![]() |
|
LCD panel - obraz jako omalovánkaDomnívám se, že LCD = "obraz jako omalovánka" je názor rozmazlených frajerů, kteří si také do auta dávají HI-FI soustavy a půl kufru jim zabírá basový reproduktor. A mobil a satelit musí mít nejdražší, aby byli IN. Běžný uživatel to neřeší a je spokojen. Jsou samozřejmě rozdíly mezi plasmou a LCD a také mezi LCD vyrobenými různými technologiemi. Stačí si jen najít popis konstrukce LCD panelů a tam uvidíte, že není LCD jako LCD. Některé skutečně nemohou zobrazit z principu tolik barev, jako jiné. Já mám např. na LCD monitoru Benq u PC horší kreslení fotografií, než u stejné fotky zobrazené z PC na TV SONY přes DLNA server. Ale kvůli tomu přece monitor u PC nezatratím a nevyhodím. |
Standa3
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 705 |
Stránka: 1 2 3 4 5 6 7 [ 8 ] 9 10 INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 243 | |
![]() |
|
brgaNeviem sice kolko máš rokov, ale Ja som 25 Rokov kukal na CRT, najskor CB, potom Kolorku a nakoniec to 100HZ Daewoo a ten má aj Origoš Virtual dolby Surround, pri HBO pri Dolby zvuku a velkej miestnosti paráda.Na čo si kukal tie roky ty ??? ked ti to blikalo a nedalo sa na to kukať, to si nevidel ani rozprávky ??? To je ako z Analogom, bol obraz aj na vydloch pekny, jak HD, síce niekedy pobožny zo zopár duchmy, ale bol, pri digitale tam toho teraz možu cpať na to jedno TP kolko len ide, na ukor kvality a dnes máme kostičky. :))) :))) :))) |
PISTOK153
Registrace: 11/2010 Příspěvků: 2 781 |
![]() |
|
RE: LCD panel - obraz jako omalovánka...niekto má po nedeľnom obede kostičky a niekto má v obraze kocôčky......tiež som "začínal" na niekoľkých CRT ČB, potom niekoľko CRT vo farbe (DELTA aj LINE, dokonca prvý vyrábaný v ČSSR s NDR DO) a teraz celkom slušný LED TV R^ :laughing: . Plazmu som vývojovo nepreskočil, ale zámerne som sa vyhol tomu modernému archaickému výdobytku s neduhmi CRT-čka, premietačky a konvektora! :laughing: |
brga
Registrace: 9/2009 Příspěvků: 1 199 |
![]() |
|
tak si tumazanici užívej a nešiř infekci "blikanije" :laughing: :laughing: :lookaround: :lookaround: :))) :))) |
pierrepetr
Registrace: 5/2006 Příspěvků: 28 382 |
![]() |
|
RE: LCD panel - obraz jako omalovánka...myslíš tú očnú infekciu pre ktorú nevidno niektoré javy?! |
brga
![]() |
|
ano??přesně tu,neznám žádného majitele plazmy,který by i přes to hnusné blikání,dál koukal na ten hnus R^ :lookaround: :lookaround: |
pierrepetr
![]() |
|
RE: LCD panel - obraz jako omalovánka...ja poznám - je to každý plazmák... :laughing: |
brga
![]() |
|
RE: LCD panel - obraz jako omalovánkaa tak už tomu rozumim, brga do letosniho března čuměl na crt a nyni presel na lcd. Proto to nadseni. Plazmu v živote neviděl a co nevidím jako by nebylo, že? Proto ten brga lže az tomu sam věří.Topfield TF 7710 HD PVR 250GB HDD, Ferguson 7318, motor SG 2100, Parabola 73x80 Al Emme Esse, LNB Maximum Pro-Line P-2 Twin.
