![]() |
|
freesat kartanedavno som objednal freesat kartu,ako to zrusit?co mam robit aby po vyprsani jedneho roka nebudem mat o to zaujem nadalej vyuzivat tu sluzbu? |
tchiga
Registrace: 9/2012 Příspěvků: 94 |
Stránka: [ 1 ] 2 INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 38 | |
![]() |
|
ach jo!dat pisemnou vypoved? |
chocholos
Registrace: 11/2007 Příspěvků: 1 460 |
![]() |
|
Nebojim zavolat a možná ti udělají nabídku,která se nedá odmítnout. :laughing: |
hobo
Registrace: 1/2007 Příspěvků: 7 460 |
![]() |
|
RE: freesat kartafreeSAT karta ani nie je viazaná, pokiaľ viem...Streamingový obsah z: Netflix, Max, Prime Video, SkyShowtime, Apple TV+, Disney+. Lineárne: DVB-T, SAT (1°W - 28.2°E). Iné: VOYO, Magio GO.
|
zmarian
Registrace: 6/2011 Příspěvků: 3 049 |
![]() |
|
Nenapsaljakou kartu si objednal. ;) |
hobo
Registrace: 1/2007 Příspěvků: 7 460 |
![]() |
|
to zmarianFreesatkarta nie je viazaná, ale ak chceš nižšiu cenu, bez viazanosti sa to nedá dohodnúť. |
longoria
Registrace: 1/2013 Příspěvků: 83 |
![]() |
|
RE: freesat karta20 éčiek ročne bez viazanosti. Čo sa chceš na tom ešte dohadovať na call centre? Nie sme na mestskej tržnici. :)))Streamingový obsah z: Netflix, Max, Prime Video, SkyShowtime, Apple TV+, Disney+. Lineárne: DVB-T, SAT (1°W - 28.2°E). Iné: VOYO, Magio GO.
|
zmarian
![]() |
|
RE: freesat kartaJe to tak, ale prečítaj si Všeobecné obchodné podmienky. Ak chceš mať medium kartu za 9,50 mesačne, tak musíš mať 12 mesačnú viazanosť. |
longoria
![]() |
|
RE: freesat kartaÁno, ale to platí pre Medium kartu. Po roku môže bežať aj tá bez viazanosti za tú istú cenu.Streamingový obsah z: Netflix, Max, Prime Video, SkyShowtime, Apple TV+, Disney+. Lineárne: DVB-T, SAT (1°W - 28.2°E). Iné: VOYO, Magio GO.
|
zmarian
![]() |
|
RE: freesat kartaAsi nie, lebo potom bez viazanosti je to cca. 20 eur mesačne. 9,50 máš vždy pri ročnej viazanosti. |
longoria
![]() |
|
RE: freesat kartaZ vlastnej skúsenosti viem, že mi to mohlo ísť po roku bez viazanosti za 9,50. My sme sa ale bavili o freeSAT karte za 20 EUR ročne... Tá je bez viazanosti. A tieto nové, skúšobné karty Season a Štart tiež.Streamingový obsah z: Netflix, Max, Prime Video, SkyShowtime, Apple TV+, Disney+. Lineárne: DVB-T, SAT (1°W - 28.2°E). Iné: VOYO, Magio GO.
|
zmarian
![]() |
|
RE: freesat kartaAko Ti to mohlo ísť? Lebo ja som musel za 9,50 ísť do viazanosti. |
longoria
![]() |
|
RE: freesat kartaMal som na rok za 9,50 viazané a povedali mi + mi prišlo aj písomne, že to môže ísť ďalej aj bez viazanosti za tú istú cenu. A je na mne, ako sa rozhodnem. To isté s priplateným programovým balíkom. Ja som to zaviazal, lebo zrušiť ani meniť službu nemienim, tak aby som mal fixnú cenu na 12 mesiacov... Je mi v podstate jedno, či to je viazané alebo nie, neviem čo sa z toho robí nejaké veľké haló. Cena je smerodajná.Streamingový obsah z: Netflix, Max, Prime Video, SkyShowtime, Apple TV+, Disney+. Lineárne: DVB-T, SAT (1°W - 28.2°E). Iné: VOYO, Magio GO.
|
zmarian
![]() |
|
RE: freesat kartaA prečo si to zaviazal, nie je mi to jasné ak to ide ďalej aj bez viazanosti. A podľa Teba ja z toho robím to veľké halo? |
longoria
![]() |
|
RE: freesat kartaVeď som ti to už vysvetlil v predchádzajúcom príspevku, prečo...Streamingový obsah z: Netflix, Max, Prime Video, SkyShowtime, Apple TV+, Disney+. Lineárne: DVB-T, SAT (1°W - 28.2°E). Iné: VOYO, Magio GO.
|
zmarian
![]() |
|
RE: freesat kartaNevysvetlil, ale dobre, zostanem sprostý. |
longoria
![]() |
|
RE: freesat kartaInáč to mi nie je jasné, že prečo si sa dal viazať, ak aj tak bez viazanosti by si mal to isté. |
longoria
![]() |
|
RE: freesat kartaLebo mi je jedno, či to mám viazané na rok alebo nie, tak či tak mienim zostať tam, kde som teraz, za zafixovanú cenu na celý rok.Streamingový obsah z: Netflix, Max, Prime Video, SkyShowtime, Apple TV+, Disney+. Lineárne: DVB-T, SAT (1°W - 28.2°E). Iné: VOYO, Magio GO.
|
zmarian
![]() |
|
RE: freesat kartaOK, ale bez viazanosti by si nemal takú cenu. Nemusím Ti asi vysvetlovať, že čo znamená viazanosť a bez. |
longoria
![]() |
|
Jsem jen polovičníslovák a proto tomu rozumím tak,že si Zmarian smlouvou pojistil tu cenu 9,ř50,jinak by jistotu neměl.Tak si já jistím např. cenu internetu |
korkoran
Registrace: 10/2006 Příspěvků: 6 531 |
![]() |
|
RE: freesat kartaÁno, ako píše Korkoran. Keďže mi to je úplne jedno, či je to na rok viazané alebo nie je, "poistím" si tú cenu na celý rok.Streamingový obsah z: Netflix, Max, Prime Video, SkyShowtime, Apple TV+, Disney+. Lineárne: DVB-T, SAT (1°W - 28.2°E). Iné: VOYO, Magio GO.
|
zmarian
![]() |
|
RE: freesat kartaÁno. A spoločnosť si Ťa v tej istej zmluve poistí ako klienta na celý rok. Tomu sa všeobecne hovorí viazanosť. |
Frank11
Registrace: 2/2009 Příspěvků: 2 494 |
![]() |
|
RE: freesat kartaVeď o tom je reč.Streamingový obsah z: Netflix, Max, Prime Video, SkyShowtime, Apple TV+, Disney+. Lineárne: DVB-T, SAT (1°W - 28.2°E). Iné: VOYO, Magio GO.
|
zmarian
![]() |
|
RE: freesat kartaRéč je o tom, že "longoria" (a aj ja) si myslí, že bez tej zmluvy - teda viazanosti, by si takú cenu nemal. Možno sa mýlim, ale ešte som nevidel operátora, ktorý by niekomu dal výrazne nižšiu cenu za svoje služby bez viazanosti. Iba ak po známosti. |
Frank11
Registrace: 2/2009 Příspěvků: 2 494 |
![]() |
|
RE: freesat kartaMne takú možnosť už ponúkli dokonca 2x. A je spústa ľudí, ktorým taktiež. Asi všetkým, neviem. Longoria si to odniekiaľ vyčítal, ale praktické skúsenosti s tým nemá. Preto som napísal tú vlastnú. Toď vše. Ámen.Streamingový obsah z: Netflix, Max, Prime Video, SkyShowtime, Apple TV+, Disney+. Lineárne: DVB-T, SAT (1°W - 28.2°E). Iné: VOYO, Magio GO.
|
zmarian
![]() |
|
RE: RE: freesat kartaFrank11: Nemylis sa, napriklad Skylink - zlava na HBO balik za 6.60E. doba viazanosti na 6.mesiacov. |
hajnalka
Registrace: 5/2010 Příspěvků: 716 |
Stránka: [ 1 ] 2 INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 38 | |
![]() |
|
![]() |