![]() |
|
Amiko SHD 8900 vs. Amiko Alien 2Pokud si vzpomenete tak jsem se vas ptal na zkusenosti ohledne Amiko Alien 1 (Amiko SHD 8900). Jeden z vás mi napsal ze bude lepsi trochu priplatit a koupit Amiko Alien 2. Od rána se dívam jake ma vlastnosti a vypada to ze ma navic "krásný" displey, umi HbbTV a má 2 tunery. Nevím jestli si mam koupit Alien1 nebo Alien2 jelikoz vlastnostně je to zhruba stejné a ja pravdepodobne ten druhy tuner ani nevyuziju. Doted pouzivam Amiko SSD 570 a Dreambox 500S a rozhodl jsem se ze si koupim nejaky "pořádný" prijimac. Do slova "pořádný" je asi jenom VUplus Duo 2 :))) tak se vas ptam jestli by mi stacil Alien1 nebo uz rovnou koupit Alien2. Jde mi hlavne o to aby umel bezproblemove nahravat nekodovane a aby umel CCcam ci jinci EMUPlugin kde se daji rozchodit cline tak vas zadam o menci pomoct ktery koupit :) dikyPS: Satelit budu mit pripojeny na normalni televizi tak musi mit funkcni SCART :)) Zdravím Vás!
|
bobo2
Registrace: 8/2009 Příspěvků: 1 630 |
![]() |
|
RE: Amiko SHD 8900 vs. Amiko Alien 2kup XTrend ET4000 R^AmikoAlien8900/GM Unibox 2
|
bigj
Registrace: 1/2009 Příspěvků: 2 626 |
![]() |
|
RE: Amiko SHD 8900 vs. Amiko Alien 2...jeste pridam jednu poznamku. nahravani progam bude vetsinou rozkodovany urcitym emupluginem tak prijimac musi umet nahravat rozkodovane i treba z cccam protokolu ale myslim si ze kdyz umi nahravat rozkodovane program rozkodovani kartou tak by nemel byt problem nahravat rpzkodovane i z cccamu ale radsi se ptamZdravím Vás!
|
bobo2
Registrace: 8/2009 Příspěvků: 1 630 |
![]() |
|
RE : amikozáleží jak si na tom finančně - tvoje požadavky splní i amiko alien1 - rozkódovaně ti nahraje z jakéhokoliv protokolu - newcamd , cccam nebo oscam a je jedno, jestli to bude z tvojí karty nebo ze sdílečky |
donpedro
Registrace: 1/2012 Příspěvků: 148 |
![]() |
|
![]() |