![]() |
|
Maxima FM Astra 19,2Chci se jen zeptat, funguje někomu z vás před Astru 19.2 španělské rádio MAXIMA FM ? myslel jsem, že už tam 2 roky nevysílá, protože mi přestalo jít, ale v nejnovější vydání časopisu sat a dvb-t jsem ho nalezl v přehledu a na lyngsatu také. Po nalazení frekvence 10 847 V 22 000 mi však tuto stanici sat nenalezne a v nabídce RADIO ESP , kde je 15 zvukových stop mi nehraje ani jedna. děkuji za info |
djbasslick
Registrace: 6/2012 Příspěvků: 99 |
![]() |
|
ASTRA/CANAL+ ESPAŇA/MAXIMA FMZdravím,Zkuste navolit v režimu TV programovou pozici C+ RADIOS a dále pak zvukovou stopu číslo 6, tady rádio MAXIMA FM hraje bez problémů! Dále pak v režimu RÁDIO stejným způsobem zadejte opět zvukovou stopu číslo 6, i tady rádio MAXIMA FM hraje bez problémů! Kmitočet: 10.847 GHz Polarizace: Vertikální (V) Symbol Rate (SR): 22.000 FEC: 5/6 (@info) |
ORBITAL
Registrace: 10/2007 Příspěvků: 484 |
![]() |
|
tak u měhraji stopy dva až sedum !:8) |
tonek
Registrace: 1/2009 Příspěvků: 6 117 |
![]() |
|
RE: Maxima FM Astra 19,2dekuju moc, zvlastni, ze na VUcku mi to nejde a na Openboxu ano, zkousel jsem vsechna nastaveni a nic.ale u ostatnich nabidkach radios treba z francie neni problem u vsech stop. nechapu, asi tam dam jinej soft, mam tam ve vucku vti 5.0 ale u openboxu to nehraje samo od sebe, musim prepnout mezi kvalitama zvuku, aby se to rozbehlo, tak je to asi komplikovanejsi celkove |
djbasslick
Registrace: 6/2012 Příspěvků: 99 |
![]() |
|
![]() |