![]() |
|
Skylink kontra cyfra+, aneb jak si vazit klientuSkylink a spol by si meli vzit priklad z nc+(bejvala cyfra) - dnes jsem podepsal prodlouzeni smlouvy na 18 mesicu, jako staly zakaznik platim za balik platinum plus balik HBO HD , 2x cinemax HD a History HD 61 zlotych, vcetne pronajmu dekoderu.... Bravo politika SkylinkuDM 8k parabola E85 31.5e - 5w, Technomate 6900 parabola noname 80, 2xFerguson 102e, NAS Synology 209 4TB
|
Miguel
Registrace: 9/2005 Příspěvků: 377 |
Stránka: 1 [ 2 ] INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 35 | |
![]() |
|
RE: Skylink kontra cyfra+, aneb jak si vazit k...Takové výrazy jako slupek, pole karne, košulka, spodenky, žut rožny či pilka nožna to je prostě skvost ;) |
jiri51
Registrace: 12/2008 Příspěvků: 412 |
![]() |
|
RE: Skylink kontra cyfra+, aneb jak si vazit k...No vidis, keby som nahodou nevedel, tak pre tu pilku noznu by nabehol do baumaxu...... R^ :laughing:Tento prispevok bol cely napisany bez financnej pomoci EU, alebo nejakej mimovladky.
|
liquere
Registrace: 7/2008 Příspěvků: 14 231 |
![]() |
|
jiri51Mno, komentátoři z ČT jsou TOP na trhu. Krom dobrého komentáře mají i patřičný přehled a neprotěžují, na rozdíl od ostatních komentátorů z komerčních TV, své oblíbené kluby. Asi jsem jiný, ale já v polském komentáři nevidím nic zásadního, krom běžných výrazů v polštině ( např. piłka, kary, sędziowie, kibice ...), v čem by měl být lepší než ten z ČT.Jistě, maďarský nebo finský komentář má taky své kouzlo. A konec konců- LIVE na staďáku to nekomentuje nikdo. ;) |
silesian
Registrace: 4/2011 Příspěvků: 1 014 |
![]() |
|
RE: Skylink kontra cyfra+, aneb jak si vazit k...Bosák má teda do top komentátora hodně ale hodně daleko. Poněvaž protože a jelikož. To když vyřkne tak vypínám zvuk nebo hledám náhradu. Vážený fando nebo fanynko českýho pafotbalu :bomb: |
jiri51
![]() |
|
jiri51Jenom to? Mne to absolutně nevadí. Jsou k mání horší kousky co ,,odborně" komentují přenosy. Hlavně TV Nova je jimi proslulá. Dobrá, dobrá. Já Ti Tvou averzi vůči Bosákovi nevyčítám. |
silesian
Registrace: 4/2011 Příspěvků: 1 014 |
![]() |
|
liquerejiný neznalý by zašel třeba do drogerie pro dámský holící strojek R^Octagon SF4008 UHD 4K + Od Skylink & Kombi přechod k Telly & velký balíček. Motor DIGIPOWER SG-2100 + LNB Inverto Twin Black Ultra + parabola 105 (53°E - 30°W). TV LG 55UH600V
|
Pikollo
Registrace: 6/2008 Příspěvků: 770 |
![]() |
|
RE: Skylink kontra cyfra+, aneb jak si vazit k...Je mi šumafuk jestli ten komentátor je z čt nebo nova, vobojí je jedna velká s...ka ale Bosák se vyjímá svejma stupidníma výrazama |
jiri51
![]() |
|
RE: Skylink kontra cyfra+, aneb jak si vazit k...Bosak je proti některým polským vyrazivům velmi malinký:viz.Atomovy střal do vysokosti 14tego pientra,nebo -nic nima straconego,12do zera,ještě minuta do koňca,ale s pol.nemám problém,takže jejich komplet dvb-t je v pohodě ! :8)Ne všichni lidé, s vysokým IQ, si ho zaslouží!
|
spyko
Registrace: 6/2006 Příspěvků: 3 916 |
![]() |
|
Nibiru¨Ty budeš sociálka RvAž nabudeš jakýchkoli vědomostí, bez činu jsi hloupý
|
juzek
Registrace: 4/2003 Příspěvků: 2 651 |
![]() |
|
RE: Skylink kontra cyfra+, aneb jak si vazit k...Co se komentatoru tyce, tak napr. Szpakowski na TVP (nejen)me pije krev, Bosaka taky nemusim a na kom. tv v CZ to je hruza, nejlepsi sou spikri ze Spanelska - pouze canal+, Sky UK a IT, obcas soudruzi z NSR, zbytku nerozumim, takze je tezke porovnavatDM 8k parabola E85 31.5e - 5w, Technomate 6900 parabola noname 80, 2xFerguson 102e, NAS Synology 209 4TB
|
Miguel
Registrace: 9/2005 Příspěvků: 377 |
Stránka: 1 [ 2 ] INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 35 | |
![]() |
|
![]() |