![]() |
|
Dajto and Fanda: spoločné prenosy WimbledonuAkurát som postrehol, že Dajto si vypožičiava prenosy spolu s komentárom od českej sestry. Markíza ušetrí minimálne na komentátoroch. :)))Streamingový obsah z: Netflix, Max, Prime Video, SkyShowtime, Apple TV+, Disney+. Lineárne: DVB-T, SAT (1°W - 28.2°E). Iné: VOYO, Magio GO.
|
zmarian
Registrace: 6/2011 Příspěvků: 3 052 |
![]() |
|
RE: Dajto and Fanda: spoločné prenosy Wimbledo...Neušetrí nič, čo sa ušetrí pôjde Rumunovi do vačku :laughing: :laughing: :laughing: |
telecirkus
Registrace: 12/2011 Příspěvků: 962 |
![]() |
|
RE: Dajto and Fanda: spoločné prenosy Wimbledo...Markíza a Nova majú už dokopy priveľa kanálov na to, aby vedeli dávať samostatný kvalitný obsah na každý jeden. Potom to vyzerá tak ako vyzerá.Streamingový obsah z: Netflix, Max, Prime Video, SkyShowtime, Apple TV+, Disney+. Lineárne: DVB-T, SAT (1°W - 28.2°E). Iné: VOYO, Magio GO.
|
zmarian
![]() |
|
RE: Dajto and Fanda: spoločné prenosy Wimbledo...A to údajne im je ešte málo a chcú aj ďalšie. Len tiež neviem načo. Keby aspoň spravili kvalitný sci-fi kanál to ich ani nenapadne. |
telecirkus
![]() |
|
RE: Dajto and Fanda: spoločné prenosy Wimbledo...Sci-fi kanál nie je pre široké masy. Je to už príliš špecifický subžáner pre neplatené free-tv. Oni vyrábajú kanály tuctové, reprízové pre väčšie davy/skupiny. Je tam AXN Sci-Fi v rámci platených kanálov.Streamingový obsah z: Netflix, Max, Prime Video, SkyShowtime, Apple TV+, Disney+. Lineárne: DVB-T, SAT (1°W - 28.2°E). Iné: VOYO, Magio GO.
|
zmarian
![]() |
|
RE: Dajto and Fanda: spoločné prenosy Wimbledo...No neviem tie ich všeliaké nové kanály majú sledovanosť 1-2 % tak to pre masy určite nebude. Kľudne by mohli skúsiť aj ten sci-fi kanál. |
telecirkus
![]() |
|
RE: Dajto and Fanda: spoločné prenosy Wimbledo...Oni sú myslené pre väčšie davy, len obsahovo sú také nezaujímavé, že ich sledovanosť sa priblizuje k nule. Keď sa porozhliadneš, tak zistíš, že taký užší žánrový kanál komerčné telky nerobia. Určite nie ako neplatený kanál. Vyrábajú hlavne všeobecné kanály pre mužov, pre ženy, pre zábavu, pre archívnu zábavu. To je všetko. Užší žánrový kanál nespustia, lebo sledovanosť by bola ešte nižšia a keby bol kanál neplatený, tak z reklamy nepokryjú ani výdavky na prevádzku.Streamingový obsah z: Netflix, Max, Prime Video, SkyShowtime, Apple TV+, Disney+. Lineárne: DVB-T, SAT (1°W - 28.2°E). Iné: VOYO, Magio GO.
|
zmarian
![]() |
|
RE: Dajto and Fanda: spoločné prenosy Wimbledo...Snáď svetlou výnimkou je Prima Zoom. Z malých neplatených kanálov je to svetlý zjav medzi TV. Ale taký Fooor, Telka, Smíchov, Wau a najnovší pripravovaný Senzi TV projekt stoja za fajku moču. Teda aspoň pre mňa. Z ČS komerčných staníc mne úplne stačí Plus,Prima Cool, Fanda, Dajto a ešte Nova Cinema. A ich matere Nova, Markíza, Joj a Prima Family keby zajtra prestali vysielať ani si to nevšimnem. |
telecirkus
![]() |
|
RE: Dajto and Fanda: spoločné prenosy Wimbledo...Senzi bude len nízkonákladový teleshoppingový kanál, ten by som ani nepočítal. :))) Veď mali by kúpiť kvalitný obsah na tie nové kanály. Taký Fooor a Smíchov končia už krátko po 23.00 a minimálne na Fooore sa vysielajú audiotexové hry so stupidnými moderátorkami. Zvyšok je archív. Tak čo je to za program? Nech dajú nejaké zaujímavé veci na terajšie kanály a nie, že vytvárať ďalší a ďalší zbytočný okruh, ktorý skrátka nemá čo ponúknuť. Prima Cool je jednoznačne najlepší z tých kanálov podľa mňa. Možno ešte Nova Cinema. Tie slovenské sú strašne slabé, české sú oveľa lepšie. Pri Prime Cool žeriem aj ten ich štýl, ktorým je ten kanál robený, so srandovnými upútavkami a so všetkým vôbec. Akurát tie filmové braky by mohli nechať, myslím tie B-čkové akčné/hororové braky vyrobené výhradne na video, tých tam je veľa.P.S.: Chceš sci-fi? Dajto začalo reprízovať Star Trek: Next Generation s kapitánom Picardom. :))) Streamingový obsah z: Netflix, Max, Prime Video, SkyShowtime, Apple TV+, Disney+. Lineárne: DVB-T, SAT (1°W - 28.2°E). Iné: VOYO, Magio GO.
