![]() |
|
Firmware Technistar SIR řešící chybu fastscan?Máme dva Technisat Technistar SIR. Jsem s ním spokojený, ale začíná mě otravovat, že když proběhne aktualizace seznamu programů, vypne se na většině programů na Astra 23,5° příjem EPG a musím vše nastavit ručně do původního stavu. Dřív to nebyl takový problém, ale aktualizace programů jsou stále častější a začíná mě to štvát. Už před půl rokem jsem psal na německý Technisat, prý předají do seznamu chyb pro vyřešení v novém firmwaru, ten ale pořád není. Je tu někdo s podobným problémem a jak jej vyřešil? Pomůže např. nahrání firmwaru pro Německo/Rakousko? Zkoušel někdo?DVB-T: 135Kč (ČT)
sledovani.tv: 0Kč (v síti partnera)
|
Suarez
Registrace: 5/2012 Příspěvků: 50 |
![]() |
|
RE: Firmware Technistar SIR řešící chybu fasts...Zkus použít místo satelitu "ASTRA 23,5E" např. satelit "USER1" s pozicí 23,3E.Původně naladěné programy smaž a znovu nalaď ze satelitu USER1.Nejjednodušší řešení i toho nejsložitějšího problému bývá zpravidla to nejlepší.
|
táhlovej
Registrace: 3/2005 Příspěvků: 1 264 |
![]() |
|
RE: Firmware Technistar SIR řešící chybu fasts...Ne nastavené pozice v dis. na USER to neřeší, kolego Suarez chce to Sata vyrestartovat - vynulovat,automat restart na začátku ihned zastavit a zadávat v základním instálu dle postupu to manuálně a povolat - potvrzovat jen to co požaduješ. R^ |
CES
Registrace: 4/2007 Příspěvků: 4 385 |
![]() |
|
suarez- tvoj SIR je "Skylink IR" pokiaľ si ho kúpil v brne a je 000x/4744, rakúsky IR je 000x/4743. Takže nahrať iný FW bez FastScan zverstva do neho nejde. To je výhoda kúpy Technisatu v ČR - "promptná" náprava FW a navyše ďalšie chyby zavedené odborníkmi tunajšími (ČR) "ktorým to na stole chodí jako víno" a prvý užívateľ zistí že to nechodí vôbec.- USER1 pomôže - táhlovej to má dobre odskúšané a urobilo to podľa jeho návodu na frejku niekoľko ďalších užívateľov s plnou spokojnosťou dokonca mám pocit, že keď si u predajcu objednáš súbor "18 tipu pro SIR" tak väčšinu z návodov od užívateľov tam nájdeš tiež. |
Dagy2
Registrace: 11/2010 Příspěvků: 4 172 |
![]() |
|
RE: Firmware Technistar SIR řešící chybu fasts...Ok. Když zvolím postup od táhlovej, zůstane funkční fastscan nebo budu muset nové programy vždy doladit ručně?DVB-T: 135Kč (ČT)
|
Suarez
![]() |
|
RE: Firmware Technistar SIR řešící chybu fasts...Fastscan zrusis a nebudes musiet prevadzat tie smiesne ukony. Doladit rucne je jednoduche a rychle ;) |
HornetF18
Registrace: 10/2011 Příspěvků: 878 |
![]() |
|
RE: Firmware Technistar SIR řešící chybu fasts...Pravda, když už ten můj univerzální ovladač zvládne i rolety a perličkovou koupel :)))DVB-T: 135Kč (ČT)
|
Suarez
![]() |
|
RE: Firmware Technistar SIR řešící chybu fasts...Dnes jsem zjistil, že Skylink má v seznamu certifikovaných přijímačů Technistar SIR s firmwarem 2.46.44.2(2239). Já mám pořád původní 2.46.44.1 (2112) a žádnou aktualizaci na družici přijímač nenajde. Ví někdo nějaké podrobnosti? DVB-T: 135Kč (ČT)
|
Suarez
![]() |
|
RE: Firmware Technistar SIR řešící chybu fasts...Suarez z kterého datumu je ta verze sw 2.46.44.2(2239)? Ta puvodni co mam i ja 2.46.44.1(2111) je z 23.febuara 2012.HW je 38.6 |
HYPER
Registrace: 11/2010 Příspěvků: 10 651 |
![]() |
|
RE: Firmware Technistar SIR řešící chybu fasts...To nevím přesně, ale Skylink tam má datum testu 3.8.2012. Posílal jsem dotaz na Skylink - musel jsem se kvůli tomu přihlásit na uživatelský účet, ale už 2 dny žádná odpověď:-/DVB-T: 135Kč (ČT)
|
Suarez
![]() |
|
![]() |