![]() |
|
Antena pro dalkovy prijem DVB-TZdravím pánové, prosim o radu, jakou anteni sestavu doporucujete na dalkový příjem DVB-T, na nekterych instalacich se mi u nas dari chytit slusne MUX1,2,3,4 i mux kde je Retro music, vsechny Muxy z rakouska i Slovenska, jsem ochoten pouzit vice ruznych anten.....poradte, místo příjmu je pomezí Vysočiny a Jižní moravy...tj prijem vsech CZ muxu je možne z Javořice a Brna.dekuji |
Meidny2
Registrace: 10/2008 Příspěvků: 385 |
![]() |
|
Pokud jehomomgenní pole, tak dlouhou YAGI, pokud není, tak soustavu z matrací.Uvědomění si vlastní neznalosti je klíčem k poznání!
|
Enik
Registrace: 11/2005 Příspěvků: 2 683 |
![]() |
|
RE: Antena pro dalkovy prijem DVB-Thmm resim stejnej problem jsem na pomezi Vysocina Jizni morava brno se spatne chyta Jihlava se spatne chyta (Mux4) odkud jsi? Ja Velka Bites |
HoLajS
Registrace: 8/2007 Příspěvků: 64 |
![]() |
|
RE: Antena pro dalkovy prijem DVB-Tahoj, to je zajimavy,ja taky Velka Bites |
Meidny2
Registrace: 10/2008 Příspěvků: 385 |
![]() |
|
tak jste simohli pokecat v hospodě :laughing: :laughing: :laughing: :laughing: :))) :)) |
pierrepetr
Registrace: 5/2006 Příspěvků: 28 382 |
![]() |
|
RE: Antena pro dalkovy prijem DVB-Tčeská klasika s ověřenými parametry a grafy:http://www.televiznianteny.com/ u španělské a čínské konkurence odečtěte od deklarovaných parametrů tak 2-6 dB dle drzosti dovozce ;) |
RAFI007
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 2 040 |
![]() |
|
hoplajste z jednoho kraje tak proc mluvite anglicky |
kefo77
Registrace: 2/2013 Příspěvků: 3 |
![]() |
|
RE: Antena pro dalkovy prijem DVB-TDoporučujem z vlastných skúseností anténu Quad,lepší dvojitý quad.Vysoký zisk-super. |
Seeman
Registrace: 6/2006 Příspěvků: 124 |
![]() |
|
![]() |