď :fuming: |
bora
Registrace: 10/2009 Příspěvků: 722 |
![]() |
|
RE: kto poradi?www.google.com |
polulin
Registrace: 10/2007 Příspěvků: 2 534 |
![]() |
|
RE: kto poradi?https://www.parabola.cz/forum/topic-77674/O2TV STŘÍBRNÁ
|
petr33
Registrace: 5/2006 Příspěvků: 1 734 |
![]() |
|
RE: kto poradi?Iiež som hľadal. Našiel som toto: dxc.cz/?page=download&id=55. Ale nepodarili sa mi to stiahnuť. Ak budeš mať väčšie štastie ozvi sa mi. |
PaliK
Registrace: 3/2006 Příspěvků: 259 |
![]() |
|
RE: kto poradi?A co OTO alebo cechach OTA ? :8)Okrem toho 5.3.22_ vyzera byt posledna a tu najdete v pohode. Ale nie u Lidla alebo v Bille. Tento prispevok bol cely napisany bez financnej pomoci EU, alebo nejakej mimovladky.
|
liquere
Registrace: 7/2008 Příspěvků: 14 231 |
![]() |
|
kakalikSom za to aby si tu ľudia pomáhali, keď viem, sám rád poradím, ale to sa musí v prvom rade snažiť ten čo sa pýta! Len tak pre zujímavosť, dal som do vyhľadávača "ZIRCON SKYLINE" a vyskočilo mi presne to čo hľadáš... |
Eman
Registrace: 4/2007 Příspěvků: 585 |
![]() |
|
já ti poradími když srandu mám rád (a teď budu a číču )ale poslední bodzdejšího zákona praví mimo jiné : Kdo poradí? - takové názvy jsou nic neříkající a názvy nejsou vítané) :8) ale petr ti poradil nejlépe !!!! |
tonek
Registrace: 1/2009 Příspěvků: 6 117 |
![]() |
|
RE: kto poradi?Ake ticho az lieci...... R^Tento prispevok bol cely napisany bez financnej pomoci EU, alebo nejakej mimovladky.
|
liquere
Registrace: 7/2008 Příspěvků: 14 231 |
![]() |
|
![]() |