![]() |
|
Preco nedavat Skylink na ChatuChcel by som kazdeho upozornit na problem ktory nastal s kartami `Vymena`. Kartu Slovak link som zakupil na Chatu ako dobre a lacne riesenie pred rokmi. Odvtedy sa toho dost zmenilo. Ako kazdy vie kadzy ucasnik bol upozrneny ze je potrebne kartu vymenit(za poplatok) a ze spolocnost zavadza servisny poplatok koli skvalitneniu sluzieb. No bol som velmi nemilo prekvapeny ked som zistil ze karta `Vymena ` sa pravidelne deaktivuje. Na moju staznost na zakaznicku linku mi bola zaslane tato odporucanie. Citujem:(vyjměte kartu z přijímače, přijímač vypojte cca na minutu ze sítě, vložte kartu zpět do přijímače, zvolte program ČT1 a nechte hodinu až dvě na tomto kanále načítat - nepřepínat.) Asi kazdy uzna ze vytahovat kartu a nechat sateli bezat 1-2 hodiny na CT1 vzdy ked dorazim na chalupu mi prislo ako zly vtip. Tak som zakaznicku linku kontaktoval telefonicky ci to myslia ozaj vazne. A ci toto je to skvalitnenie sluzieb za ktore mam platit kazdy mesiac. V telefone ostalo ticho. |
kukisk
Registrace: 6/2013 Příspěvků: 66 |
Stránka: 1 2 [ 3 ] 4 INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 84 | |
![]() |
|
RE: Preco nedavat Skylink na ChatuAsi ano,nevím jestli tam vleze ještě Amos/Eutesat.Vše na chatě: Philips 40PFL6606H/12 - APEBOX C2 4K Skylink Full - TESLA MediaBox XA400 Android TV apka O2 TV stříbrná - Philips 32PFL6626H - Opticum SLOTH Combo Plus Philips - TCL 32S5200
|
habr
Registrace: 4/2006 Příspěvků: 7 106 |
![]() |
|
Saxonjak ti dopadly ty testy s UPC parabolou,tady to na ní jede super,nejlepší šedesátka je od UPC R^ :laughing: R^ |
pierrepetr
Registrace: 5/2006 Příspěvků: 28 402 |
![]() |
|
Petrhttps://www.parabola.cz/album/Obrazky: 245-247 Chodi fakt pěkně. On Air!
|
Saxon
Registrace: 5/2007 Příspěvků: 18 235 Galerie: Saxon |
![]() |
|
vidíši se šedesátkou není problém,přesně nastavit a vše jede OK,chodí to i na jiné šedesátce,ale tyto od UPC se povedly,škoda,že nejsou k mání R^ :lookaround: :))) |
pierrepetr
![]() |
|
RE: Preco nedavat Skylink na ChatuNašel jsem ji cca před pul rokem na jedné půdě. Úplne nová v krabici, ještě rozebraná. Nechám si ji na pokusy a zaměřování problémových instalací, stromy, zábrany ve výhledu.On Air!
|
Saxon
Registrace: 5/2007 Příspěvků: 18 235 Galerie: Saxon |
![]() |
|
já jsemji měl před časem vedle 85tky,co má na motoru,zkoušel jsem,jak se zachová při horším počasí,při černém mraku ve směru,12109 občas kostičky,na 85tku ještě OK,při větru a dešti 60tka OK,85tka už KO,ta šedesátka se prostě tolik netřepe,proto paradoxně vychází pro skylink lépe, tady ve Vč,na slovensku to asi takto nepůjde,až bude čas zkusím camping 33cm na 12109,na technisatech 45cm to taky jede :O :lookaround: :))) |
pierrepetr
![]() |
|
kukisk 19.6.2013 11:39.10Tvoje přirovnání ke koupi auta je úplně mimo mísu. Auto si kupuješ coby zboží jednorázově. Těžko ti někdo bude něco nutit po nějaké době s představou, že když si to k autu nepořídíš, tak ti přestane jezdit.Ale přece jeden příklad by byl. Když se přestal vyrábět bezolovnatý benzín, tak si majitelé starších aut museli k natankované nádrži přikoupit jakousi přísadu. Což byl samozřejmě finanční náklad navíc. Bez toho by jim to zkrátka nejelo, teda spíše zdechlo. To samé přechod od analogu k digitálu v pozemáku. Kdo si nekoupil ke starší televizi set-top-box, tak zkrátka nekoukal. Takže M7 zdaleka není první firma, která v rámci poskytování služeb něco měnila a mělo to dopad na jejich abonenty. Reagovat na invektivy je většinou ztráta času.
|
joscer
Registrace: 10/2007 Příspěvků: 9 724 |
![]() |
|
RE: Preco nedavat Skylink na ChatuSmaryja joscer u nas anabex uni, u vas neviem mozno tuzemak od draka?To bude treba k skylinku? R^ :laughing: Tento prispevok bol cely napisany bez financnej pomoci EU, alebo nejakej mimovladky.
|
liquere
Registrace: 7/2008 Příspěvků: 14 231 |
![]() |
|
joscerpřirovnání kukiska je oproti tvému rozhodně lepší.On si nestěžuje na analog, on si nestěžuje na starou kartu KW, ale naopak na ni vzpomíná se slzami v očích (obrazně) On zaplatil novou kartu, která ho na chatě logicky zlobí. To znamená že koupil nové moderní auto, které jede na naturál, přijede s ním na chatu a při pokusu odcestovat už ho nemůže nastartovat. Při zavolání do servisu mu zdělí - no jó, to ho musíte nechat nastartované, nedoporučuje se u nového auta vypínat motor. Nyní musíte tamto a potom tohle.... :) |
člověk
Registrace: 3/2006 Příspěvků: 1 103 |
![]() |
|
člověkHm, a kde ses dočetl, že kukiskovi radili na servisu Skylinku, že má nechat něco zapnuté napořád, že tam máš tu analogii s nastartovaným autem, což byla rada ze servisu kam volal ten, co mu auto nešlo nastartovat?Příště méně fantazie. Reagovat na invektivy je většinou ztráta času.
|
joscer
![]() |
|
Joscerak by to malo zapadnut uplne presne do analogie co mi radili na zakaznicmom cetre tak ze ak mam auto odstavena dlhsie ako tyzden a chcem ist na chatu tak ho musim 2hodiny pred odchodom nastartovat lebo inac sa nepohne. Pointa je ta ista ako pisal clovek.Inac prechod poskytovaelov k digitalnemu vysielaniu v dobe ked sa uz analogove TV ani nepredavaju bolo uplne logicke a riesenie set-o-boxmi lacne a elegantne. A hlavne bezproblemove. Nikto sa nemoze stazovat ze za neakych 20euro jednorazovo ma omnoho lepsi obraz. Ja skylinku nevycitam sa chce branit pred ciernymi uzivateli novymi technologiami. Kto nieco vyraba alebo poskytuje neaku slzbu zasluzi si aby za to dostal zaplatene. Uz menej sa mi paci ze tie zmeny nechal zaplatit uzivatelov a na ukor kvality sluzieb. Podlamna sposob ako to spravili je krok spat. Tema bola zalozena aby sa upozornilo na fakt ktory nastal pri kartach `Vymena` a ktory moze pre niektorych uzivatelov znamenat problem a jeden z faktorov pri vybere operata na chalupu ale niekam kke by sa sluzba pouzivala iba sporadicky. |
kukisk
Registrace: 6/2013 Příspěvků: 66 |
![]() |
|
kukiskUž těch analogiií s autem nech. Zase jsi mimo. Když chceš přirovnávat, tak přirovnávej odpovídající. Irdeto je dynamický systém a pokud máš STB týden vypnutý, tak v systému se stejně odehrávají změny. S tím nic nenaděláš. Ale auto když stojí, tak co se kolem něj odehrává, co ti výrobce změní než zase vyjedeš? NIC. Teda pokud se ti nevybije akumulátor tvoji vinou. Pak je každž rada drahá.Ale nechme toho. Jo, jen tak mimochodem. U nás na vesnici jsem již dávno dělal satelitní příjem kámošovi na chalupě. Jezdí na ni prakticky na každý víkend. Ještě si mi nestěžoval, že by musel nějak dlouho čekat než by mu to naskočilo, kdž přijede. Má nějakého Mascoma s kartou ICE. Toť vše ode mne k tomuto tématu. Reagovat na invektivy je většinou ztráta času.
|
joscer
![]() |
|
netrebatak upenlivo bojovat za skylink, vsak joscer...sami uzivatelia najlepsie vedia ake maju priority a podla toho budu dalej konat...VIEM, že NIČ neviem!
|
major13
Registrace: 2/2013 Příspěvků: 339 |
![]() |
|
RE: Preco nedavat Skylink na ChatuJá si v neděli když odcházím z chaty beru kartu domů a když tam jedu zase jí v pátek oživím přes WEB a vše je v poho... R^48" LED FullHD Thomson 48FU4243 KAON DIGI 0.8W Thor - FE 80cm 55" 4K Samsung UE55JU6072 H.265 (HEVC) Tuner v TV H.265 DIGI CamModul 0.8W Thor FE 80cm.
|
Farell
Registrace: 6/2010 Příspěvků: 644 |
![]() |
|
joscersám sis odpověděl:„pokud máš STB týden vypnutý, tak v systému se stejně odehrávají změny. S tím nic nenaděláš. Ale auto když stojí, tak co se kolem něj odehrává, co ti výrobce změní než zase vyjedeš? NIC.“ Představ si, že by si po týdnu nejezdění auto vůbec nenastartoval a v servisu by ti řekli: to je vaše vina, neměl jste vypínat motor, doporučuje se motor nevypínat. Myslím že nejednou už tu bylo zmíněno, že satelitní přístroj je doporučeno také nevypínat (stanby), aby mohly chodit změny. To má logiku jako nastartované auto. Nebo musí udělat několik úkonů aby se karta rozjela (zatím), stejně jako odcestování autem by bylo podmíněno malou generálkou. To by bylo dynamické auto jak ta tvoje dynamická karta. Snad si to pochopil :(( |
člověk
Registrace: 3/2006 Příspěvků: 1 103 |
![]() |
|
joscer....Irdeto je dynamický systém a pokud máš STB týden vypnutý, tak v systému se stejně odehrávají změny. S tím nic nenaděláš.....Vieš, takáto vec aby karta nenabehla po dvoch tyždnoch vypnutého STB, by nebol problém ani starého CRW, takže nejakú dynamiku by som tu neriešil. Vôbec to není o Kódovacom systéme, ale o možnostiach v kódovacom systéme pracovať a upravovať a to je patričný rozdiel. |
PISTOK153
Registrace: 11/2010 Příspěvků: 2 781 |
![]() |
|
RE: Preco nedavat Skylink na ChatuDynamicke auto ! :laughing: :laughing: :laughing: :laughing: R^Ale to sa hybe a nevypisuje motor kodovany ...... :laughing: :laughing: Tento prispevok bol cely napisany bez financnej pomoci EU, alebo nejakej mimovladky.
|
liquere
Registrace: 7/2008 Příspěvků: 14 231 |
![]() |
|
člověkJen jednu větu.Který přístroj umožňuje ve Standby režimu přijímat změny? Reagovat na invektivy je většinou ztráta času.
|
joscer
![]() |
|
joscerTy si snad děláš "k-o-z-y", který přístroj ??? To umí Technisaty !! Pepo něco se stalo ? R^ |
CES
Registrace: 4/2007 Příspěvků: 4 385 |
![]() |
|
@CESNe, nestalo se vůbec nic. Vím dobře co píši.Mám 4 TechniSaty a ve Standby režimu neumí přijímat vůbec nic. Jen se z něj umí probudit v nastavený čas a pak přijímat (třeba v noci EPG nebo zkontrolovat aktualizace FW). Ale při vlastním přijímání už nejsou ve Standby režimu. Asi tak. Reagovat na invektivy je většinou ztráta času.
|
joscer
![]() |
|
joscerKolego a co ISIPRO ?? To Ti funguje ?? R^ |
CES
Registrace: 4/2007 Příspěvků: 4 385 |
![]() |
|
@CESISIPRO mám vypnuté, pro mě nemá význam. Mám naladěn jen svůj výběr kanálů.Ale řekl bych, že tohle už je mimo téma a nerad bych byl popotahován. Reagovat na invektivy je většinou ztráta času.
|
joscer
![]() |
|
liker...tak zato 323bodov :laughing: :laughing: :laughing:dokazes zdvihnut naladu... VIEM, že NIČ neviem!
|
major13
Registrace: 2/2013 Příspěvků: 339 |
![]() |
|
RE: Preco nedavat Skylink na ChatuNejlepsi na tom vsem je, ze tyto opicarny jsou v Irdetu kvuli tomu, ze uzivatele techto karet se snazi krast - prijimat nelegalne. Mnoho zde diskutujicich dobre vi, ze jich je docela hodne a tak se potom mnozi divi, ze system neni uz tak uzivatelsky privetivy a stale se to zhorsuje... A to porad Skylink nevyuziva temer nic z moznosti Irdeta... |
008
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 333 |
![]() |
|
dokud sevyplatí krást,tak se krást bude :laughing: :O :lookaround: |
pierrepetr
Stránka: 1 2 [ 3 ] 4 INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 84 | |
![]() |
|
![]() |