Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Skylink

Staré karty CSlink

Posledních cirka 7 dní mi volají zákazníci ohledně nefunkčnosti karty.Servisní poplatky jsou zaplacené.Platnosti servisních poplatků se pohybují od jednoho až po 6 měsíců a přesto na karty zápisy nedorazí.Nechci malovat čerta na zed.Po dnešním dalším telefonátu uvažuji o prověření situace.Prozatím jsem ještě ani na jedné neověřoval co tam není.Zda zápisy,nebo zápis o servisním poplatku.
Uvedu tři případy.
První případ přijímač Mascom servisní poplatek zaplacen do 28.07.2013 karta nenajela ani po 24 hodinách a cirka 5 reautorizacích.Zde jsem provedl výměnu nepřikládal jsem tomu žádný význam.
Druhý případ přijímač Topfild 6000Cr servisní poplatek platnost 2 měsíce.Karta během tří dnů,již 2x nefunkční.
Vypadla v neděli podařilo se jí rozjet v pondělí celé pondělí jela v úterý večer vypadla a opět nefunkční.
Třetí případ platnost servisního poplatku do listopadu.Přijímač Amiko karta čeká na zápisy již 20 hodin posláno xxxxx reautorizací provedeno xxx restartů přijímače a stále karta mrtvá.Zde jsem kartu měl i cirka 30 min. v Mascomu a nic.
Zdá se mi to docela dost náhod v jednom týdnu.
V našem okolí posledních 14 dní mi vola cirka 1 až 2 zákazníci denně,vždy se jedná o kartu Cslink i přes platnosti servisních poplatků na některých i půl roku.Jsou kontaktování Skylinkem a upozorňování na zásilku s novou kartou atd.
Připadá mi to,tak trochu jako účelové.Zda si tak trochu někdo nehraje s kartami Cslinku,pro následné přesvědčování o výměně.
Má někdo v posledních dnech podobné zkušenosti?Nebo se opravdu jedná o souhru náhod? :8)

Nepijte vodu!!! Souloží v ní ryby ! PS: a srát též nechodí na břeh.

lachtan
Registrace: 7/2007
Odpověď v diskusním vlákně

RE: Staré karty CSlink

Vlastníkom kariet CSlink už zasielajú spoplatnené karty Výmena s oznamom, že ich doterajšie CSlink karty (CryptoWorks aj Irdeto) budú čoskoro nefunkčné.

Streamingový obsah z: Netflix, Max, Prime Video, SkyShowtime, Apple TV+, Disney+. Lineárne: DVB-T, SAT (1°W - 28.2°E). Iné: VOYO, Magio GO.

zmarian
Registrace: 6/2011

Tak včera jsem mluvil s kamarádkou a ta me rikala,ze ji kontaktovali ze Skylinku a ze obdrzi zásilku s novou kartou vymena.O problemu s výpadkem programu na karte Cslink ale nerikala nic.Platnost servisního poplatku ma ještě myslim do prosince.

HYPER
Registrace: 11/2010

jj to kontaktování a výměna to je normální uvedl jsem to,jen do souvislosti s nefunkčními kartami.Na kterých jsou platné zápisy i půl roku a přesto karta nefunkční. :8)

lachtan

Pardon
Myšleno servisní poplatky.

lachtan

A mají platné oba zápisy k danému programu tzv.nové ALL a zapis starého typu každý program zvlášt, znám z dřívějška.

Mám poslední kartu Cslink CW zaplacené serpo do 24.10.2015 + v záloze novou Výměnu (první verze ,odklad Ser-po o 12 měsícu)tudíž do 24.10.2016 vystaráno.Jsou na prodej,kdyby měl někdo zájem.

Vše na chatě: Philips 40PFL6606H/12 - APEBOX C2 4K Skylink Full - TESLA MediaBox XA400 Android TV apka O2 TV stříbrná - Philips 32PFL6626H - Opticum SLOTH Combo Plus Philips - TCL 32S5200

habr
Registrace: 4/2006

Moc jsem nepochopil, proč si zákazníci nevolají svému poskytovateli služeb elektronických komunikací, tj. firmě M7, ale komusi jinému? :bigeyes:

Válku s blbcem nelze vyhrát, nicméně je nutné ji vést. (J. Werich)

technikTKR
Registrace: 6/2004

@habr
Jak již jsem psal bohužel prozatím jsem přímo zápisy na kartě neověřoval.Člověk tomu ze začátku nepřikládá žádnou váhu.Jsou to běžné věci.Zákazník zavolá Dej na ČT1 a čekejte cirka do 1 hodiny pokud je servisní poplatek zaplacen karta naběhne sama.

@technikTKR
Nikdy jsem neměl problém pomoci lidem i po telefonu.Lidé,zde po dědinách jsou rádi,že se mají na koho obrátit a získat radu co a jak.Mnoho starších lidí do dneška nemá ani přihlašovací účet na Skyliknu.V minulosti ty karty registroval bůh ví kdo.Nemám s tím sebemenší problém.Pokud je to v mých silách pomohu. :8)

lachtan

OK, to je tvoje věc, že supluješ práci někoho jiného, který pak shrábne prachy. Leda bys to dělal zištně, pak se to dá pochopit.

Válku s blbcem nelze vyhrát, nicméně je nutné ji vést. (J. Werich)

technikTKR
Registrace: 6/2004

@lachtab

Bingo

(Připadá mi to,tak trochu jako účelové.Zda si tak trochu někdo nehraje s kartami Cslinku,pro následné přesvědčování o výměně.) - správná odpověd

zolik645
Registrace: 7/2009

habr

ten odklad ze staré karty se nepřenáší,leda,že bys ho platil,pokud to byl jen odklad,ten se na výměnu nepřenese,mám zákazníka,shodou okolností jsem mu včera dělal výměnu,měl cslink reg 1.10.2012,poser do 1.10.2014,výměna a okamžitá platba poser,to se mu vyplatilo R^ :laughing: :lookaround:

pierrepetr
Registrace: 5/2006

Na transponderi 11836,H,27500 zapisy na stare crw karty nechodia vobec.Prepnut na NOVA transponder 12070,H,27500 a zapisy do 2 min pridu.Vcera otestovane na expirovanej karte so zaplatenym Serpo.

Bruty
Registrace: 5/2006

RE:pierrepetr

Platil jsem ho měl jsem kredit z kuponu na učtě,kupony jsem koupil po 100kč / 400 korunové.A zároven jsem koupil i Výměny po 350 kč (první verzi z odkladem) ke každé Cslink kartě.

Měl jsem na sebe asi 10 karet Cslink od rodiny,než jsem to převedl na ně všem jsem zaplatil Ser-po na 3 roky za zlomek ceny + výměny takže jsou připraveni.

Vše na chatě: Philips 40PFL6606H/12 - APEBOX C2 4K Skylink Full - TESLA MediaBox XA400 Android TV apka O2 TV stříbrná - Philips 32PFL6626H - Opticum SLOTH Combo Plus Philips - TCL 32S5200

habr
Registrace: 4/2006

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra