![]() |
|
Pomoc v nouziMůže mi někdo vysvětlit tenhle renonc,přilepené a bloknuté vlákno na čele teto diskuse,kterého dobráka to napadlo,když to nechcete tak vymažte,ale psí kusy si nechte na doma-howg !Ne všichni lidé, s vysokým IQ, si ho zaslouží!
|
spyko
Registrace: 6/2006 Příspěvků: 3 916 |
![]() |
|
to je jakonástěnka,"přečti si a nediskutuj" R^ :O :O |
pierrepetr
Registrace: 5/2006 Příspěvků: 28 402 |
![]() |
|
RE: Pomoc v nouzito tu nemá čo hľadať. tuším pred dvomi rokmi ,to tu tiež bolo. Chlapec poslal na ten jeho účet 20 €. Povodne skončili a menovaný sa tu neukázal 10 mesiacov. Buď upratoval , alebo si užíval. dodnes ani nepovedal ,koľko sa vyzbieralo a kto koľko dostal. Menovaný si to mohol nechať. to sa už nedozviem. Podvodníci vedia iba pýtať.Redakcia by to mala všetko zmazať, a nie sa podieľať na spolupráci vusolo 4 K . blackhole 3.0.8.
|
oneeeee
Registrace: 10/2005 Příspěvků: 7 489 |
![]() |
|
RE: Pomoc v nouziTuším, že to bylo 2007, vybrali jsme tady ,pokud si dobře pamatuju 23000,-Kč, osobně jsem to s Jirkou vezl do Životic u N.Jičína-za přítomnosti starostky předáno mladé rodině......kdo to nezažil a neviděl jejich barák 3 měsíce po povodni, nikdy neuvěří..........blbý pindy si nech pro sebe Rv |
decmen
Registrace: 2/2008 Příspěvků: 1 854 |
![]() |
|
RE: Pomoc v nouziA ten účet jsem tehdy spravoval já.....s Jirkou jsme ho hlídali společně a i z banky jsem byl schopen doložit příjemce i částky,které došly a konečnou částku ,kterou jsme vybrali a předali. |
decmen
Registrace: 2/2008 Příspěvků: 1 854 |
![]() |
|
RE: Pomoc v nouzihttp://www.ceskatelevize.cz/ct24/zive-vysilani/je mi velmi luto co sa u nasich susedov deje, zazil som nieco podobne v roku 2010 a nikdy viac ... nech sa dari, ahoj ;) Vzdát se je horší než být poslední.
|
alfasex
Registrace: 8/2006 Příspěvků: 4 085 |
![]() |
|
@ Pomoc lidem postizenych povodni @ vanspeednechapu, proc bylo vlakno zablokovano adminem. par lidi, co maji blby reci ?? no a ??@vanspeed: pokud se toho chlapi chytnete a date bacha na prerozdeleni penez, tak par stovek urcite poslu. nemam problem. Afk_cz. T90 (30W-19.2E) + T90 (23.5E-75E), 21x Inverto Black Ultra Twin, 2x Inverto Black Ultra Quad, Octagon HD918 + DM800SE + VU Solo2 + TBS5925
|
afkcz
Registrace: 8/2008 Příspěvků: 192 |
![]() |
|
oneeeeeZnám osobně jak Jirku co to tady uveřejnil, dnes mi osobně telefonoval, decmena taky znám a to cos tady napsal je opravdu na povážení. Kdybys chtěl zjistit co se s penězi v minulosti stalo, mohl ses slušně zeptat....a ne tady urážet někoho, kdo nejen cítí potřebu sám pomáhat, ale taky organizovat sbírku.Příště by bylo lepší raději "držet hubu", když sám nechceš přispět. Edision Optimuss OS2plus, OpenATV 4.2, připojen na síťový disk, 1.tuner motor 30W-75E v kombinaci s diseqc 10/1 napevno 28,2e - 23,5e - 19,2e - 13e - 9e - 10e - 4,8e - 1w - 5W, 2.tuner diseqc 10/1 28,2e - 23,5e - 19,2e - 13e - 10e - 4,8e - 1w
|
ojoj1
Registrace: 10/2008 Příspěvků: 1 434 |
![]() |
|
kluci,je to neštěstí,o tom nikdo nediskutuje,na tyto pomoci mám svůj názor,každopádně je nešťastné takto sbírku organizovat,stačilo popsat situaci,číslo konta a téma zamknout,kdo chce pomoci ,má možnost.Diskuze na toto téma jen rozděluje a k ničemu nevede R^ :O :O :lookaround: :lookaround: |
pierrepetr
![]() |
|
RE: Pomoc v nouziDokud nemáte vodu u baráku, tak je hej. Ale běda, jak Vám tam vnikne! Takže díky Všem co pomáhají!!! :) ;)Hezké dny, nerušený a funkční příjem bez výpadků :-)
|
Delta1
Registrace: 6/2007 Příspěvků: 1 860 |
![]() |
|
RE: Pomoc v nouziTato diskuse ,dle mě je velmi potřebná,neb v takových situacích se teprve ukáže natura jednotlivců,a není to jen o tom DÁT,ale i co si o tom myslím,ano je to odborné forum-ale nejvíc jme snad lidi,a ti o věcech mluví,pozitivně nebo negativně! :ONe všichni lidé, s vysokým IQ, si ho zaslouží!
|
spyko
Registrace: 6/2006 Příspěvků: 3 916 |
![]() |
|
spykoto by platilo v případě,že tady lidi píšou,co si myslí,tady skutečný charakter nezjistíš R^ :lookaround: :lookaround: |
pierrepetr
![]() |
|
Ak môzemeste pridat pohlad z ineho uhla. Absolutne mimo toho ci treba, alebo netreba pomahat.Skôr sa chcem opytat na dlhorocnu benevolenciu uradov, ked sa velakrat vydavali stavebne povolenia na miestach, kde nemal barak co hladat. Su to miesta casto v zaplavovych oblastiach alebo blizko nich.Casto na miestach ohrozovanych pri takychto dazdoch. Uz vôbec nehovorim a ciernych stavbach.Tam si myslim, kto ide dobrovolne do maleru je to jeho kafe... U mna je tragedia to, ked sa stane nieco za co nikto nemôze. Teda taka pomoc je na mieste, co vy na to? Tento prispevok bol cely napisany bez financnej pomoci EU, alebo nejakej mimovladky.
|
liquere
Registrace: 7/2008 Příspěvků: 14 231 |
![]() |
|
RE: Pomoc v nouziTaké moc nechápu proč to bylo bloklé... Je fakt že průměrná odezva nezní příliš kladně a také já s tím souhlasím. Samozřejmě je mi líto lidí co to postihlo, ale.. v našem systému se nedá nikomu a ničemu věřit. Takové výdaje by měl hradit stát z určeného fondu, jenže zloději si nakradli a dále kradou, ale když se jedná o pomoc v nouzi tak není z čeho brát, tak ať pomáhají chudáci (okradení), které stejně pravděpodobně okradou. Zalepovat takové mimořádné díry je potom vítanou reklamou např. Novy. To vše ale svědčí jenom o tom jak to v našem systému nefunguje a každá poctivá snaha do budoucna je předem prohraná. |
člověk
Registrace: 3/2006 Příspěvků: 1 103 |
![]() |
|
pomoc v nouzi"Lidé, kteří byli postiženi povodněmi, budou moci čerpat takzvanou mimořádnou okamžitou pomoc na místně příslušných úřadech práce,“- sousedovi sjel podmáčený kamenný taras,už jsem mu nabídl na zapůjčení míchačku,aspoň něco.... 2 x Vantage 8000S + 160 HDD, Vantage HD 7100,Technisat HD8SX ,T-90,Multibeam E 85,parabola 100 Al
|
karxyz
Registrace: 8/2007 Příspěvků: 192 |
![]() |
|
![]() |