![]() |
|
Skylink - Akce nebo podvod???Dobrý den, narazil jsem na tohle:http://www.skylink.cz/kombi-zdarma?utm_source=iSport&utm_medium=banner&utm_campaign=prazdninova-akce Chci se proto zeptat, je to odrb nebo to myslí Skylink skutečně vážně?? Myslím si, že po tom, když tu aktivuju, tak za týden mi určitě přijde něco platit, že ano? Staci mi jidlo a satelitni televize, a preziju i v jeskyni.
Sleduju prevazne jen sport - hlavne fotbal, tenis, sipky. A pokud nebezi zadny sport, tak sleduju hokej :P (to vite, obrovsky fanousek fotbalu)....
|
Lolem123
Registrace: 8/2009 Příspěvků: 747 |
Stránka: [ 1 ] 2 INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 35 | |
![]() |
|
RE: Skylink - Akce nebo podvod???Tak určitě. A když nezaplatíš, tak přijde exekutor. P.S. Opatrovníka ti určil soud ? |
bretah
Registrace: 9/2012 Příspěvků: 5 301 |
![]() |
|
Lolem123Nič ti nepríde platiť.Je to promo akcia na 7 dní zdarma.VU+ Uno4K SE, Dreambox DM900 triple tuner DVB-S2X Multistream, motor Optibox + SG2100 + parabola 105cm,parabola Maximum E-85 Multifokus, Dierovaná parabola 100 FE MESH 2x😂, Domáce kino Pioneer VX510s, BluRay Pioneer BDP 170S, ULED TV Hisense H55U7
|
kostik123
Registrace: 3/2009 Příspěvků: 10 724 |
![]() |
|
RE:Téma: Skylink - Akce nebo podvodLolem123: Neni to odrb platit ti nic nepride. Koncom Juna si idem aktivovat druhu ICE kartu. |
hajnalka
Registrace: 5/2010 Příspěvků: 716 |
![]() |
|
RE: Skylink - Akce nebo podvod???Díky za odpověď.Staci mi jidlo a satelitni televize, a preziju i v jeskyni.
Sleduju prevazne jen sport - hlavne fotbal, tenis, sipky. A pokud nebezi zadny sport, tak sleduju hokej :P (to vite, obrovsky fanousek fotbalu)....
|
Lolem123
Registrace: 8/2009 Příspěvků: 747 |
![]() |
|
RE: Skylink - Akce nebo podvod???ako je to ošetrené? mne to ide už 10 dní. R^ |
ucetni
Registrace: 4/2012 Příspěvků: 17 |
![]() |
|
@ucetni...a pojde ti to este chvilu dlhsie, az si na to zvyknes a potom si to predplatis...VIEM, že NIČ neviem!
|
major13
Registrace: 2/2013 Příspěvků: 339 |
![]() |
|
Je to odrbBudeš potom zahrnut emaily a popřípadě telefonáty , protože jsi projevil zájem :laughing:AmikoAlien8900/GM Unibox 2
|
bigj
Registrace: 1/2009 Příspěvků: 2 626 |
![]() |
|
ano, je to najlacnejsimarketingovy prieskum...VIEM, že NIČ neviem!
|
major13
Registrace: 2/2013 Příspěvků: 339 |
![]() |
|
RE: Skylink - Akce nebo podvod???využil jsem této akce a nejde mi history hd a discovery hd, má jít,bo né??? |
trondik
Registrace: 11/2008 Příspěvků: 231 |
![]() |
|
to trondikhttp://www.skylink.sk/prehlad-balickov-3.html?lang=sk&balicekID=35&balicekTyp=2&do[detailBalicek]=1tie dva na ktore sa pytas, len v SD VU+ UNO 4K SE
|
gama07
Registrace: 2/2007 Příspěvků: 189 |
![]() |
|
RE: Skylink - Akce nebo podvod???Nemá.Pozri link čo napísal Lolem123 potom klikni na prehled programu zde a uvidíš všetko čo ti pojde.VU+ Uno4K SE, Dreambox DM900 triple tuner DVB-S2X Multistream, motor Optibox + SG2100 + parabola 105cm,parabola Maximum E-85 Multifokus, Dierovaná parabola 100 FE MESH 2x😂, Domáce kino Pioneer VX510s, BluRay Pioneer BDP 170S, ULED TV Hisense H55U7
|
kostik123
Registrace: 3/2009 Příspěvků: 10 724 |
![]() |
|
RE: Skylink - Akce nebo podvod???díky R^ R^ |
trondik
Registrace: 11/2008 Příspěvků: 231 |
![]() |
|
RE: Skylink - Akce nebo podvod???Koukám plnohodtnà diskuse :))) |
Miracz
Registrace: 6/2012 Příspěvků: 11 |
![]() |
|
RE: Skylink - Akce nebo podvod???Jedná se o promo, vlastně o to, aby se zkontrolovaly karty, jestli je na nich zaplacen servisní poplatek, viz. má zkušenost. Na jedné kartě mi stále jela programová služba Digital, serpo vypršel někdy v únoru. Zkusil jsem jen tak tu jejich akci a na mail mi přišlo, že jejich akce na 7 dní nelze provést, neboť nemám zaplacený serpo. Ihned mi byly všechny programy na této kartě zakódovány.:lookaround: R^ Čím tupější je oko, tím dále sahá dobro!
|
Paulus
Registrace: 9/2006 Příspěvků: 450 |
![]() |
|
RE: Skylink - Akce nebo podvod???Paulus se serpo to nemá nic společného nemám ho zaplacený a šla mi ta akce taky. Mám předplacený balíček s tím cs kino. |
satman1
Registrace: 9/2010 Příspěvků: 4 109 |
![]() |
|
RE: Skylink - Akce nebo podvod???Protože je serpo už v tom.Válku s blbcem nelze vyhrát, nicméně je nutné ji vést. (J. Werich)
|
technikTKR
Registrace: 6/2004 Příspěvků: 6 771 |
![]() |
|
RE: Skylink - Akce nebo podvod???Já vím ale kartu to nezablokovo. Zaplatil sem cs film a pak akce šla aktivovat |
satman1
![]() |
|
RE: Skylink - Akce nebo podvod???Oprava nezablokovalo |
satman1
![]() |
|
Lolem123Lolem123 jenom nerozumím proč si tématu dal takový název. Proč si nenapsal sem blbej a neumím číst na www stránkách m7.Zajímalo by mě jak si přišel na ten podvod. Pomlouvani m7 ti jde ale že ses blbej za to neschovas. |
satman1
![]() |
|
RE: Skylink - Akce nebo podvod???satman1: Proč by to mělo blokovat kartu? To je rozšíření nabídky a ne zablokování.Válku s blbcem nelze vyhrát, nicméně je nutné ji vést. (J. Werich)
|
technikTKR
Registrace: 6/2004 Příspěvků: 6 771 |
![]() |
|
RE: Skylink - Akce nebo podvod???technikTKR přečti si co napsal PaulusNo tak zakodovat ne blokovat. Čteš vůbec ty příspěvky nebo strilis od pasu. |
satman1
![]() |
|
RE: Skylink - Akce nebo podvod???A proč by ti to mělo zakodovat kartu? :OOctagon SF 8008 V3 Supreme , Skylink Premium, Oneplay Maximum, Eurosport player - MAX, SONY Bravia 49XG9005, E85 multifocus.
|
drobeček
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 6 764 |
![]() |
|
RE: Skylink - Akce nebo podvod???Drobecku zeptejse pauluse |
satman1
![]() |
|
RE: Skylink - Akce nebo podvod???No ten neměl zaplacený serpo, ale ty ho máš zaplaceno... máš to dako pomotané ;) :)))Octagon SF 8008 V3 Supreme , Skylink Premium, Oneplay Maximum, Eurosport player - MAX, SONY Bravia 49XG9005, E85 multifocus.
|
drobeček
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 6 764 |
![]() |
|
RE: Skylink - Akce nebo podvod???Hele ještě jednou serpo nemám zaplacené a balíček vypršel před třemi týdny minulý týden sem chtěl dát tu akci na 7 dni ale napsalo to ze musím zaplatit serpo. A jak píše Paulus že mu to hned zamodovali atd.... Tak mi základní balíček jel dal. Chápeš nic mi nezakodovali. Takže akce neslouží ke kontrole karet jak píše Paulus. Nevím co na tom nechápeš Drobecku. Je jasné že jak sem zaplatit ten balíček cs kino, tak je v něm i serpo že už to potom šlo. Mě šlo o to že sem neměl zaplaceno nic a nic mi nezakodovali . |
satman1
Stránka: [ 1 ] 2 INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 35 | |
![]() |
|
![]() |