![]() |
|
Programy volné a ostatní1) Jak je možné chytit i ostatní volné programy na 19,2 23,5 a 13 Hotbird? Jde mi jich tam asi 70% a na zbytek buďto naskočí žádný signál nebo jede pouze zvuk. Mám parabolu 85cm a jsem z Brna.2)Existuje nějaká levná verze jak sledovat i placené programy na Astře a Hotbirdu? Díky všem :) |
mojmir
Registrace: 4/2013 Příspěvků: 70 |
![]() |
|
RE: Programy volné a ostatníNemáš náhodou SD príjmač? |
telecirkus
Registrace: 12/2011 Příspěvků: 962 |
![]() |
|
RE: Programy volné a ostatníad 2) nemáš náhodou teplotu? |
migr
Registrace: 7/2007 Příspěvků: 384 |
![]() |
|
RE: Programy volné a ostatníJo to mám ale bylo mi řečeno když jsem ho kupoval že to nevadí. |
mojmir
![]() |
|
RE: Programy volné a ostatníAch jo. :ogre: Když jsi přijímač kupoval, tak ten trouba co Ti ho prodával byl zjevně o něco chytřejší než Ty. Tak být Tebou, tak se tam na to místo vrátím a hodím mu ten SD přijímač na hlavu se slovy ,,to nevadí". |
silesian
Registrace: 4/2011 Příspěvků: 1 014 |
![]() |
|
RE: Programy volné a ostatníTady nahoře máš přehledy,vlevo nahoře.Vem přijímač vymaž všechny TP na družicích které potřebuješ a dej je tam znovu podle družic zde v přehledu.Třeba na 23,5E Ti jich zase dost zmizí. např.12565 atd.Potom dej proladit ty Tvoje volné FTA. HD - S2 tam mít nebudeš |
Ji.sat
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 1 804 |
![]() |
|
RE: Programy volné a ostatníPresne ako píše silesian. Zobrať tú SD kraksňu a otrieskať to tomu predajcovi o hlavu v prípade, že si to kupoval v týchto dňoch. Ak ho máš už dlhšie, tak ti jednoducho zostarol a pokrok nezastavíš. V tomto prípade vymeniť starý za nový samozrejme HD už by malo byť povinnosťou. |
telecirkus
Registrace: 12/2011 Příspěvků: 962 |
![]() |
|
RE: Programy volné a ostatníDíky všem za info. Bylo to v době kdy končilo analogové vysílání a musel jsem to řešit koupením satelitu.Teď už jsou ty ceny rozumné a tak si koupím HD přijímač. Ale pro jistotu mi poraďte jaký je ten pravý. Vyděl jsem Amiko 8300 za 2000kč ale fungovalo by to na kartu T-MOBILE?Díky :) |
mojmir
![]() |
|
RE: Programy volné a ostatníNo já to pochopil tak, že mojmir přišel do obchodu, dal dotaz na příjem HD s konkrétním přijímačem a ten hustý týpek za pultem mu řekl, že to přijímač neumí, ale že to nevadí. Taky to může být ale i tak, že mojmir má doma ještě jen CRT a tudíž žádný HDMI a to pak v tomto případě opravdu nevadí. Chtělo by to více slov , mojmíre. |
silesian
![]() |
|
RE: Programy volné a ostatnímojmir: Jestli máš operátora T-Mobile a dá Ti nějaký výhodný tarif tel.+ data+ televize a bude Ti to vyhovovat, můžeš jít do T-Mobile. T-Mobile je však pouze virtuální operátor využívající nabídky M7 (SkyLink). Přijímač zvládne, po instalaci softwaru na UNI čtečku dekódovat i karty ostatních providerů na našem trhu. Možná už bude takto upravený od prodejce. Konkrétně uváděný Amiko 8300 HD je celkem dobře vybavený přijímač, za dobrou cenu. Mne však neoslovil. |
silesian
![]() |
|
![]() |