![]() |
|
OT: Výběr a zabudování NEzabudovatelné ledniceMám jeden OT dotaz, ale už se zde řešily větší blbosti :-)Odešla mi lednička z mrazákem, po 5ti letech, respektive fungovala na heslo, buďto při termostatu na MAX byl v lednici mráz okolo nuly a v mrazáku -25, nebo v jakékoliv jiné poloze v lednici +9 a mrazáku jen -5, přičemž motor vydával semtam zvuky jako bys do kovové vrtule větráku vrážel tyčí... O co jde. Kupoval jsem lednici deklarovanou jako "volně stojící" ale byla defacto vestavěná do linky postavené na míru s tím, že levá část byla v rohu zdi, pravá 5mm od linky, skříňka nad lednicí 1,5cm max, takže designově OK, ale.... Mám jako novou koupit přístroj stejných rozměrů, nebo využít toho že se mimo standardních 60cm šířky dnes už dělají i 54 a na výšku 180cm (místo doteď 185), tzn pitomých 5cm vertikálně i horizontálně pro jakés takés větrání které vizuálně rušivě působit nebude? Přece jen si říkám, zda jsem odejití motoru (značkový Electrolux) nenapomohl sám díky mizivé cirkulaci vzduchu vzádu, navíc je pravda, že když dám lednici - i vestavné, natož volně stojící, kterou defacto vestavuji - míň místa okolo tak že mnohem dýl mrazí a defacto tak více opotřebuje? Díky za fundované odpovědi, přecejen jsme zde na technické bázi.... Xtrend ET4000HD + Dreambox 800HD, T90 + offset 90. 5W+4W+1W+5E+9E+13E+19E+23E+28E+36E circ. "Ночные волки Россия" Support Czech
|
apriliarsv
Registrace: 12/2012 Příspěvků: 2 656 |
![]() |
|
apriliarsvCo má toto forum společného s tvým stupidním dotazem?Jsi svéprávný či retardovaný? Tak si kup co chceš a neotravuj tady!! Spam!!! Za cvíli tady budou dotazy co si mám dát k obědu či co si mám oblect!! |
slávista
Registrace: 11/2010 Příspěvků: 583 |
![]() |
|
to slávistaNěkdy je dobré si užít byť s placenou, ale společnicí abys neměl kvůli pnutí v trenkách nervy v kýblu, hm?Xtrend ET4000HD + Dreambox 800HD, T90 + offset 90. 5W+4W+1W+5E+9E+13E+19E+23E+28E+36E circ. "Ночные волки Россия" Support Czech
|
apriliarsv
Registrace: 12/2012 Příspěvků: 2 656 |
![]() |
|
apriliarsvTento dotaz ať se snažím jak se snažím přemýšlet tak tady nemá s tímto forem pramalou spojitostTakže to zamykám a neskoušej to psát znova. O2TV STŘÍBRNÁ
|
petr33
Registrace: 5/2006 Příspěvků: 1 734 |
![]() |
|
![]() |