![]() |
|
DVB-T vs počasíNazdar je možné aby současné deštivé počasí způsobilo útlum šíření DVB-T.Signál přijímám z vysílače Brno Barvičova pokojovou anténou Technisat DIGIT.Box Sencor SDB 4001M4.Za pěkného počasí se mi signál zdál stabilnější něž tet za deště.O2Tv,VU+ Zero,Hliník 85cm IBU Twin 19.2E+23.5E Panasonic TH 42PX80.
|
Saták1
Registrace: 7/2008 Příspěvků: 3 291 |
![]() |
|
RE: DVB-T vs počasíVzdyt si si odpovedel sam, u pokojove anteny je vse mozne. |
chocholos
Registrace: 11/2007 Příspěvků: 1 460 |
![]() |
|
RE: DVB-T vs počasíPokud jedeš na pokojovou anténu, tak musíš počítat s problémy na několika frontách. Deštivé počasí ma vliv na jakýkoliv bezdrátový přenos signálu. Pokud ho máš ale provedeny poradne/ne pokojovka/, tak deštivé počasí řešit nemusíš. Specificky je DX příjem, ale to je jiny pripad.On Air!
|
Saxon
Registrace: 5/2007 Příspěvků: 18 235 Galerie: Saxon |
![]() |
|
RE: DVB-T vs počasíJJ, šírenie el-mag. vĺn má svoje zákonitosi..... ;) |
dano01
Registrace: 11/2008 Příspěvků: 371 |
![]() |
|
RE: DVB-T vs počasíoprava:....... zákonitosti.....- keď sa tu nedá preklep nejako jednoducho opraviť??? Rv |
dano01
Registrace: 11/2008 Příspěvků: 371 |
![]() |
|
RE: DVB-T vs počasí5 let registračka a takový dotaz :zombie:Válku s blbcem nelze vyhrát, nicméně je nutné ji vést. (J. Werich)
|
technikTKR
Registrace: 6/2004 Příspěvků: 6 771 |
![]() |
|
RE: DVB-T vs počasíurčitě má, já mám ten samý problém. když prší, tak to jde mizerně, mux 7 i mux 4, a to jsem kousek od vysílače.. teď je to booj, anténu mám normálně na stŕeše, pevnou |
djbasslick
Registrace: 6/2012 Příspěvků: 99 |
![]() |
|
kdo máanténní systém v pořádku a nastaven s rezervou ,nezná tyto problémy :laughing: :laughing: :lookaround: :lookaround: :))) :))) |
pierrepetr
Registrace: 5/2006 Příspěvků: 28 402 |
![]() |
|
RE: DVB-T vs počasítaky mi to kravne, předminulej víkend mi to šlo na hov.... teda prd a včera taky, síla trochu slabší a kvalita v prrr... :p Jako je zajímavý, že předtím mi to takhle špatně, co jsem kvůli RS7 začátkem května musel anténu natočit na odraz, nikdy nešlo. Zbejvajcím muxům je to celkem fuk, jestli je chytám (skoro) přímo, nebo odrazem o protější paneláky :lookaround:Nejsem montér, nejsem prodejce, jsem jen Emil Držkatý
|
eemil
Registrace: 12/2006 Příspěvků: 3 273 |
![]() |
|
eemilčekal mnohem dříve tvoje zprávy, jak ti hraje Mux4 a RS7 po úpravě AS, asi tedy nic moc, že?On Air!
|
Saxon
![]() |
|
SaxonAha, tak oni se v tom už vrtali??? Kdy teda nastala ta změna? Předminulej tejden o víkendu to bylo mizerný, tak jsem hejbal s anténou do všech stran a nedostal jsem se na rozumnou mez. Pak v tejdnu a tento víkend se to zdálo zase zhruba jak předtím no a včera jsem si všiml, že je to zase horší a dost často to kostičkuje. Na stupnici co mi ukazuje sony jsem se nedíval, ale asi to bude dost často někde okolo e-2 :dead:Nejsem montér, nejsem prodejce, jsem jen Emil Držkatý
|
eemil
![]() |
|
RE: DVB-T vs počasíKoukni do zdejšího Albumu na obrázky č.239-244. Horni rakvicka byla přemístěna na druhy směr.On Air!
|
Saxon
![]() |
|
@technikTKRŽe,právě taky si říkám.. :)))O2Tv,VU+ Zero,Hliník 85cm IBU Twin 19.2E+23.5E Panasonic TH 42PX80.
|
Saták1
![]() |
|
RE:DVB-T vs počasíaktuálně mi jedou v DVB-T Rakouské programi k21 a k31,signál 100%.Příjem se mi zdá lepší než u našich muxů.O2Tv,VU+ Zero,Hliník 85cm IBU Twin 19.2E+23.5E Panasonic TH 42PX80.
|
Saták1
![]() |
|
pierrepetrA také ale musí mít dobrý signál, který není všude, to je to nejpodstatnější. Pak může být anténa sebelepší a stejně to bez problémů nepojede. |
sateliťák
Registrace: 2/2006 Příspěvků: 1 081 |
![]() |
|
Saxonzajímavý, já to chytám poslední dobou dost blbě a dneska jsem v práci ve vnitřním městě šteloval znovu ten barrandov a najednou koukám že jim tam jde celkem slušně i RS7, přitom předtím se to na stejnou anténu nechytlo vůbec:lookaround: Nejsem montér, nejsem prodejce, jsem jen Emil Držkatý
|
eemil
![]() |
|
RE: DVB-T vs počasíOdrazy signálu jsou nevyzpytatelné. Dnes jedu přes Krumlov, ale na horáku směr Mezipotočí, Světlik, Frymburk, Vítkův Hrádek.;) On Air!
|
Saxon
![]() |
|
![]() |