![]() |
|
Samsung nebo Panasonic?Když už LED TV tak kterou? UE 46ES6540 nebo L 47DT50E? Momentálně mám plazmu Panas! Děkuji za radu!niponix
|
nisar64
Registrace: 2/2006 Příspěvků: 20 |
Stránka: 1 [ 2 ] 3 INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 51 | |
![]() |
|
@Tomík535:))) :))) :))) :))) :))) :))) :)))________________________________________________________ R^ R^ R^ R^ R^ R^ R^ R^ R^ R^ No comment! Líbí se mi,jak někteří urputní zatvrdilci brání ten hnus plazmovij,který se už pomaličku ale jistě přestává vyrábět i u Panasonicu... A proč asi??? ....Asi proto,že to v této době kupují-pokud se teda ještě někdo takový najde-pouze jen tragédi plazmováci :laughing: :laughing: :laughing: _________________________ Vím,že nic nevím _________________________
|
jamess96
Registrace: 11/2005 Příspěvků: 3 953 |
![]() |
|
RE: Samsung nebo Panasonic?Re: " už pomaličku ale jistě přestává vyrábět i u Panasonicu... A proč asi???"- To už jsme si taky vysvětlovali, že to není pravda. Re: "ked sa pozriem na predajnost TV a vidim ale" - Prodejnost opravdu nemá nic společného s kvalitou obrazu.Zvláště po LED masáži prodavačem, kterému jde o to, prodat krásnou drahou omalovánku. nisar64, nekoukej na ty překrásné reklamní záběry v prodejně, ale obejdi si pár známýyh, kteří LEDku mají a podívej se na obyčejný obraz DVB-T nebo DVB-S, podívej se na nádherné artefakty na ostrých liniích(to doma na plazmě neuvidíš), podívej se ze stran a nedejbože odspoda na obraz a rychle tě nákup LEDky přejde. Topfield TF 7710 HD PVR 250GB HDD, Ferguson 7318, motor SG 2100, Parabola 73x80 Al Emme Esse, LNB Maximum Pro-Line P-2 Twin.
|
kuba
Registrace: 3/2007 Příspěvků: 4 247 |
![]() |
|
k těm lesklejmpanelům,jako argument proč je špatná plazma,mám doma 3 x LCD,1xPlazma,ano plazma je chráněna sklem,což je pozitivní vlastnost pro rodinu s malými dětmi,mě tedy lesklý panel v obýváku vůbec nevadí,světlo mě neodráží,protože na ní nedopadá,ale více mě vadí ,že ty plastikový matný panely u lcd odrážejí zářivky,které jsou v kuchyni,divné že,matný plast odráží světlo,hezkou zábavu R^ :lookaround: :lookaround: :O :O |
pierrepetr
Registrace: 5/2006 Příspěvků: 28 382 |
![]() |
|
Ještě dodatek,prodejnost se nemůže nikdy rovnat,lcd je ve všech velikostech,plazma nikoliv :lookaround: :O :))) |
pierrepetr
![]() |
|
RE: Samsung nebo Panasonic?...zaujímavé, ale vôbec sa mi tu do "toho" nechce (zatiaľ :laughing: )......ale keď som minule založil "hádacie" vlákno bol som sprdn.tý! :bigeyes: |
brga
Registrace: 9/2009 Příspěvků: 1 199 |
![]() |
|
ale my se nehádáme,jen argumentujeme,to je rozdíl :laughing: :O :))) |
pierrepetr
![]() |
|
RE: Samsung nebo Panasonic?...tak to "hej"! :laughing: |
brga
![]() |
|
RE: Samsung nebo Panasonic?Matný plast u LCD nebo LED je neštěstí, za prvé nejde vyčistit z toho prach, ta moje ženská furt vidí čmouhy, což na plazmě není a za druhý, když někdo umístí televizi u okna, tak pokud posvítí na obrazovku slunce, tak ani na jedný televizi nic nevidíš.Topfield TF 7710 HD PVR 250GB HDD, Ferguson 7318, motor SG 2100, Parabola 73x80 Al Emme Esse, LNB Maximum Pro-Line P-2 Twin.
