![]() |
|
Staré karty CSlinkPosledních cirka 7 dní mi volají zákazníci ohledně nefunkčnosti karty.Servisní poplatky jsou zaplacené.Platnosti servisních poplatků se pohybují od jednoho až po 6 měsíců a přesto na karty zápisy nedorazí.Nechci malovat čerta na zed.Po dnešním dalším telefonátu uvažuji o prověření situace.Prozatím jsem ještě ani na jedné neověřoval co tam není.Zda zápisy,nebo zápis o servisním poplatku.Uvedu tři případy. První případ přijímač Mascom servisní poplatek zaplacen do 28.07.2013 karta nenajela ani po 24 hodinách a cirka 5 reautorizacích.Zde jsem provedl výměnu nepřikládal jsem tomu žádný význam. Druhý případ přijímač Topfild 6000Cr servisní poplatek platnost 2 měsíce.Karta během tří dnů,již 2x nefunkční. Vypadla v neděli podařilo se jí rozjet v pondělí celé pondělí jela v úterý večer vypadla a opět nefunkční. Třetí případ platnost servisního poplatku do listopadu.Přijímač Amiko karta čeká na zápisy již 20 hodin posláno xxxxx reautorizací provedeno xxx restartů přijímače a stále karta mrtvá.Zde jsem kartu měl i cirka 30 min. v Mascomu a nic. Zdá se mi to docela dost náhod v jednom týdnu. V našem okolí posledních 14 dní mi vola cirka 1 až 2 zákazníci denně,vždy se jedná o kartu Cslink i přes platnosti servisních poplatků na některých i půl roku.Jsou kontaktování Skylinkem a upozorňování na zásilku s novou kartou atd. Připadá mi to,tak trochu jako účelové.Zda si tak trochu někdo nehraje s kartami Cslinku,pro následné přesvědčování o výměně. Má někdo v posledních dnech podobné zkušenosti?Nebo se opravdu jedná o souhru náhod? :8) Nepijte vodu!!! Souloží v ní ryby ! PS: a srát též nechodí na břeh.
|
lachtan
Registrace: 7/2007 Příspěvků: 1 650 |
![]() |
|
RE: Staré karty CSlinkVlastníkom kariet CSlink už zasielajú spoplatnené karty Výmena s oznamom, že ich doterajšie CSlink karty (CryptoWorks aj Irdeto) budú čoskoro nefunkčné.Streamingový obsah z: Netflix, Max, Prime Video, SkyShowtime, Apple TV+, Disney+. Lineárne: DVB-T, SAT (1°W - 28.2°E). Iné: VOYO, Magio GO.
|
zmarian
Registrace: 6/2011 Příspěvků: 3 052 |
![]() |
|
RE: Staré karty CSlinkTak včera jsem mluvil s kamarádkou a ta me rikala,ze ji kontaktovali ze Skylinku a ze obdrzi zásilku s novou kartou vymena.O problemu s výpadkem programu na karte Cslink ale nerikala nic.Platnost servisního poplatku ma ještě myslim do prosince. |
HYPER
Registrace: 11/2010 Příspěvků: 10 679 |
![]() |
|
RE: Staré karty CSlinkjj to kontaktování a výměna to je normální uvedl jsem to,jen do souvislosti s nefunkčními kartami.Na kterých jsou platné zápisy i půl roku a přesto karta nefunkční. :8)Nepijte vodu!!! Souloží v ní ryby ! PS: a srát též nechodí na břeh.
|
lachtan
![]() |
|
RE: Staré karty CSlinkPardonMyšleno servisní poplatky. Nepijte vodu!!! Souloží v ní ryby ! PS: a srát též nechodí na břeh.
|
lachtan
![]() |
|
RE: Staré karty CSlinkA mají platné oba zápisy k danému programu tzv.nové ALL a zapis starého typu každý program zvlášt, znám z dřívějška.Mám poslední kartu Cslink CW zaplacené serpo do 24.10.2015 + v záloze novou Výměnu (první verze ,odklad Ser-po o 12 měsícu)tudíž do 24.10.2016 vystaráno.Jsou na prodej,kdyby měl někdo zájem. Vše na chatě: Philips 40PFL6606H/12 - APEBOX C2 4K Skylink Full - TESLA MediaBox XA400 Android TV apka O2 TV stříbrná - Philips 32PFL6626H - Opticum SLOTH Combo Plus Philips - TCL 32S5200
|
habr
Registrace: 4/2006 Příspěvků: 7 106 |
![]() |
|
RE: Staré karty CSlinkMoc jsem nepochopil, proč si zákazníci nevolají svému poskytovateli služeb elektronických komunikací, tj. firmě M7, ale komusi jinému? :bigeyes:Válku s blbcem nelze vyhrát, nicméně je nutné ji vést. (J. Werich)
|
technikTKR
Registrace: 6/2004 Příspěvků: 6 771 |
![]() |
|
RE: Staré karty CSlink@habrJak již jsem psal bohužel prozatím jsem přímo zápisy na kartě neověřoval.Člověk tomu ze začátku nepřikládá žádnou váhu.Jsou to běžné věci.Zákazník zavolá Dej na ČT1 a čekejte cirka do 1 hodiny pokud je servisní poplatek zaplacen karta naběhne sama. @technikTKR Nikdy jsem neměl problém pomoci lidem i po telefonu.Lidé,zde po dědinách jsou rádi,že se mají na koho obrátit a získat radu co a jak.Mnoho starších lidí do dneška nemá ani přihlašovací účet na Skyliknu.V minulosti ty karty registroval bůh ví kdo.Nemám s tím sebemenší problém.Pokud je to v mých silách pomohu. :8) Nepijte vodu!!! Souloží v ní ryby ! PS: a srát též nechodí na břeh.
|
lachtan
![]() |
|
RE: Staré karty CSlinkOK, to je tvoje věc, že supluješ práci někoho jiného, který pak shrábne prachy. Leda bys to dělal zištně, pak se to dá pochopit.Válku s blbcem nelze vyhrát, nicméně je nutné ji vést. (J. Werich)
|
technikTKR
Registrace: 6/2004 Příspěvků: 6 771 |
![]() |
|
@lachtabBingo(Připadá mi to,tak trochu jako účelové.Zda si tak trochu někdo nehraje s kartami Cslinku,pro následné přesvědčování o výměně.) - správná odpověd |
zolik645
Registrace: 7/2009 Příspěvků: 226 |
![]() |
|
habrten odklad ze staré karty se nepřenáší,leda,že bys ho platil,pokud to byl jen odklad,ten se na výměnu nepřenese,mám zákazníka,shodou okolností jsem mu včera dělal výměnu,měl cslink reg 1.10.2012,poser do 1.10.2014,výměna a okamžitá platba poser,to se mu vyplatilo R^ :laughing: :lookaround: |
pierrepetr
Registrace: 5/2006 Příspěvků: 28 402 |
![]() |
|
RE: Staré karty CSlinkNa transponderi 11836,H,27500 zapisy na stare crw karty nechodia vobec.Prepnut na NOVA transponder 12070,H,27500 a zapisy do 2 min pridu.Vcera otestovane na expirovanej karte so zaplatenym Serpo. |
Bruty
Registrace: 5/2006 Příspěvků: 640 |
![]() |
|
RE:pierrepetrPlatil jsem ho měl jsem kredit z kuponu na učtě,kupony jsem koupil po 100kč / 400 korunové.A zároven jsem koupil i Výměny po 350 kč (první verzi z odkladem) ke každé Cslink kartě.Měl jsem na sebe asi 10 karet Cslink od rodiny,než jsem to převedl na ně všem jsem zaplatil Ser-po na 3 roky za zlomek ceny + výměny takže jsou připraveni. Vše na chatě: Philips 40PFL6606H/12 - APEBOX C2 4K Skylink Full - TESLA MediaBox XA400 Android TV apka O2 TV stříbrná - Philips 32PFL6626H - Opticum SLOTH Combo Plus Philips - TCL 32S5200
|
habr
Registrace: 4/2006 Příspěvků: 7 106 |
![]() |
|
![]() |