Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Skylink

Prima HD Skylink zvuk

Přeji dobrý den.Nedávno i díky debatě tady na foru vyřešil problém s častým výpadkem zvuku DD na programu HBO HD.Já jsem to ještě musel dořešit zakoupením nového AV rec.HBO HD už mám tedy v pořádku.Jenom čistě náhodou po zapojení a zkoušení nového AV rec.jsem si všimnul naprosto identického problému s mžikov.výpadkem zvuku DD 5.1 na programu Prima HD tedy jakoby HD.Muže to někdo potvrdit?Je celkem jasné,že Skylink se tímto problémem moc trápit nebude už vzhledem ke sledovanosti tohoto programu a jeho atraktivitě.Já jenom jestli to není jenom u mne.Ty výpadky nejsou tak časté jako v případě HBO HD ale není jich zas tak málo. ;)

hobo
Registrace: 1/2007
Odpověď v diskusním vlákně

RE: Prima HD Skylink zvuk

Výpadky zvuku, jakési sekání pozoruji u Skylinku u HD programů již delší dobu. Zvuk poslouchám z domácího kina v režimu DD přes optický kabel. Zvláště je to patrné při hudebních scénách, kdy se tento jev projevuje praskáním ve zvukové stopě

Ľudmila
Registrace: 12/2005

RE: Prima HD Skylink zvuk

U mě vše OK.

Dreambox Two,parabola 100 cm,motor SG 2100,TV Sony OLED XR55A83K,Skylink Kombi+,Netflix

Antoš
Registrace: 8/2007

hobo, Ľudmila

hobo: Tak jsem skoro celý večer sledoval Primu Family HD a takové výpadky, jako byly nedávno na HBO HD jsem nezaregistroval. Třikrát jsem si ale všiml "výpadku" jiného druhu, jako když špatně střihneš zvuk a vynecháš půl slabiky, nebo tak něco. Slyšet to je, ale není to přímo výpadek, jako tomu bylo na HBO HD.
Ľudmila: žádné popisované výpadky, sekání nebo praskání nepozoruji a to koukám prakticky pouze na HD programy ze Skylinku, přes domácí kino a hdmi!

Tondach
Registrace: 3/2004

@Tondach

Jo přesně jsi ten výpadek popsal.Já teda zrovna tento program moc nesleduji,ale narazil jsem na to při testování toho nového AV rec.nějak dopoledne.Byla to nějaká ta stará vykopávka 4:3 v hrozné obrazové kvalitě a možná i ten zvuk tomu odpovídal.Dnes jsem to prubnul asi na 30 minut a nic jsem neslyšel ani při rozeřvané reklamě.Ale hlavně,že to HBO HD mám už konečně v cajku. ;)

hobo
Registrace: 1/2007

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra