![]() |
|
gibertini 100 AlChcel by som sa to na parabole dozvedieť ako je to z presnosťou zadného vylisku držiaka paraboly.Myslím že o tom písal aj Valkiler.Môže mi niekto dať info ako dosiahnuť čo najpresnejšie nastavenie,aby sa plech pri dosiahnutí nedeformoval?Ďakujem ako to tu niekto vie a má to vyskúšane.Mám ju v pláne kúpiť len na badr 4 ale s tou presnosťou toho zadného držiaku som si neni istý ako to vlastne v skutočnosti je...T90 - (42°e-1°w) Pár krámov na pozeranie, ale zaobídem sa aj bez nich
|
THXKO
Registrace: 3/2010 Příspěvků: 2 739 Galerie: THXKO |
Stránka: 1 [ 2 ] INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 36 | |
![]() |
|
RE: gibertini 100 AlTak konečne sa nám trošku vyčasilo a ja sa pustil do montáže 100ky.Nemylo som zostal prekvapený!Parabola išla primo na Badr 26e,ale akosi sa mi nedari ju nastaviť na lepšie signálové parametri ako som mal na 85ke :-/ Pritom parabola presne lícuje zo zadným uchytom,a prišla nepoškodená!Iba o 3% navýšenie signalovej kvality na HDboxe.Neviem prečo iba tak málo.Akurát som vymenil LNB zo singlu na quad.Može to byť aj tým?Dufam že nie.Single už nemám,tak nemožem porovnať.Jedná sa o Inverto black ultra (single a quad).Už si na tom rebríku pripadam ako opica každý deň.Tak teraz páni poraďte,ďakujem za rozumné rady...T90 - (42°e-1°w) Pár krámov na pozeranie, ale zaobídem sa aj bez nich
|
THXKO
![]() |
|
RE: gibertini 100 Alja to skor vidim tak, ze tie teplomery na HD-Boxe ti ukazuju furt rovnako, podla toho asi nic nenastavis, treba na to nejaky lepsi merak alebo citlivejsi sat box co ukazuje signal aj v dB. |
warkiller
Registrace: 7/2011 Příspěvků: 129 |
![]() |
|
RE: gibertini 100 AlPri včerajšom nastavovani som si len jemnucko položil ruku na pravý spodny lalok paraboly a neveril som vlastným očiam,signal na HDboxe stúpol o asi 4%.Nemalo by to byť opačne? :bigeyes: ale keď som dal ruky ďalej na iné miesta signal mierne klesal a pri vrchu bol stejnaky ako keby tam ruka nebola.U mňa záhada ako hovad.Má niekto na to vysvetlenie?T90 - (42°e-1°w) Pár krámov na pozeranie, ale zaobídem sa aj bez nich
|
THXKO
![]() |
|
RE: gibertini 100 AlTak toho som sa obával,Inverto black ultra Quad nedosahuje takého zisku ako Inverto black ultra single!Na HDboxe Badr 26e freq.11919 H (mbc) quad 71% kvality,single 86%! A zajtra budem mať ešte IBU twin,a ta to som zvedavý!!!T90 - (42°e-1°w) Pár krámov na pozeranie, ale zaobídem sa aj bez nich
|
THXKO
![]() |
|
RE: gibertini 100 AlTHXKONapiš jak jsi dopad R^ |
standa111
Registrace: 11/2009 Příspěvků: 1 753 |
![]() |
|
RE: gibertini 100 AlJasné že napíšem ;)T90 - (42°e-1°w) Pár krámov na pozeranie, ale zaobídem sa aj bez nich
|
THXKO
![]() |
|
RE: gibertini 100 AlTakže twin nahodeny v obimke na parabole a výsledky je takýto.No,1 IBU single! O 3% vyhral pred twinom a no.3 quad.Na singlu mi išla na hrane bez sekania aj freq.12560 H,SR 3000 (palestine tv) na twine žiadny signál.S parabolou som nehybal len vymieňal LNB.Parabola bola nastavena na satfinder octagon SF 28 LCD. T90 - (42°e-1°w) Pár krámov na pozeranie, ale zaobídem sa aj bez nich
|
THXKO
![]() |
|
RE: gibertini 100 AlMohol by mi niekto kto vlastní túto parabolu či má tiež spodok paraboly oprety o ten pozinkovany držiak čo drží rameno?Neviem či to tak má byť oprete alebo nie.U iných parabolach zn.gibertini som to nevidel.Na každej to bolo z medzerou preto sa pýtam.T90 - (42°e-1°w) Pár krámov na pozeranie, ale zaobídem sa aj bez nich
|
THXKO
![]() |
|
@THXKOPôvodne som mal v úmysle kúpiť zmieňovanú parabolu, pre jej dobré vlastnosti a spôsob uchytenia. Odradili ma rozdiely nielen v eshopoch, ale aj v kamenných obchodoch. Označenie vždy GIBERTINI OP 100L Al, parabola však už na prvý pohľad každá iná...Po preskúmaní loga originality (na dvoch miestach vyrazené G v značke paraboly) bolo jasné, že sa jedná o kópie. Predavači samozrejme tvrdili, že práve ta ich je pravá. Tak ma to dožralo, že som nakoniec kúpil v neďalekej Nitre Fubu DAA 110 a chystám sa ju dať na motor DG380S . Už len doriešiť uchytenie. ;)DM9204K Dual FBC DVB-S2X Multistream+2xDVB-S2X+DVB-T2/C,DM9004K Dual DVB-S2X Multistream,ARMTBS2910+TBS5925USB,Datacomp Arion i7 Turbo 5,4GHz,RAM 64 GB,SSD 2TB+TBS6903X Dual DVB-S2X Prof,Fuba DAA110A IBU Twin,DG380S = 60°E-34,5°W,Fuba DAA850 4xIBU Twin.
|
Maneto
Registrace: 9/2010 Příspěvků: 5 083 Galerie: Maneto |
![]() |
|
@Manetoako si dopadol s uchytenim fuba 110?Môžeš mi aj napísať či Ti na nej ide na 46east freq.Idmam Azerbajdžan.Dík.T90 - (42°e-1°w) Pár krámov na pozeranie, ale zaobídem sa aj bez nich
|
THXKO
![]() |
|
to Maneto:dobre jsi s tou Fubou udelal, ted jeste podobne nedej na zde vehementne doporucovane LNB IBU a jdi do Invacomu, sice das o nejakou tu stokorunu navic, ale nebude to loterie. |
kaos
Registrace: 2/2009 Příspěvků: 949 |
Stránka: 1 [ 2 ] INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 36 | |
![]() |
|
![]() |