![]() |
|
1cdc.sk - nejdeNeviete, čo je s touto stránkou? Či už skončili? |
jklajban
Registrace: 2/2006 Příspěvků: 1 798 |
![]() |
|
RE: 1cdc.sk - nejdeuž dlhšiu dobu.... RvVu+ZERO4k,STAB HH100, par.Famaval 80, LnB-IBUTWIN, NORDIX-koax, LEDTVSONY, LEDTVHITACHI4k,NEO QLED Samsung TV 65",SKYWORTH ITV/...X98 ITV,
|
mat
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 2 064 Galerie: mat |
![]() |
|
RE: 1cdc.sk - nejdeto vieeem, že dlhšiu dobu, ale prečo? |
jklajban
Registrace: 2/2006 Příspěvků: 1 798 |
![]() |
|
RE: 1cdc.sk - nejdenezaplatiliTBS5925 , Coolstream Zee2 , Dreambox 7020HD , WaveFrontier T90 , Gibertiny OP100 90E~50W
|
EnoSat
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 2 274 |
![]() |
|
RE: 1cdc.sk - nejdeSkoncili pokial mam dobre info |
noces
Registrace: 9/2010 Příspěvků: 771 |
![]() |
|
RE: 1cdc.sk - nejdeniet sa comu cudovat s ich pristupom ku zakaznikom. A tovar na ktorom zarobili par centov sa sice dobre predaval no nedomysleli ze s tym budu mat viac roboty ako zisku :laughing:46E, 45E, 39E, 28E, 23E, 19E, 16E, 13E, 9E, 5E, 1W @ AB Cryptobox 652
|
Freedox
Registrace: 8/2007 Příspěvků: 573 |
![]() |
|
RE: 1cdc.sk - nejdePodľa mojho odhadu cdc skončilo podnikanie v onlasti sat tv, lebo fajka v tejto oblasti dávno zhasla |
zoly
Registrace: 9/2012 Příspěvků: 564 |
![]() |
|
RE: 1cdc.sk - nejdeoni mali strasne zle ohlasy ani sa im necudujem zlate ellano R^Azbox Premium HD+ 2xDVBS2 FC05,Opensat9900 Hd Pvr,Azbox usb720,Gibertini 110x105cm 90e-45w,IBU twin 0,2db,SG 2100BS usals,Patriot 64GB Xporter Magnum USB Flash Drive,LCD samsung LE32B450c4,Skylink ICE
|
wwwe
Registrace: 5/2009 Příspěvků: 4 814 |
![]() |
|
RE: 1cdc.sk - nejdepáni aby som poopravil túto škriepku o ničom! pán T má viacero oblastí podnikania a fajka naozaj zhasla.bol otrávený reklamáciami hlavne spoluobčanov,čo nosili lacné šunty prejdené parným valcom!-to bola realita.A čo sa týka úspešnosti podnikania a serióznosti, ja som s nimi problém nikdy nemal a ani nikto môj známy.Okrem toho fungovali hlavne ako veľkoobchod. zásobovali napr. AB-com,Sapro,Nitru,Hellesat,Akton a veľa dosť podstatných hráčov na trhu, takže o neakom neúspešnom podnikaní by sme mohli ešte dlho polemizovať!A tie zlé ohlasy boli hlavne od zákazníkov,čo chceli reklamovať tovar a nepochodili.čo by ste ako obchodníci robili a ako jednali so zákazníkom, čo sa vám vyhráža a vráti vám napr. motor doladený kladivom,box rozmenený na drobné v igelitovom vrecku,nefunkčný box s kartou naopak,mŕtve boxy po pokusoch, atď,atď,atď. Nie že by som sa ich zastával, ale v ich obchode som bol pravidelným zákazníkom a niektoré tieto extrémne fantasmagórie som videl na vlastné oči. :bigeyes: |
gauč
Registrace: 9/2010 Příspěvků: 34 |
![]() |
|
RE: 1cdc.sk - nejdeNo neviem o akom pánovi T sa tu píše, ale majiteľ sa volá pán H...Obchod je naozaj zrušený, bol som aj osobne vo Valaskej.Reklamácie mali, ako aj inde s iným tovarom, ale ten prístup bol naozaj jedinečný...ja som tam chodil nakupovať pravidelne, mám to 35 km, kúpil som tam niekoľko prijímačov, paraboly, konvertory, aj som reklamoval dáke stroje, čo mrzli,ale problém s výmenou som ja osobne nemal. Konkurencia v Podbrezovej na Štiavničke o 5 km ďalej je zasa o inej káve... :))) |
vw1
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 1 423 |
![]() |
|
RE: 1cdc.sk - nejdeH je priezvisko a T meno |
gauč
Registrace: 9/2010 Příspěvků: 34 |
![]() |
|
![]() |