, sekce: Telly/Digi TV SK |
|
Nejde mi digineviem spustit digi,stale mi vypisuje ze nieje karta sparovana z prijimacom,poradte co mam robit :fuming: |
Incubus
Registrace: 8/2012 Příspěvků: 26 |
|
|
RE: Nejde mi digivolaj infolinku-ved si to platiš! |
par32
Registrace: 11/2007 Příspěvků: 978 |
|
|
RE: Nejde mi digiNejde mi zachod. Poradi mi nekdo, cim to muze byt?Moc dekuji predem za pomoc. |
Hu5400
Registrace: 1/2007 Příspěvků: 409 |
|
|
RE: Nejde mi digiHo*nama, čím jiným :)))Válku s blbcem nelze vyhrát, nicméně je nutné ji vést. (J. Werich)
|
technikTKR
Registrace: 6/2004 Příspěvků: 6 771 |
|
|
RE: Nejde mi digizkus dát tovární nastavení a naladit znova |
chvalina2
Registrace: 3/2007 Příspěvků: 420 |
|
|
RE: Nejde mi digiVytáhni kartu a znova zastrč,když nepomůže tak odpoj od sítě a znova zapni. |
Ji.sat
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 1 804 |
|
|
pre technikTKR,HU5400Incubus sa pýtal na radu a nie na výstrelky päťročného poradcu.Nerád sa pripájam do takýchto reakcií ale toto úž je veľa. Moja rada na DIGI. Skús odpojiť prijímač zo siete 220V a potom pripoj. Ak to nepomôže tak už len technik DIGI.Podobne ti radil aj Ji.sat |
RATOS
Registrace: 7/2010 Příspěvků: 58 |
|
|
RE: Nejde mi digiNiekedy pomôže na kartu nalepiť kúsok leukoplastu, lebo tie digi karty sú vylisované trošku tenšie ako by mali byť. Ten kúsok lepiacej pásky nalep nad čip na tú čistú stranu karty. |
telecirkus
Registrace: 12/2011 Příspěvků: 962 |
|
|
OknoVyhoď to von oknom a problém vyriešený ! |
igor61
Registrace: 1/2010 Příspěvků: 316 |
|
|
RE: Nejde mi digiRATOS: Na hloupý dotaz hloupá odpověď ;)Válku s blbcem nelze vyhrát, nicméně je nutné ji vést. (J. Werich)
|
technikTKR
Registrace: 6/2004 Příspěvků: 6 771 |
|
|
RE: Nejde mi digiZavolej si na hrad. Zeman ti pošle technika z hradní stráže! |
maaara666
Registrace: 12/2006 Příspěvků: 39 |
|
|
RE: Nejde mi digiTohle by mělo vrátit občanku. :crying:Až nabudeš jakýchkoli vědomostí, bez činu jsi hloupý
|
juzek
Registrace: 4/2003 Příspěvků: 2 651 |
|
|
juzekjen doufám,že tohle ji nikdy nedostalo R^ :lookaround: :O :))) |
pierrepetr
Registrace: 5/2006 Příspěvků: 28 496 |
Zpět na předchozí stránku |
|
Zpět na hlavní stránku diskusního fóra |
|