![]() |
|
Jde vám PLANETA HD ?Jde vám PLANETA HD ? Děkuji za info |
jirka6090
Registrace: 11/2008 Příspěvků: 294 |
![]() |
|
PLANETA HDZdravím,Pokud máte na mysli vysílání kanálu PLANETA HD na satelitu ASTRA 3B (23.5°E), tak tady byla většina bulharských kanálů již odpojena v důsledku krachu pay-tv SATELLITE.BG, včetně i tohoto hudebního programu! (@info) |
ORBITAL
Registrace: 10/2007 Příspěvků: 484 |
![]() |
|
RE: Jde vám PLANETA HD ?ORBITAL díky za info |
jirka6090
Registrace: 11/2008 Příspěvků: 294 |
![]() |
|
RE: Jde vám PLANETA HD ?Sporo odete speváčky pesničiek na jedno kopyto nám zrušili. Povedal by som, že pre oko dobrá, ale pre ucho otrasná muzika. :))) |
Cage
Registrace: 11/2012 Příspěvků: 298 |
![]() |
|
já myslím, že to bylo prima...Už taková arabská produkce hudby z trochu jinýho světa se mi celkem líbila - tady to nikde nehrají a přitom to bylo příjemný i když se tam nic zásadního vlastně nedělo.. ;) |
fmsurfer
Registrace: 10/2006 Příspěvků: 111 |
![]() |
|
já myslím, že to bylo prima...Už taková arabská produkce hudby z trochu jinýho světa se mi celkem líbila - tady to nikde nehrají a přitom to bylo příjemný i když se tam nic zásadního vlastně nedělo.. ;) |
fmsurfer
Registrace: 10/2006 Příspěvků: 111 |
![]() |
|
RE: Jde vám PLANETA HD ?Cage: Pre oko dobré? Silicon Valley, hódně ubohéé. Tato tv měla jedno plus a to byl vynikající obraz v HD rozlišení. Jinak sorry vkus hnus, muzika zajímavá.VU+Duo 4K SE, Skylink, Visio Big Bisat, 8xALPS Quad. Odroid N2+, Odroid HC2, Raspberry Pi 4B. CoreElec, OMV.
|
meduzka
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 2 004 |
![]() |
|
meduzkahudebně jako "Očko" v Turecku,taky to žerou R^ :laughing: :O |
pierrepetr
Registrace: 5/2006 Příspěvků: 28 402 |
![]() |
|
![]() |