|
kuba
Registrace: 3/2007 Příspěvků: 4 247 |
![]() |
|
kubaano ,ty jsi ho odhalil,přeskočil technologii,přešel z přesýpacích hodin rovnou na digitálky,ale aby na ně viděl,musí rozsvítit žárovičku,ale to je přesně,digitálky už nejsou nikde,stejně tak zmizí i ten nešťastný pokus o vývoj TV -monitoru :laughing: :laughing: :laughing: :))) :))) :))) |
pierrepetr
![]() |
|
Brga jejen zuřivě investigativní provokatér,se na něho vyprdněte,nemá to cenu ! :ONe všichni lidé, s vysokým IQ, si ho zaslouží!
|
spyko
Registrace: 6/2006 Příspěvků: 3 915 |
![]() |
|
RE: LCD panel - obraz jako omalovánkaTak jsem se dnes vrátil od očního.Přečetl jsem lékaři všechny řádky.Lékařka se mě ptala,kdo že mě to k ním vlastně poslal,když mám oči v naprostém pořádku.Tak jí povídám brga,že jsem slepý,protože nevidím blikání plazmy.Oči mám v pořádku.Nyní už jedině vyšetření mozku u Chocholouška. :laughing: Nepijte vodu!!! Souloží v ní ryby ! PS: a srát též nechodí na břeh.
|
lachtan
Registrace: 7/2007 Příspěvků: 1 650 |
![]() |
|
RE: LCD panel - obraz jako omalovánkaSnad už brda dostal ty silnější léky od docenta Chocholouška a bude klid... ;) :)))Octagon SF 8008 V3 Supreme , Skylink Premium, Oneplay Maximum, Eurosport player - MAX, SONY Bravia 49XG9005, E85 multifocus.
|
drobeček
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 6 762 |
![]() |
|
RE: LCD panel - obraz jako omalovánka@kuba: "a co nevidím jako by nebylo, že?" - sám si to na seba napísal - keď ty nevidíš na plazme blikanie, tak predsa nemôže existovať... :O@pierrepetr: keď je CRT presýpacie hodiny a LCD digitálky, tak mi vychádza, že plazma sú kukučkové hodiny a ich majiteľ je nafúkano presvedčený, že kukučka v nich je skutočná a má reálne farby :laughing: P. S.: digitálky už nie sú nikde, len u mňa v byte mám rádiovo riadené "digitálky" v počte 5ks... ...a tie digitálne teplomery, hlukomery, multimetre, vlhkomery - všetko s LCD - žiadna plazma! R^ ...a keď si na digitálky musím svietiť, tak plazma by mala byť niečo ako segmentový displej (ten svieti aktívne sám ako plazma) a to už je poriadne zastaralý veterán! @spyko: nebudeš ty náhodou provokatér, ktorý má za úlohu označovať iných za provokatérov?! :lookaround: |
brga
![]() |
|
RE: LCD panel - obraz jako omalovánka@lachtan - očiar ti zabudol povedať, že obraz vzniká v mozgu a ten ti nevyšetrili......a podozrivé je, že spomínaš lekára aj lekárku - priznaj sa, že sa na teba zvolalo celé oddelenie... :laughing: :laughing: :laughing: |
brga
![]() |
|
RE: LCD panel - obraz jako omalovánka@drobeček - odporučil by si mi Dr. Chocholouška? Je dobrý? Pomohol ti? :laughing: :laughing: |
brga
![]() |
|
brgatak už jsi jediný,komu bliká plazma v mozku,jsi jediný ,kdo je zdráv,všichni ostatní jsou nemocní,protože jim plazma nebliká :laughing: :laughing: R^ R^ :))) :))) |
pierrepetr
![]() |
|
RE: LCD panel - obraz jako omalovánkaTy brďo :))) Pro ňho je Chocholouška škoda. :)))Panasonic vieruška TX-P42, AzBOX elite, atd..