|
zmarian
![]() |
|
RE: Dajto and Fanda: spoločné prenosy Wimbledo...velke celoplosne stanice sa predbiehaju kto ma vacsiu sledovanost a aj stanice, ktore maju 1-2 percentnu sledovanost prispievaju k celkovemu percentu sledovanosti, stanice maju uz za dobu co vysielaju dostatok programu aby ho mohli vysielat na X staniciach, len sa cudujem, ze sa im naklady na sirenie tychto stanic vyplatia |
mjamriska
Registrace: 4/2003 Příspěvků: 1 713 |
![]() |
|
RE: Dajto and Fanda: spoločné prenosy Wimbledo...a STV má z TV najväčší rozpočet a ledva utiahne dva programy. A je to najdrahšia platená TV na Slovensku. Za dva programy platiť 4,64 €. |
telecirkus
![]() |
|
RE: Dajto and Fanda: spoločné prenosy Wimbledo...No ešte je tam 12 rozhlasových staníc za tie eury :))) |
telecirkus
![]() |
|
RE: Dajto and Fanda: spoločné prenosy Wimbledo...No ale tam (v STV) šla po celé desaťročia štátna rabovačka. To sa v privátnej sfére v takej studidnej forme nerobí. Tam sa niečo necháva aj na chod televízie, na rozvoj a na program. :)))Streamingový obsah z: Netflix, Max, Prime Video, SkyShowtime, Apple TV+, Disney+. Lineárne: DVB-T, SAT (1°W - 28.2°E). Iné: VOYO, Magio GO.
|
zmarian
![]() |
|
RE: Dajto and Fanda: spoločné prenosy Wimbledo...Keď už sme pri tom Rozhlase, tam by som spravil dôkladnú redukciu okruhov hneď prvý deň. Načo existujú okruhy ako Litera, Junior a ešte neviem čo tam je... Veď tie nik nepočúva. Dobre, možno dvaja ľudia denne. Naprosto zbytočné. Nechal by som tých pôvodných 5 s tým, že moje obľúbené Rádio_FM by som poriadne vytunoval peniažkami, a nie že zrušiť, ako to plánovali tí predošlí blázni. Rádio_FM je najlepšie rádio na celom Slovensku. Jediné, čo sa dá počúvať. Len by ho bolo treba trošku zatraktívniť. Príkladom by mohlo byť BBC Radio 1, 1xtra alebo 6music. Oni sa na tej ceste aj vybrali, lebo preberajú tony vecí z UK a od BBC, mimo iných aj samotný slogan: In new music we trust. Trošku ukradli od BBC Radio 1. :) Ale taká STV si zase šlohla intro správ BBC, takže keď niečo kopírujeme tak odkopírujme aspoň najlepších v Európe.Streamingový obsah z: Netflix, Max, Prime Video, SkyShowtime, Apple TV+, Disney+. Lineárne: DVB-T, SAT (1°W - 28.2°E). Iné: VOYO, Magio GO.
|
zmarian
![]() |
|
RE: Dajto and Fanda: spoločné prenosy Wimbledo...ked uz hovorite o stv, tak o tu by som nechcel prist. radsej nech skonci cela markiza group a joj group, ale stv nech ostane. su to posledne dva programy na sk trhu, ktore nepodporuju demenciu svojich divakov. preto mi ani nevadi, ze maju vyssi rozpocet.mimochodom, vsetko, co je vo vlastnictve statu ma prirodzene mensiu efektivitu, ako u sukromnika. ale tiez nemozes zrusit napr. taky urad prace, hoci ich zamestnanci pracuju cca na 10percent, pretoze sluzi vseobecnej verejnosti. |
dalko
Registrace: 11/2006 Příspěvků: 984 |
![]() |
|
Áno, už som si to skôr všimolUž som na to reagoval v utorok ráno. https://www.parabola.cz/forum/topic-78164/ Bola vydaná správička o tom, že prenosy budú aj na Dajto ? :lookaround: |
PeterHumax
Registrace: 3/2007 Příspěvků: 6 324 |
![]() |
|
RE: Dajto and Fanda: spoločné prenosy Wimbledo...@dalko samozrejme, že ani ja nechcem prísť o STV, ale zbytočne má veľa zamestnancov a takmer všetky programy nakrúcajú v externom prostredí, čím sa samozrejme všetky programy značne predražujú, veď tu je dokonalé kamarát-kšeft prostredie na tunelovanie RTVS. Radšej keby investovali peniaze do techniky a hlavne do spravodajstva. |
telecirkus
![]() |
|
RE: Dajto and Fanda: spoločné prenosy Wimbledo...http://vas.cas.sk/clanok/8324/zahadne-prepocty-v-markizackej-sutazi-trufate-si-na-primitivnom-priklade-pohorel-aj-matikar.html :))) |
PeterHumax
Registrace: 3/2007 Příspěvků: 6 324 |
![]() |
|
![]() |