![]() |
|
Rozhlas ze SAT přijímače nebo STBJak nejlépe svést signál ze STB nebo SAT přijímače do reproduktorových skřínek? Zvuk je zde mnohem kvalitnější než jen on air přes anténu radiopřijímače. Poradte nejjednodušší řešení. Děkuji |
navrazde
Registrace: 2/2006 Příspěvků: 136 |
![]() |
|
RE: Rozhlas ze SAT přijímače nebo STBSkrinek-myslis male aktivne repro? Alebo cez zosik do ozajstnych velkych bedni? MAs na vyber.Tento prispevok bol cely napisany bez financnej pomoci EU, alebo nejakej mimovladky.
|
liquere
Registrace: 7/2008 Příspěvků: 14 231 |
![]() |
|
RE: Rozhlas ze SAT přijímače nebo STBZalezi ake vystupy ma sat prijimac a ake moznosti mas na vstupoch zosilovaca/receivra. Staci aj analog cez cinch, ale bezna je uz optika, koax, hdmi. |
HornetF18
Registrace: 10/2011 Příspěvků: 878 |
![]() |
|
RE: Rozhlas ze SAT přijímače nebo STBCz,Sk rozhlasové stanice maji tragickou kvalitu.Takové satelitní vysiláni poslouchat pouze na jednoduchém stereu. |
Fananek9
Registrace: 6/2012 Příspěvků: 11 |
![]() |
|
RE: Rozhlas ze SAT přijímače nebo STBA nielen rozhlasove-napriklad retro music tv- iba na tv, cez zosik katastrofa-nechapem, preco u hudobnych tv nepridaju bitrate u audia, hoci na ukor bitrate videa. |
Kasr
Registrace: 8/2008 Příspěvků: 4 607 |
![]() |
|
Kasr"nechapem, preco u hudobnych tv nepridaju bitrate u audia, hoci na ukor bitrate videa"A z čohy by to ubrali, veď už teraz je dátový tok videa taký mizerný, že pri prestrihu z jednej kamery na druhú sa obrázok na zlomok sekundy rozpadáva! Je to vlastne krátkodobá požiadavka na vyšší dátový tok pri rýchlej zmene scény z relatívne stabilného obrázku na iný relatívne stabilný obrázok). |
Eman
Registrace: 4/2007 Příspěvků: 585 |
![]() |
|
jistě u těchtostanic preferujeme zvuk,nikdo se snad nekochá stupidními klipy :lookaround: :laughing: :laughing: |
pierrepetr
Registrace: 5/2006 Příspěvků: 28 382 |
![]() |
|
RE: Rozhlas ze SAT přijímače nebo STBvyjímkou je PLANET HD :))) |
tonek
Registrace: 1/2009 Příspěvků: 6 117 |
![]() |
|
RE: Rozhlas ze SAT přijímače nebo STBPresne tak, radsej nech kludne dôjde aj obcasnemu rozpadu obrazu, ale zvuk u hudobnych stanic by mal byt prioritou. |
Kasr
![]() |
|
tonekano,tam je to opačně,proto je v HD :laughing: :laughing: :laughing: |
pierrepetr
![]() |
|
obvykle bída s nouzíVětšina stanic bitrate neuvádí myslím ze Classic FM (UK ) má 160,, ty nejlepší 192... Hodně daleko od dobrého CD. Ach jo doba ipodů... Kde jsou ty časy dobrých CD. |
MzDablic
Registrace: 10/2012 Příspěvků: 23 |
![]() |
|
kde jsouty časy kvalitních analogových gramodesek?,já ani CD nemusím R^ :laughing: :lookaround: |
pierrepetr
![]() |
|
RE: Rozhlas ze SAT přijímače nebo STBNa satełitu dnes kvalitni zvuk nehledej, není tam. Mpeg2 nic takového neumožňuje.Poznamka k iPodum apod: kdyby byli dnes všechny spotřebky na trhu na úrovni produktů od Apple, to by byl ráj na Zemi. S iPadem dnes natacim nekomprimované audio ve 24bitech a jsem spokojen. Jinak souhlas s Pierre. CD mi nevadí, tedy originální desky od slušného vydavatele. Jsem asi poslední na Zemi, kdo si kupuje originální CDčka. ;) On Air!
|
Saxon
Registrace: 5/2007 Příspěvků: 18 235 Galerie: Saxon |
![]() |
|
pierevoda je vzala !jeden je nešťastník je vyvážel na kolečkách :crying: |
tonek
Registrace: 1/2009 Příspěvků: 6 117 |
![]() |
|
toneku mě zatím v suchu,doufám,že je budou na kolečkách vyvážet až moje děti,to po mě nezdědily ,jsou odkojeni na nových technologiích R^ :lookaround: :O |
pierrepetr
![]() |
|
saxonTrocha ot-mpeg2 umoznuje aj kvalitny zvuk-lpcm. |
Kasr
![]() |
|
RE: Rozhlas ze SAT přijímače nebo STBLinearně pulsní kodová modulace jede trochu na jiných datových tocích. Například se podívej na standart pro DVD-Video...Trochu mi vysvětli, co má LPCM společného s MPEG? :) Vůbec nic. On Air!
|
Saxon
Registrace: 5/2007 Příspěvků: 18 235 Galerie: Saxon |
![]() |
|
RE: Rozhlas ze SAT přijímače nebo STBZe nie je inde v datovych tokoch netvrdim-ved to jasne, ze nekomprimovane audio ma okolo 1500kbps. Ale v mpg a ts formate s mpeg2 videom je moznost u audia mimo mp2, ac3 pouzit aj lpcm. |
Kasr
![]() |
|
![]() |