|
Karlos1
Registrace: 2/2007 Příspěvků: 1 955 |
![]() |
|
@brgaty naozaj nedokážeš stmievať trubicovú žiarivku??? Tak potom nie je o čom, škoda akejkoľvek debaty s tebou, odporúčam ti doplniť si elektrotechnické vzdelanie;https://www.parabola.cz/forum/reply-636246/ A aby som nebol úplne OT, mám obidve technológie a dokážem na rozdiel od teba poukázať na výhody a nevýhody každej z nich a nebudem zaslepene proklamovať len jednu - dokonalá totiž nie je ani jedna a každá má svoje plusy a svoje negatíva. |
Kvinto
Registrace: 6/2009 Příspěvků: 448 |
![]() |
|
brgaOni v té ordinaci sedí dva. :laughing:Tak že vyhledám tu kapacitu Chocholouška.Mám jednu podmínku!!! Má to souvislost s tím,jak zde někdo tvrdí sugesce mozku. V 80 letech mě trápila jedna věc.Jedná se o skupinu Opus - life is live 1985.Pokaždé,když si tuto skladbu pustím,tak tam slyším od rodilého Čecha jak volá,,Holky deme (možná jdeme) dál,,.Bohužel celé okolí mi vždy tvrdilo (minimálně 20 lidí),že tam volá,,Holky pojďte dál,,a nyní kdo si co vsugeroval?Já nebo všichni ostatní? :))) Pokud já okamžitě se objednávám k té kapacitě Chochološkovi na vyšetření,protože jsem si vsugeroval,že mi nebliká plazma. :laughing: Nepijte vodu!!! Souloží v ní ryby ! PS: a srát též nechodí na břeh.
|
lachtan
![]() |
|
upřesnímholky ,běžte dál :laughing: :laughing: :laughing: |
pierrepetr
![]() |
|
RE: LCD panel - obraz jako omalovánkaPro ty,kteří neznají jedná se o tuto skladbu http://www.youtube.com/watch?v=0Jy4tMySp5opasáž 0:42 až 0:46 :laughing: Nepijte vodu!!! Souloží v ní ryby ! PS: a srát též nechodí na břeh.
|
lachtan
![]() |
|
RE: LCD panel - obraz jako omalovánka...niekto si asi myslí, že je zástupca "neblikavej" väčšiny:http://www.google.com/search?num=100&newwindow=1&safe=off&q=blikani+OR+blikanie+plazma&oq=blikani+OR+blikanie+plazma&gs_l=serp.3...12142.16495.0.16652.14.14.0.0.0.0.206.1352.6j7j1.14.0...0.0...1c.1.18.serp.DtfBvaKm4vI |
brga
![]() |
|
RE: LCD panel - obraz jako omalovánka@lachtan:...v ordinácii v ktorej si bol sedeli dvaja očiari? Neusmievali sa na teba a neprikyvovali ti na všetko? ...a nevolal sa jeden z nich Dr. Chocholoušek?! ...a nepozerali ti cez oko do duše?! :laughing: :laughing: :laughing: |
brga
![]() |
|
brga@brgajjKaždý na jedno oko.:laughing::laughing::laughing: @pierrepetr Sakra ještě tak dva a pomalu,abych na Googlu vyhledával ordinaci Chocholouška. :laughing: :laughing: Nepijte vodu!!! Souloží v ní ryby ! PS: a srát též nechodí na břeh.
|
lachtan
![]() |
|
RE: LCD panel - obraz jako omalovánka...ty máš aj "alzheimera", keď musíš tú Chocholouškovú ordináciu hľadať?!P. S.: čo má Dr. Chcocholoušek v ordinácii: LCD, alebo plazmu?! |
brga
![]() |
|
tak musímříci,že bude lepší ,aby se každý před nákupem televize nechal nejprve vyšetřit,jsme tedy rozděleni na zdravé a nemocné,zdravý vidí plazmu blikat a LCD je supr obrázek,nemocní vidí LCD mazanici a plazma nebliká,tak mě vychází,že plazmu mají jen nemocní a LCD mazanici jen zdraví jedinci :laughing: :laughing: :laughing: :O :O :O |
pierrepetr
Stránka: 1 2 3 4 5 6 7 [ 8 ] 9 10 INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 243 | |
![]() |
|
![]() |