|
kuba
![]() |
|
RE: Samsung nebo Panasonic?LCD je na tom s viditeľnosťou za veľkého svetla z technologických dôvodov lepšie... |
brga
![]() |
|
brgaano lepší jsou simsnovy omalovánky,to je :bomb: :bomb: :bomb: |
pierrepetr
![]() |
|
RE: Samsung nebo Panasonic?...nie dôležité je tvrdenie, že vidím 12-bitovú plazmovú farebnú hĺbku na 8-bitovom videu, a samozrejme blikanie nevidím! |
brga
![]() |
|
brgaMam špičkový telefon se špičkovým super amoled displejem galaxy noteII a na slunci, i přes proklamaci výrobce, stejně není nic vidět. A u TV to je stejné.Topfield TF 7710 HD PVR 250GB HDD, Ferguson 7318, motor SG 2100, Parabola 73x80 Al Emme Esse, LNB Maximum Pro-Line P-2 Twin.
|
kuba
![]() |
|
RE: Samsung nebo Panasonic?...tak skús plazmový telefón... :laughing: :laughing: :laughing: R^ R^ R^ :O :O :O |
brga
![]() |
|
RE: Samsung nebo Panasonic?...niekto spomínal testy a že plazma vyhrala - chlapci chodťe napr. do predajne Peugeot a opýtajte sa aká značka je najlepšia......a potom do predajne Honda a dozviete sa, že v Peugeote vás ojebabrali... ...a potom pre istotu do salónu Škoda a zistíte, že aj Honda vás ojebabrala!!! ...a testy sú to isté - proste o zadávateľovi reklamy! |
brga
![]() |
|
brgamě testy nezajímají,zajímá mě výsledek,který vidím doma několik let R^ :lookaround: :lookaround: |
pierrepetr
![]() |
|
RE: Samsung nebo Panasonic?Nejhorší když se vás snaží ojebabrat i vlastní žena. Třeba s tvrzením, že z lcd se hůř utírá prach! No neřekni to všem..Znova osmnáctku v osmiválci
|
Tomik535
Registrace: 10/2007 Příspěvků: 15 127 |
![]() |
|
RE: Samsung nebo Panasonic?A já myslel, že plazmu vyrábí panasonic a on ji vyrábí hdmag?Topfield TF 7710 HD PVR 250GB HDD, Ferguson 7318, motor SG 2100, Parabola 73x80 Al Emme Esse, LNB Maximum Pro-Line P-2 Twin.
|
kuba
![]() |
|
RE: Samsung nebo Panasonic?@Tomik535: na utieranie plazmy je údajne najlepšia kyselina fluorovodíková...@pierrepetr: to mi pripomína jedného starého pána, čo má doma 40 rokov Moskvič a žiadne testy ho nezaujímajú - vie predsa, čo má doma... |
brga
![]() |
|
RE: Samsung nebo Panasonic?tvl s tím moskvichem jsi mi prodloužil život ;)Znova osmnáctku v osmiválci
|
Tomik535
Registrace: 10/2007 Příspěvků: 15 127 |
![]() |
|
brgano z toho je jasné,že máš doma mercedes a každý týden nový model R^ R^ R^ :lookaround: :lookaround: :O :O |
pierrepetr
![]() |
|
RE: Samsung nebo Panasonic?...to áno, ale ani S-klasse neponúka plazmovú výbavu - všade pchajú iba LED-ky... |
brga
![]() |
|
brgato protože jsou podplaceni od samšundu,jako reklama :laughing: :laughing: :laughing: |
pierrepetr
![]() |
|
RE: Samsung nebo Panasonic?...ale zasa prikladajú k Mercedesom to najlepšie, čo Panasonic vyrába - holiaci strojček s plazmovým displejom stavu nabitia... :laughing: |
brga
![]() |
|
brgajen proto si mercedes koupím :lookaround: :lookaround: |
pierrepetr
![]() |
|
RE: Samsung nebo Panasonic?Páči sa mi,ako niektorí zatvrdilci bránia ten hnus LCD čkový... A prečo asi??? ....Asi preto,že v tejto dobe nič iného nie je, že? Alebo je? Kupujú a kupujú zatvrdilci LCD čkoví.... :laughing: :laughing: :laughing: R^ |
Milan C
Registrace: 4/2006 Příspěvků: 4 603 |
Stránka: 1 [ 2 ] 3 INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 51 | |
![]() |
|
![]() |