![]() |
|
Argus miniplus highspeed a USB WIFIZdravím páni. Kto by mi vedel poradiť, kúpil som USB WIFI adaptér k prijímaču Argus miniplus highspeed. WIFI sa pripojí, signál 99%, bez problémov. Akonáhle prejdem v menu prijímača na napr. Forecast Wheater, alebo RSS, alebo Youtube, tak nevie nájsť server,alebo trvá strašne dlho, kým niečo načíta a nie celú stránku a v zápätí prijímač zamrzne.Wheater nenačíta vôbec. Kde robím chybu? Softy som už vyskúšal tri typy (Kunibert, Lermonte proton, Amiko). Dík. |
vw1
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 1 423 |
![]() |
|
RE: Argus miniplus highspeed a USB WIFIToto sa mi stava na Youtube, avsak Weather a RSS mi idu. Inak, pouzivanie tychto veci v STB sa mi zda take neprakticke, ze to WiFi vobec v prijimaci nepouzivam.AB PULSe 4k, Zgemma H7S
|
LucaBrazza
Registrace: 12/2006 Příspěvků: 4 627 |
![]() |
|
RE: Argus miniplus highspeed a USB WIFITak jak píše LucaBrazza , Youtube na nic, Argus Highspeed je spíše na přehrávání multimedií (krom sat).Když chceš používat Youtube a hraní si s internetem, tak si pořiď linuxový Argus Pingulux. K němu si můžeš přidat dálkovou myš a klávesnici, nasdílet síťový disk,.... Vůbec tam nemusíš cpát Enigmu2, stačí v základu vlastní otevřený Spark. Edision Optimuss OS2plus, OpenATV 4.2, připojen na síťový disk, 1.tuner motor 30W-75E v kombinaci s diseqc 10/1 napevno 28,2e - 23,5e - 19,2e - 13e - 9e - 10e - 4,8e - 1w - 5W, 2.tuner diseqc 10/1 28,2e - 23,5e - 19,2e - 13e - 10e - 4,8e - 1w
|
ojoj1
Registrace: 10/2008 Příspěvků: 1 434 |
![]() |
|
![]() |