![]() |
|
EROX a EROXXXMám takový problem, mám kartu Skylink a k tomu kartu NEXT, kde na hlavní kartě je zaplacen komplet a všechny programy fungují a karta NEXT je taktéž zaplacená a fungují všehny programy kromě EROX a EROXXX, zkoušel jsem refreshe, několik typů satů, volal jsem do Skylinku (ti mi jen poslali taky zápisy) a nechával jsem to na ČT1 celou noc i pak další noc na těch předvolbách a nic ... samozřejmě se jedná o předvolby na novém TP :-)Nevíte co s tím ? má někdo podobnou zkušenost? Včera mi došla Skylink karta za CS LINK a nějakou dobu mají být volné všechny programy než se karta zaregistruje a bylo zajímavé, že po vložení karty do satu mi všechny programy jsou kromě těch dvou... takž další karta stejný problém ;P |
Viky
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 101 |
![]() |
|
RE: EROX a EROXXXna nové kartě ti nepůjdou eroxy a hustler jinak vše. Pokud máš zaplacený balíček mixbox,tak si zruš rodičovskou ochranu na kartě nebo nastav na 18+ |
t152
Registrace: 4/2011 Příspěvků: 132 |
![]() |
|
RE: EROX a EROXXXVypni si rodičovský zámok a pôjde Ti to,zrejme na prvej karte ju máš vypnutý...T90 - (42°e-1°w) Pár krámov na pozeranie, ale zaobídem sa aj bez nich
|
THXKO
Registrace: 3/2010 Příspěvků: 2 739 Galerie: THXKO |
![]() |
|
RE: EROX a EROXXXDík za tipy, díval jsem se a opravdu tam byla nastaven rodičovský zámek ten jsme zrušil a bohužel bez efektu a je zaplaceno vše takže by to mělo fungovat ... ostatní kanály od SPI na tom tp jedou i na té NEXT kartě tak už nevím co stím ... :(( |
Viky
![]() |
|
RE: EROX a EROXXXešte to nechaj na Eroxich aspon na hodinku aby si dostal na nich zápis |
Igor
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 794 |
![]() |
|
RE: EROX a EROXXXDej 18+ jinak to nepůjde.A myslím že v promu to nejde, už to tu psali. |
satman1
Registrace: 9/2010 Příspěvků: 4 109 |
![]() |
|
žadný smajlík RE: EROX a EROXXXok zkusím to tam nechat ... jedná se tu NEXT kartu to promo nezkouším ... a pokud tam není žádné omezení tak je to špatně než aby tam bylo 18+ ?? |
Viky
![]() |
|
RE: EROX a EROXXXJá sem musel dát 18+ ale asi je to od každého modulu jináči |
satman1
Registrace: 9/2010 Příspěvků: 4 109 |
![]() |
|
EROX a EROXXXJeště bych doporučil podívat se na frekvenci, nedávno se to měnilo na 11934V 8PSK(DVB-S2) |
Clint
Registrace: 1/2011 Příspěvků: 78 |
![]() |
|
EROX a EROXXXnová frekvence je nastavená to jsem psal v minulém příspěvklu že ostatní programy na tp jedou jen tuy dva ne ...no mám to teď asi 30 minut už bez jakýkoliv omezení a zatím nic ... tak to zkusím dát na to 18+ a počkat co to udělá |
Viky
![]() |
|
RE: EROX a EROXXXv UNI čtečce nemusí chodit a v modulu Skylink to chodí |
kuldan
Registrace: 11/2006 Příspěvků: 236 |
![]() |
|
RE: EROX a EROXXXpresne v uni čítačke ide všetko okrem Eroxov, Ariva 200 |
Duzu
Registrace: 7/2005 Příspěvků: 1 358 |
![]() |
|
RE: EROX a EROXXXTrochu mimo misu:Jsem zvedav kdy Skylink konecne vypne ty virtualni pozice po Bulharech na SD TP 11895/V.Jsou tam naprosto zbytecne.Chtelo by to kosmetiku.Jinak k tem Eroxum.Mam za to,ze v 20denim promo global free to chodilo az od 22.hodiny. |
HYPER
Registrace: 11/2010 Příspěvků: 10 679 |
![]() |
|
EROX A EROXXXMám to vyskúšané, na uni čítačke eroxy nefungujú, musíš mať satelit s Irdeto čítačkou alebo CI modul. |
Alibaba21
Registrace: 1/2011 Příspěvků: 125 |
![]() |
|
re:Alibaba21re:Alibaba21 to je ale pěknej blábol co tu píšeš jedu bez problemu přes uniAmiko mini combo,Amiko A4K combo+,HD Box 9105+,Mystique SaTiX-S2,SG-2100
|
alda
Registrace: 2/2007 Příspěvků: 3 393 |
![]() |
|
EROX A EROXXXno e fakt že to mám v arivě 102e kde mi tak master funguje a ta NEXT ne ale to je asi jen o zápisech ... ok takže musím najít někoho kdo má hd sat se SKYLINK ready ... mám tu ještě starej TECHNISAT MF4-S CC kde jsem aktualizoval firmaware a kde ta karta ede též jenže to není HD přijímač takže to nemám jak zjistit zda tam to funguje ...dík za rady pánové ... dám pak vědět jak to dopadlo |
Viky
![]() |
|
RE: EROX a EROXXXvymen si karty medzi sebou v prijmacochTBS5925 , Coolstream Zee2 , Dreambox 7020HD , WaveFrontier T90 , Gibertiny OP100 90E~50W
|
EnoSat
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 2 274 |
![]() |
|
![]() |