![]() |
|
Koupě nové TVDobrý den plánuji koupi nové TV..mám vybrány dva modely.Panasonic TX-42ST60 A Panasonic TX L42 ET60E.takže souboj Plazma a led..Bohužel nemohu obrazově oba dva produkty porovnat..v jedné prodejně nemají oba přístroje.Sleduji hodně sport..V současnosti mám starší plazmu Panasonic..Prosím především majitele TX P42ST 60E o vyjádření jestli jsou z TV spokojeni..je to novinka a u nás ve městě není v nabídce obchodů....dík všem* |
tomek
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 266 |
Stránka: 1 [ 2 ] INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 44 | |
![]() |
|
Skončilai dost letitá prodejna v Praze na Vinohradské. ;) |
hobo
Registrace: 1/2007 Příspěvků: 7 460 |
![]() |
|
RE: Koupě nové TVJasně že končí, proto v Británii je jako nejlepší televizor ocenován právě panasonic s plazmou. Vždyt to není o podpoře jak u satelitu, na tv se dívám a je mi jedno, že se přestala vyrábět. Hlavně že slouží... |
badr
Registrace: 10/2008 Příspěvků: 180 |
![]() |
|
RE: Koupě nové TVKolego CES. Vždy, když jdu s oním strýcem, který mě požádá o pomoc s výběrem TV, si vyžádám v obchodě DO a hraju si a předem upozorňuju na skutečnost, že i ten nejlepší obraz v obchodě při sledování standardního vysílání bude mít doma úplně jiný než v obchodě viděl. A to hlavně díky jinému osvětlení. U strécu doma na návštěvě si rád s nastavením pohraju, ale vždy vracím zpět do původního nastavení. Každý má jiný zrak a to respektuju. Vyjádřil jsem se jasně k panelu vhodnému pro sport, kde PDP vítězí na plné čáře. Dále PDP má relativně horší obraz za denního světla oproti LCD (jsou-li vedle sebe) než při večerním a tedy většinovém sledování TV , kdy strčí LCD do kapsy. Od dob Rubínů je to většině lidu jedno jaký má obraz, hlavně, že je přepálený a prefarbený. Náklady na energii, dobu životnosti panelu a rozdílné vstupní náklady na pořízení TV ještě stále hrajou pro PDP. Většina stejně přijímá SD signál a tudíž další plus. HD je pěkné na obou technologiích, ale LCD to kazí odezva. Dál k tomu nic nemám. Tábory budou vždy dva.VU+Duo 4K SE, Skylink, Visio Big Bisat, 8xALPS Quad. Odroid N2+, Odroid HC2, Raspberry Pi 4B. CoreElec, OMV.
|
meduzka
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 2 004 |
![]() |
|
meduzkaKolego, jsi mě s tím Rubínem potěšil - mám stejný názor a ta plazma za denního i jinak je problém, bez rozdílu zda má antireflexní vrstvu na planelu nebo ne. I ten Tvůj přístup s tím DO mě potěšil. Asi máš stejnou krevní skupinu jako já. Ti kolego upřímě podávám ruku a souhlasím. Tak to zde v diskusi má byt. R^ R^ |
CES
Registrace: 4/2007 Příspěvků: 4 385 |
![]() |
|
satoshi, čteme až dokonce!http://diit.cz/clanek/panasonic-nekonci-s-plasmou#utm_source=continue&utm_medium=textlink&utm_campaign=continueTopfield TF 7710 HD PVR 250GB HDD, Ferguson 7318, motor SG 2100, Parabola 73x80 Al Emme Esse, LNB Maximum Pro-Line P-2 Twin.
|
kuba
Registrace: 3/2007 Příspěvků: 4 247 |
![]() |
|
tomek-pověšení TVNa lankách to není, jenom na dvou šroubečcích ø4mm.http://2i.cz/cf2e1c36e5 Myslel jsi to nějak takto? |
člověk
Registrace: 3/2006 Příspěvků: 1 103 |
![]() |
|
CES,meduzkaPripájam sa, mám rovnaký názor z dlhoročnej praxe. A s tým ovládačom, ako by som to sám písal, obraz zmením iba na výslovné želanie majiteľa, keď sám zistí, že predtým mal iba "farebnú machuľu". |
Eman
Registrace: 4/2007 Příspěvků: 585 |
![]() |
|
RE: Koupě nové TVa co takto kupit crt-cko, lacne a relativne aj velke a ked sa pokazi tak ta to tak nenastve pretoze to ie je drahe :lookaround: |
tomko
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 1 392 |
![]() |
|
tomko - kozy, ale vážné !!Když tady v článkách čtu o přístupu ČT o programu ČT2 HD - jen v dvb-t, + výkladu a přístupu p. Glism. ze Skyl. - M7 , že HD signál na přenos ze satu není tak přínosný ??!!??. Tak co ?? Může Sony, Philips, Panasonic,... atd., zapomenout na drahé investice do vývoje digitál panelů a vrátit se ke bezproblémovým CRT a jde jen o jejich váhu a velkou hloubku kastle. Když bude max. h. rozměr cca max do 300 mm a úhlopříčka 110 cm, není co řešit !!!!!!!!!!!!. :))) R^ :))) |
CES
Registrace: 4/2007 Příspěvků: 4 385 |
![]() |
|
tomko - kozy, ale vážné !!Presne, má to ale dva malé problémy - dnes sa už nerobia také poctivé skrinky, prípadne stolíka ako kedysi a pri zmene polohy takéhoto TV prujímača treba objednať sťahovákov.:-) |
Eman
Registrace: 4/2007 Příspěvků: 585 |
![]() |
|
Koupě nové telkyJak jsem viděl tuhle telku 55" SONY KD-55X9005 , tak bych v nejbližší době jinou nechtěl. Né,že by byla levná, ale zase už má zabudovaný HD satelitní modul, DVB-T2 a zvuk 5,1 v reprácích u telky. Investice na několik let dopředu. Jaký máte názor ? |
Kordd
Registrace: 5/2010 Příspěvků: 229 |
![]() |
|
to budebomba,5.1 zvuk z telky,asi jsou všichni hlupáčci,že tahaj kabely k repro za záda R^ :O :O :lookaround: :lookaround: |
pierrepetr
Registrace: 5/2006 Příspěvků: 28 401 |
![]() |
|
Koupě nové telkyO kvalitní ozvučení místnosti se postarají celkem čtyři reproduktory a dva subwoofery s celkovým výkonem 65 Wattů a simulovaným prostorovým zvukem 5.1. ..Což někomu bohatě postačuje ! |
Kordd
![]() |
|
Koupě nové telkyZde je foto větší verze : http://www.sony.cz/product/tv-214-84-lcd/kd-84x9005?cpint=123456789 |
Kordd
![]() |
|
Korddtakový pseudo 5.1,radši kvalitní stereo,těch 65 watů bych chtěl slyšet R^ :O :lookaround: |
pierrepetr
Registrace: 5/2006 Příspěvků: 28 401 |
![]() |
|
RE: Koupě nové TVMam doma led - panasonic a Philips - co sa tyka obrazu HD tak je lepsi Philips - co sa tyka ,,smart tv,, tak tam je lepsi Panasonic. Panasonic ma viac moznosti nastavenia obrazu ale stale su tie farby take ,,plastikove,,. V HD sledujem hlavne F1 Moto GP a rally a na Philipse je obraz super.Philips ja 2 roky stary model tak mozno v nejakom novsom ja aj smart tv lepsie. |
bobanski
Registrace: 11/2007 Příspěvků: 135 |
![]() |
|
bobanskitak řekni jakého máš Filipsa? |
Ufones
Registrace: 5/2010 Příspěvků: 1 917 |
![]() |
|
Koupě nové telkyMluvím o 4K telce Sony , aby jsme byli v dobrém světle. |
Kordd
![]() |
|
RE: Koupě nové TVUž je to tu zase,boj plazma-lcd /led/,přiznám se -mám 4,5r plazmu panas.42px80,vyměnil bych ji jedině za větší,byť je jen hdready,líbí se mi i smart tv,ale ne v tv,radši dokoupím nějaké mini pc,takže při výměně se budu dívat jen na jedno,obraz-bez těch zbytečností-tzn.plazma-cena-bez 3d,možná full-odběr mě nezajímá !!! :ONe všichni lidé, s vysokým IQ, si ho zaslouží!
|
spyko
Registrace: 6/2006 Příspěvků: 3 916 |
Stránka: 1 [ 2 ] INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 44 | |
![]() |
|
![]() |