Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Zkušenosti

Programy volné a ostatní

1) Jak je možné chytit i ostatní volné programy na 19,2 23,5 a 13 Hotbird? Jde mi jich tam asi 70% a na zbytek buďto naskočí žádný signál nebo jede pouze zvuk. Mám parabolu 85cm a jsem z Brna.

2)Existuje nějaká levná verze jak sledovat i placené programy na Astře a Hotbirdu?
Díky všem :)

mojmir
Registrace: 4/2013
Odpověď v diskusním vlákně

RE: Programy volné a ostatní

Nemáš náhodou SD príjmač?

telecirkus
Registrace: 12/2011

ad 2) nemáš náhodou teplotu?

migr
Registrace: 7/2007

Jo to mám ale bylo mi řečeno když jsem ho kupoval že to nevadí.

mojmir

Ach jo. :ogre: Když jsi přijímač kupoval, tak ten trouba co Ti ho prodával byl zjevně o něco chytřejší než Ty. Tak být Tebou, tak se tam na to místo vrátím a hodím mu ten SD přijímač na hlavu se slovy ,,to nevadí".

silesian
Registrace: 4/2011

Tady nahoře máš přehledy,vlevo nahoře.Vem přijímač vymaž všechny TP na družicích které potřebuješ a dej je tam znovu podle družic zde v přehledu.Třeba na 23,5E Ti jich zase dost zmizí. např.12565 atd.Potom dej proladit ty Tvoje volné FTA. HD - S2 tam mít nebudeš

Ji.sat
Registrace: 1/2006

Presne ako píše silesian. Zobrať tú SD kraksňu a otrieskať to tomu predajcovi o hlavu v prípade, že si to kupoval v týchto dňoch. Ak ho máš už dlhšie, tak ti jednoducho zostarol a pokrok nezastavíš. V tomto prípade vymeniť starý za nový samozrejme HD už by malo byť povinnosťou.

telecirkus
Registrace: 12/2011

Díky všem za info. Bylo to v době kdy končilo analogové vysílání a musel jsem to řešit koupením satelitu.Teď už jsou ty ceny rozumné a tak si koupím HD přijímač. Ale pro jistotu mi poraďte jaký je ten pravý. Vyděl jsem Amiko 8300 za 2000kč ale fungovalo by to na kartu T-MOBILE?
Díky :)

mojmir

No já to pochopil tak, že mojmir přišel do obchodu, dal dotaz na příjem HD s konkrétním přijímačem a ten hustý týpek za pultem mu řekl, že to přijímač neumí, ale že to nevadí. Taky to může být ale i tak, že mojmir má doma ještě jen CRT a tudíž žádný HDMI a to pak v tomto případě opravdu nevadí. Chtělo by to více slov , mojmíre.

silesian

mojmir: Jestli máš operátora T-Mobile a dá Ti nějaký výhodný tarif tel.+ data+ televize a bude Ti to vyhovovat, můžeš jít do T-Mobile. T-Mobile je však pouze virtuální operátor využívající nabídky M7 (SkyLink). Přijímač zvládne, po instalaci softwaru na UNI čtečku dekódovat i karty ostatních providerů na našem trhu. Možná už bude takto upravený od prodejce. Konkrétně uváděný Amiko 8300 HD je celkem dobře vybavený přijímač, za dobrou cenu. Mne však neoslovil.

silesian

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra