![]() |
|
Samšunt 32= problemAhojte, este nez to vyriesim tehlou, nestretol sa niekto s tym, ze si telka nezapamäta po vypnuti nastavenia napr. jas,kontrast,farebny odtien atd. ?MAm informacie len po telefone a neviem presny typ, je to par rocny model 32". Viem nie je to vela, ale predbezne info by sa zislo, ci to mal uz niekto ....dik. :bomb: Tento prispevok bol cely napisany bez financnej pomoci EU, alebo nejakej mimovladky.
|
liquere
Registrace: 7/2008 Příspěvků: 14 231 |
![]() |
|
RE: Samšunt 32= problemNo myslím že už pomôže len tá tehla :laughing:Prečo vlastne kupuješ šunt keď sú lepšie Hm? ;) T90 - (42°e-1°w) Pár krámov na pozeranie, ale zaobídem sa aj bez nich
|
THXKO
Registrace: 3/2010 Příspěvků: 2 739 Galerie: THXKO |
![]() |
|
RE: Samšunt 32= problemČtu to tady o TV celkem se zájmem už asi 4 roky.Na 95 procent samá chvála na zn.Samsung.Nikdo z nás nemá doma 10 značek TV.Já mimochodem preferuji Grundig,vyrábí to někdo v Asii? |
Ufones
Registrace: 5/2010 Příspěvků: 1 917 |
![]() |
|
RE: Samšunt 32= problemNo je mám skúsenosť zo samsungom a nieje to nič pre moje oči! Rv ale áno treba mať aj zástancov,to tu bude zas je mám to a on zase ono ;PT90 - (42°e-1°w) Pár krámov na pozeranie, ale zaobídem sa aj bez nich
|
THXKO
Registrace: 3/2010 Příspěvků: 2 739 Galerie: THXKO |
![]() |
|
RE: Samšunt 32= problemNie je to môj stroj, pisem ze mam len info po telefone. Je to stara pani, este predpokladam ci tam nahodou nie je nejaky mod, ktory sa sam vrati po vypnuti. Alebo nieco podobne, ja samsung nemusim, preto sa pytam tych co ich maju, ci niekho nieco nenapadne.......Pred rokmi ked to niekto ozivoval boh vie co tam nastavil, alebo nenastavil??? :bigeyes:Tento prispevok bol cely napisany bez financnej pomoci EU, alebo nejakej mimovladky.
|
liquere
![]() |
|
RE: Samšunt 32= problemNepíšeš co to je za model, ale všeobecně platí než na to tu cihlu pustíš, zkusit tovární nastavení a pokud to pomůže , tak potom celé znovu nastavit. |
člověk
Registrace: 3/2006 Příspěvků: 1 103 |
![]() |
|
RE: Samšunt 32= problemBohuzial neviem, len ze ma asi 4 roky a ze je to 32". A ze jas alebo kontrast je naplno po zapnuti. Otazka je ci ma samsung nejaky mod pre ktory je toto typicke.....ked si to nezapamäta rucne nastavenie. Ani mne nie je jasne ci to takto pozerala clel roky, alebo je tam nieco na odchode?! Preto sa pytam.... :OTento prispevok bol cely napisany bez financnej pomoci EU, alebo nejakej mimovladky.
|
liquere
![]() |
|
Nebudeto třeba nastaveným modem obrazu obchod?Jenom jedna z možností. ;) |
hobo
Registrace: 1/2007 Příspěvků: 7 460 |
![]() |
|
RE: Samšunt 32= problemGrundig používal s oblibou Hotelový mod. |
koax
Registrace: 2/2008 Příspěvků: 2 326 |
![]() |
|
RE: Samšunt 32= problemHobo,koax ano tymto smerom rozmyslam aj ja, pokial teda je to len nastavenim.... R^Tento prispevok bol cely napisany bez financnej pomoci EU, alebo nejakej mimovladky.
|
liquere
![]() |
|
Není problém jinde,například, že každý zdroj signálu, tedy TV, Ext1, Ext2, HDMI potřebuje samostatné nastavení obrazových parametrů?Každá složitá věc se skládá ze série jednoduchých věcí.
|
samorost
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 2 412 |
![]() |
|
RE: Samšunt 32= problemBude to nastavením pro obchod, či kýho ďasa to tam je. Chce to nastavit od základu pro domácnost. |
pf09
Registrace: 8/2010 Příspěvků: 3 407 |
![]() |
|
RE: Samšunt 32= problemNepotesil ste mne Marecku, obavam sa ze tam bude pes zakopany.. :(Tento prispevok bol cely napisany bez financnej pomoci EU, alebo nejakej mimovladky.
|
liquere
![]() |
|
RE: Samšunt 32= problemNevím nad čím dumáte, u většiny značek lze jednoduše opustit obchodní mód zvolením továrního nastavení.. |
člověk
Registrace: 3/2006 Příspěvků: 1 103 |
![]() |
|
RE: Samšunt 32= problemNedumam, len som chcel obist cele ladenie. Vies ake to je, ked je niekto zvyknuty na nieco.....ale uvidim ako sa to utrasie pripadne v com to bolo.Tento prispevok bol cely napisany bez financnej pomoci EU, alebo nejakej mimovladky.
|
liquere
![]() |
|
no je tosamšunt,tam se hezky rovnají programy R^ :laughing: R^ |
pierrepetr
Registrace: 5/2006 Příspěvků: 28 402 |
![]() |
|
RE: Samšunt 32= problemnemas hotel.mod?Azbox Premium HD+ 2xDVBS2 FC05,Opensat9900 Hd Pvr,Azbox usb720,Gibertini 110x105cm 90e-45w,IBU twin 0,2db,SG 2100BS usals,Patriot 64GB Xporter Magnum USB Flash Drive,LCD samsung LE32B450c4,Skylink ICE
|
wwwe
Registrace: 5/2009 Příspěvků: 4 814 |
![]() |
|
samšuntjeden samsung doma mám, ďalší nikdy v živote. Mizerný zvuk, otrasný obraz. Signál zo satelitu, cez HDMI, na inom TV je obraz aj zvuk vynikajúci. |
huvo
Registrace: 2/2004 Příspěvků: 209 |
![]() |
|
RE: Samšunt 32= problemDik za rady, este nevylucujem, ze nieco pomackala nejaka navsteva a teraz je chaos. Viete ako to chodi ked stary clovek nevie ako sa co steluje a okrem prepinania a hlasitosti je to nad jeho sily.WWW to nie je u mna. No takto do dopadne ked milujuce deti maju tak radi svojich rodicov, ze kupia im najväcsi srot......nechapem. Teda ked je to pravda, ze to bol darcek..... :sly: Tento prispevok bol cely napisany bez financnej pomoci EU, alebo nejakej mimovladky.
|
liquere
![]() |
|
liquereAle v návode by malo byť, jak z toho vycuvať, ono Predvadzací mod by sa mal vypnúť aj inak, ako Továrkom, no po Tovarku, to može len tak ponúknuť možnosti, Predvádzaci, alebo Domáci, ovšem aj ak tam je predvádzací, mal by sa dať vyvolať ten poradca, kde sa to dá prepnuť.No neviem, Jak to má Samsung. |
PISTOK153
Registrace: 11/2010 Příspěvků: 2 781 |
![]() |
|
RE: Samšunt 32= problempierrepetr mas pravdu,to rovnani programu je des,ale u dvb-t se to celkem da s téma par stanicema.Horsi je to u kabelovky dvb-c.Ovsem satelitni tuner uz ma serazeni stanic ok u rad ES a F. |
HYPER
Registrace: 11/2010 Příspěvků: 10 679 |
![]() |
|
RE: Samšunt 32= problemJinak se přikláním k verzim nastaveni televizoru pro obchod nebo ma pani nastaveny na kazdem vstupu televizoru u DVB-T,DVB-C nebo EXT.1,2 jinak hodnoty nastaveni obrazu.Vice se spis přikláním k te první variante. |
HYPER
Registrace: 11/2010 Příspěvků: 10 679 |
![]() |
|
![]() |