Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Skylink

Skylink - objednávky balíčků přes kupony

Prosím o radu. Pokud budu platít přes SIPO balíček DIGITAL za 29 Kč měsíčně a přes kupony objednám např. Kombi na 6 měsíců, pozastaví na tuto dobu Skylink strhávání 29 Kč ze SIPA? Díky.

ESPOSITO
Registrace: 9/2010
Odpověď v diskusním vlákně

ESPOSITO

Už to sem píšeš podruhé.
Že tě spíše nenapadlo místo zakládání opakovaného vlákna tady na parabole kontaktovat Skylink a zeptat se tam!!!

Reagovat na invektivy je většinou ztráta času.

joscer
Registrace: 10/2007

joscer

že si Espositovi poradil - taky by to určitě někoho zajímalo. Nic ve zlým. :-(

pf09
Registrace: 8/2010

RE: Skylink - objednávky balíčků přes kupony

Sorry, ale tohle forum funguje na principu pomoci mezi sateltními nadšenci. Fakt jsem si myslel, že než bych provolal stovku na superinfolinku Skylinku, tak mi někdo napíše své zkušenosti. Joscere, tvou odpověď na můj dotaz bych opravdu ocenil - bez ironie.

ESPOSITO
Registrace: 9/2010

ESPOSITO

No ale já nevím, jak to je. Proto jediná moje rada je obrátit se na Skylink. A jak vidím, tak třeba pf09 ti nedokázal poradit ani to. Jen má nemístné poznámky.

joscer

Myslím, že už to tu bylo, že se to neplánuje. Zbytečně drahá distribuce. Ani se nedivím v době internetu v mobilu a platebních karet.

Znova osmnáctku v osmiválci

Tomik535

Přesně tak... SIPO...pozůstatek starých dob...dnes už nefrčí :D

Harnadek
Registrace: 6/2009

Esposito+joscer

Esposito: Sipo se ti bude strhávat dál, ale v době kdy máš zaplacené Kombi se ti nebude účtovat Digital, ale zařadí se až po vyčerpání období za Kombi - vyjádření operátora Skylinku.
Joscer: nepovažuji svoji připomínku za nemístnou poznámku, protože jsem tě bral jako odborníka na Skylink, proto jsem připomínku zakončil "nic ve zlým", toť vše. Pěkný den všem.

pf09

Toto jsem obdržel

Vzhledem k tomu, že mě to také zajímalo, napsal jsem dnes ráno na Skylink. A také proto, že mě zajímalo, co je pravdy na tom, že nekomunikují vůbec nebo po dlouhé době.

Odpověď:

V případě, že je Servisní poplatek naveden na SIPO a dojde k úhradě některého z námi nabízených balíčků, nedojde automaticky k přerušení čerpání Servisního poplatku ze SIPO.
V tomto případě je tedy potřeba zrušit navedení Servisního poplatku na SIPO. Zrušení provedete buďto na svém uživatelském účtu, nebo prostřednictvím emailu.

S pozdravem
Sára Landsmannová

Zákaznické centrum pro Skylink a CS Link

joscer

pf09

Nemyslím, že jsem nějaký odborník na Skylink. Jen jsem nikdy nezastíral, že je to platforma, kterou preferuji a tudíž o ni nejvíce diskutuji. Až jsem si vysloužil nálepku jejich agenta. Ale dá se na to zvyknout a časem jsem to začal přehlížet.
Pokud sis myslel, že jsem odborník na Skylink (což mě v tom případě těší), tak sis i mohl všimnout, že když jsem věděl, tak jsem vždy poradil. A tudíž se mi mohla tvoje poznámka jevit jako nemístná.

joscer

joscer

OK.Mír. :-) K tématu - Stejný dotaz, dvě rozdílné odpovědi. Věřím víc psanému od pí.Landsmannové, než telefonickému vysvětlení od operátora.

pf09

Mi ještě na servisním poplatku vadí, že ho nejde zaplatit jednorázově na měsíc od - do jako balíčky. Jen buď na celý rok, nebo přes SIPO, případně z účtu, platbou měsíčně. U SIPO je sice možné některé měsíce neplatit, ale které jsou to měsíce bez placení se musí domluvit předem. Takže pokud si navolím, že pro satelit na chatě nebudu platit říjen a listopad, a pak tam v těch měsících přijedu, mám s TV smůlu. Škoda, včera jsem zaplatil na rok a asi v měsíci 11, 1 a 2 je to sponzorský dar pro Skylink, protože na chatě nebudu a zaplacenou službu nepoužiji.

Standa3
Registrace: 1/2006

Standa3

V odpovědi od Skylinku jsem měl kromě jiného i toto:
"V tomto případě je tedy potřeba zrušit navedení Servisního poplatku na SIPO. Zrušení provedete buďto na svém uživatelském účtu, nebo prostřednictvím emailu."

Zajímavé je to "na svém uživatelském účtu". Není tam někde volba, že si můžeš sám řídit, kdy (který měsíc) se ti to přes SIPO strhne a kdy ne? Já to nemohu vyzkoušet, já to přes SIPO neplatím.

joscer

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra