Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: DVB-S přijímače

Jak je to s

Mascomy. Koupil jsem babě MC2202 a marně hledám nějaké fórum na čtení. Dá se s nimi něco udělat? Ve smyslu třeba neoriginálního fw apod... :laughing:

Vu+ UNO Twin Tuner, Vu+ Solo2

jerry00
Registrace: 11/2009
Odpověď v diskusním vlákně

RE: Jak je to s

neoriginálního fw ,dej diablo wifi - do slotu R^

AmikoAlien8900/GM Unibox 2

bigj
Registrace: 1/2009

Neofi není, měl jsi koupit Hdbox ;) :)))

Octagon SF 8008 V3 Supreme , Skylink Premium, Oneplay Maximum, Eurosport player - MAX, SONY Bravia 49XG9005, E85 multifocus.

drobeček
Registrace: 1/2006

Koupil jsi babě blbě, protože ten neumí ani zrněni. Takže bude hladová.
Ale popravdě bys to zrní potřeboval ty. Na to žes tu 4 roky Rv

Až nabudeš jakýchkoli vědomostí, bez činu jsi hloupý

juzek
Registrace: 4/2003

Přesně. Nejdřív koupí šmejd a pak se teprve ptá. Jo kdyby hloupost nadnášela ...

Cryptobox 752 Combo,DVB-S Toroidal T-90: 28.2E,23.5E,19.2E,16E,13E,9E,7E,5E,1.9E,1W,5W + 39E,42E,46E,52E + 26E. DVB-T2 MUX 21,22,23,24.

BIDLO
Registrace: 10/2007

On už se tady ptal před týdnem a byl mu doporučen HDbox, tak šel a koupil Mascom...no prostě truhlik ;) :)))

Octagon SF 8008 V3 Supreme , Skylink Premium, Oneplay Maximum, Eurosport player - MAX, SONY Bravia 49XG9005, E85 multifocus.

drobeček

Jo jsem tu

4 roky, ale od té doby, co se vynalezlo HD se vyrábí jen nefukční šmejdy. I stb s linuxem E2 si kolikrát dělají co chcou. S žádným SD stb jsem dříve neměl sebemenší problém.Já jsem sháněl stroj šitý na míru člověku, který není schopný se s elektronikou sžít. A to S JAKOUKOLIV. Potřeboval jsem něco na její úrovni. No a tenhle krám je skoro to ono. Ta otázka na neorigo fw se týkala jen mě, abych byl v obraze, protože většinou vše rozeberu a snažím se to nějak vylepšovat :))) Žádný s doporučených to nesplňoval. Koukal jsem i na Skylink Irdeto (třeba Zorcon mini HD a pod) ale v hodnoceních to lidi zásadně nedoporučují. Nakonec jsem vzal Mascom, taky kvůli ceně. 1990 včetně CI modulu CL+, kterrý se může kdykoliv v budoucnu hodit. Obraz nic moc ,ale v podstatě za celý den se to nějak usadilo a nějsou zatím žádné problémy.

Vu+ UNO Twin Tuner, Vu+ Solo2

jerry00
Registrace: 11/2009

Asi jsi měl jít do Amiko 8240 atd. Má to slot, ve čtečce funguje ICE a Irdeto a má to i neorigo sw s emu a sdílením, 1080p atd.+ FastScan pro SkyLink.Cena o pár stovek nižší

RAFI007

"I stb s linuxem E2 si kolikrát dělají co chcou."
-ako si nastavíš, tak to máš.

"Já jsem sháněl stroj šitý na míru člověku, který není schopný se s elektronikou sžít. A to S JAKOUKOLIV"
-tak tomuto MASCOM vyhovuje.

"..se týkala jen mě, abych byl v obraze, protože většinou vše rozeberu a snažím se to nějak vylepšovat"
-tak ty si kúp ten linux a môžeš vylepšovat do nemoty.

vador
Registrace: 6/2010

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra