![]() |
|
HD-BOX vs. Golden Mediadobry,ktory by ste doporucili z tychto 2 modelov v tejto cenovej kategorii ? HD-BOX FS-9105+ vs.Golden Media 990 HD PVR Spark Reloaded ide mi o bezproblemovy chod sat. vysielania (bez mrznutia) a prehravanie meltimedii z NASu alebo ext. HDD. Enigma je na tychto modeloch bezproblemov ? vdaka |
tono
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 188 |
![]() |
|
HD-BOX vs. Golden Mediagolden media 990 hd enigma2 |
fero55
Registrace: 5/2010 Příspěvků: 80 |
![]() |
|
RE: HD-BOX vs. Golden MediaFS-9105+ OpenPLi R^Amiko mini combo,Amiko A4K combo+,HD Box 9105+,Mystique SaTiX-S2,SG-2100
|
alda
Registrace: 2/2007 Příspěvků: 3 393 |
![]() |
|
RE: HD-BOX vs. Golden MediaMám zatím krátce GM Triplex, pokud do něj zvolíš dobrou E2 tak funguje bez problému.Možná zkus pár korun připlatit a kup si model Triplex, získáš tuner DVB-T2 a 2x sat. Nahrávání mám zatím na USB disk a bez problémů zvládá současně 2 HD programy. E2 funguje jakoo u DM800 (tedy mám ještě DM800) používám bez problémů DreamSet a ftp taky bez problémů. Správa Oscam přes web taky bez problémů. Jediné co mi vadí je display pouze 8 znaků. Pokud se budeš chtít zeptat na něco konkrétního tak klidně napiš a pokud budu vědět tak odpovím. |
Ventor
Registrace: 2/2006 Příspěvků: 66 |
![]() |
|
HD-BOX FS-9105 a DOMám tento stroj - spokojenost. Pouze DO po roce jde ztuha.Vždy může být hůř....
|
Jimmy
Registrace: 4/2003 Příspěvků: 1 987 |
![]() |
|
re::mam hdbox 9105+ vse ok(origo sw ne e2) ale to dalkove ov.to je tragedie jde tuho.42e,39e,28,2e,26e,23,5e,19,2e,16e,13e Maximum E85 + motor(1w par.80cm)//full dvb-t2 cz,sk //CCcam// VU+ Solo SE v2 //
|
marceles
Registrace: 9/2006 Příspěvků: 539 |
![]() |
|
RE: HD-BOX vs. Golden MediaTakze zakaznik si ma posladat nieco aby to bolo v poriadke za dalsie peniaze? Rychlo mapu nech sa pozriem kde som... Rv :laughing:Tento prispevok bol cely napisany bez financnej pomoci EU, alebo nejakej mimovladky.
|
liquere
Registrace: 7/2008 Příspěvků: 14 231 |
![]() |
|
liquereMám HD Box 9105+. Dálkový ovladač šel po půl roce do kytek. Po mém usilovném pátrání a vyptávání jsem si koupil nové DO (kdo však nechce, nemusí). Protože výrobce uznal vadnou sérii DO od HD Box 9105+, odeslal jsem původní v rámci reklamace a následně mi bylo zasláno nové, originál. Takže mám teď doma 2- plně funkční.Co se původní otázky týče: Nemám s HD Box 9105+ sebemenší problém. Mohu doporučit. |
silesian
Registrace: 4/2011 Příspěvků: 1 014 |
![]() |
|
@ salesianVed ano to ja kritizujem. Ze si musel zistovat a behat a nakoniec si kupil dalsie za svoje. Preco ked vedia ze je nieco vadne, buchnem na stol dostanem nove a vybavene. Ale kolko percent ludi to takto dotiahne do konca, pripadne ho predajca posle do .......Tento prispevok bol cely napisany bez financnej pomoci EU, alebo nejakej mimovladky.
|
liquere
![]() |
|
opravaospravedlnujem sa silesian som myslel, aj ked neviem kolko ludi tu vie aky je v tom rozdiel..... R^Tento prispevok bol cely napisany bez financnej pomoci EU, alebo nejakej mimovladky.
|
liquere
![]() |
|
LiquereNeviem, kde si si precital, ze píšem o KUPOVANÍ iného DO?Hovorím o výmene. Chapes? Znamemu aj to povodne DO zatial vydržalo 2,5 roka, asi záleží, ako sa k tomu a s akou intenzitou chová a pouziva ho. Ja mám u 9105 to Octagonacke DO, absolútne OK |
losparabo
Registrace: 2/2007 Příspěvků: 1 382 |
![]() |
|
raději amiko alien 1kup si raději amiko alien1 a nebo pokud máš peníze tak alien2 se třemi tunery a dej si tam enigma2 hyperion od PKT , za amikem je silný dovozce takže budou dlouho k dispozici i nové softy |
donpedro
Registrace: 1/2012 Příspěvků: 148 |
![]() |
|
RE: HD-BOX vs. Golden MediaOba přístroje mám oba jsou dobrý, když se s tím umí dělat i s E2, je to srandička.Golden mám na chalupě,vše jede ok a HD BOX doma na experimenty. Žádné závady, žádné problémy.Jinak však běžně používám Dream 800 HD se, originál a klon, jdi do toho přístroje,protože dream je dream. Kolega má VUO+duo a je také spokojen,to jsou kvalitnější a lepší přístroj a práce s nimi je lahoda. :8)než sbírat doma šrot. Dreambox 800HD se,OPTIMUS OS1 plus,Optimus OS1, VU+zero,
3x SG2100 motor, paraboly GILBERTINY 105,FUBA 90,MASCOM 90,
|
hery
Registrace: 5/2007 Příspěvků: 6 052 |
![]() |
|
liquereOK. V pohodě. Asi jsem nepochopil Tvé myšlenkové pochody. |
silesian
![]() |
|
heryVyšší cenová kategorie Dreamboxu a spol. představuje opravdu kvalitní stroje, o tom žádná. Ale k jejich pořízení už musíš být opravdový, zaslepený fans. Vždyť za jejich pořizovací hodnotu mám nadupané PC. A když se tak dívám, tak tono má o cenové relaci jasno. |
silesian
![]() |
|
silesianNadupaný a OK PC je základ pro dobrou práci s těmito přístroji,a Ty přístroje máš pravdu jsem blázen, který koupí pomalu vše co je nového,aby mohl experimentovat. :8) R^a nelituji za to peněz, ty jsou stejně na nic. :8) :8)Dreambox 800HD se,OPTIMUS OS1 plus,Optimus OS1, VU+zero,
3x SG2100 motor, paraboly GILBERTINY 105,FUBA 90,MASCOM 90,
|
hery
Registrace: 5/2007 Příspěvků: 6 052 |
![]() |
|
![]() |