![]() |
|
Jak je to sMascomy. Koupil jsem babě MC2202 a marně hledám nějaké fórum na čtení. Dá se s nimi něco udělat? Ve smyslu třeba neoriginálního fw apod... :laughing:Vu+ UNO Twin Tuner, Vu+ Solo2
|
jerry00
Registrace: 11/2009 Příspěvků: 451 |
![]() |
|
RE: Jak je to sneoriginálního fw ,dej diablo wifi - do slotu R^AmikoAlien8900/GM Unibox 2
|
bigj
Registrace: 1/2009 Příspěvků: 2 626 |
![]() |
|
RE: Jak je to sNeofi není, měl jsi koupit Hdbox ;) :)))Octagon SF 8008 V3 Supreme , Skylink Premium, Oneplay Maximum, Eurosport player - MAX, SONY Bravia 49XG9005, E85 multifocus.
|
drobeček
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 6 762 |
![]() |
|
RE: Jak je to sKoupil jsi babě blbě, protože ten neumí ani zrněni. Takže bude hladová.Ale popravdě bys to zrní potřeboval ty. Na to žes tu 4 roky Rv Až nabudeš jakýchkoli vědomostí, bez činu jsi hloupý
|
juzek
Registrace: 4/2003 Příspěvků: 2 651 |
![]() |
|
RE: Jak je to sPřesně. Nejdřív koupí šmejd a pak se teprve ptá. Jo kdyby hloupost nadnášela ...Cryptobox 752 Combo,DVB-S Toroidal T-90: 28.2E,23.5E,19.2E,16E,13E,9E,7E,5E,1.9E,1W,5W + 39E,42E,46E,52E + 26E. DVB-T2 MUX 21,22,23,24.
|
BIDLO
Registrace: 10/2007 Příspěvků: 6 203 |
![]() |
|
RE: Jak je to sOn už se tady ptal před týdnem a byl mu doporučen HDbox, tak šel a koupil Mascom...no prostě truhlik ;) :)))Octagon SF 8008 V3 Supreme , Skylink Premium, Oneplay Maximum, Eurosport player - MAX, SONY Bravia 49XG9005, E85 multifocus.
|
drobeček
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 6 762 |
![]() |
|
Jo jsem tu4 roky, ale od té doby, co se vynalezlo HD se vyrábí jen nefukční šmejdy. I stb s linuxem E2 si kolikrát dělají co chcou. S žádným SD stb jsem dříve neměl sebemenší problém.Já jsem sháněl stroj šitý na míru člověku, který není schopný se s elektronikou sžít. A to S JAKOUKOLIV. Potřeboval jsem něco na její úrovni. No a tenhle krám je skoro to ono. Ta otázka na neorigo fw se týkala jen mě, abych byl v obraze, protože většinou vše rozeberu a snažím se to nějak vylepšovat :))) Žádný s doporučených to nesplňoval. Koukal jsem i na Skylink Irdeto (třeba Zorcon mini HD a pod) ale v hodnoceních to lidi zásadně nedoporučují. Nakonec jsem vzal Mascom, taky kvůli ceně. 1990 včetně CI modulu CL+, kterrý se může kdykoliv v budoucnu hodit. Obraz nic moc ,ale v podstatě za celý den se to nějak usadilo a nějsou zatím žádné problémy.Vu+ UNO Twin Tuner, Vu+ Solo2
|
jerry00
Registrace: 11/2009 Příspěvků: 451 |
![]() |
|
RE: Jak je to sAsi jsi měl jít do Amiko 8240 atd. Má to slot, ve čtečce funguje ICE a Irdeto a má to i neorigo sw s emu a sdílením, 1080p atd.+ FastScan pro SkyLink.Cena o pár stovek nižší |
RAFI007
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 2 040 |
![]() |
|
RE: Jak je to s"I stb s linuxem E2 si kolikrát dělají co chcou."-ako si nastavíš, tak to máš. "Já jsem sháněl stroj šitý na míru člověku, který není schopný se s elektronikou sžít. A to S JAKOUKOLIV" -tak tomuto MASCOM vyhovuje. "..se týkala jen mě, abych byl v obraze, protože většinou vše rozeberu a snažím se to nějak vylepšovat" -tak ty si kúp ten linux a môžeš vylepšovat do nemoty. |
vador
Registrace: 6/2010 Příspěvků: 317 |
![]() |
|
![]() |