Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Skylink

Nejde mi karta skylink píšemito kodovaný kanál

Zdravím
Mám skylink kartu ice irndeto a od včerejčka mi nejde ani jeden program skoušel jsem reautorizaci ale ta nepomohla a když se přihlásím na skylink stránky tak v infu o kartě se oběví toto. Servisní poplatek zaplacen do: 01.09.2014 Placení SIPO/INKASO: Neaktivní co mám dělat

DjTommy
Registrace: 7/2006
Odpověď v diskusním vlákně

a čt 24 jede

nebo ne? R^ :laughing: R^

pierrepetr
Registrace: 5/2006

jevit objevit

děláš ostudu discjockejům,kde jsi studoval konzervatoř? :laughing: R^

pierrepetr

Re:nejde mi karta.....

Já to vidím tak na tři semestry!

zeze
Registrace: 5/2011

já tak

na žádný a pak se stal samozvancem bez licence,jak je dnes běžné,dvě bedny,dvě cédé,zesík a ti lepší notebook a youtube R^ :laughing: :laughing: :O

pierrepetr

v prvním

semestru byl český jazyk a literatura,dějiny vážné hudby,dějiny populární hudby,politika,hudební teorie,kultivovaný jevišťní projev,pohybová výchova a tanec,elektrotechnika a akustika :laughing: R^ :lookaround: :O

pierrepetr

Re:Nejde mi karta.....

Má zakódovaný anál a jde si klidně lehnout,nechápu.

zeze

zeze

to je normální,prskne problém v 00:12.07,co bys čekal,že bude diskutovat,ne,ráno si přečte,co jsme pro něho připravili(my otroci) za alternativy řešení problému,jo už se opakuji,je to tady bezplatná poradna,diskuze vypadá jinak :lookaround: R^ :laughing:

pierrepetr

zeze

možná má jeho žena odkodováno,abych mu nekřivdil,ale ta gramatika je na nic :laughing: :laughing: :lookaround: :))) :)))

pierrepetr

pierre

Možná,že je na střeše a točí anténou.

zeze

ten chrápe

a ráno koukne,co jsme mu upekli :laughing: :laughing: :laughing: :))) :))) :))) :O :O :O :O :lookaround: :lookaround: :lookaround: :lookaround:

pierrepetr

Re: zakodovaný kanál

Možná by všem poradcům pomohl výraz Empatie,někteří z nás tazatelů nejsou takového iq jako poradci a Dijok neví třeba,že máte noční šicht.

korkoran
Registrace: 10/2006

RE: Nejde mi karta skylink píšemito kodovaný k...

napiš aký máš Satelit,keď si ho dlhšie nepoužíval 2-3 týždne musíš nechať na ČT1 aspoň 30 min zapnuté.Asi ti neprišli zápisy,pozri v Menu satelitu či nemáš vypnuté OFF zápisy na kartu

Igor
Registrace: 1/2006

Mám Koscom ale typ přesně nevím satelit se požívá každej den a čt 24 jde a zápisy vypnute nemám

DjTommy

DjTommy

Někteří hoši to výše zase přehnali, nic si z toho nedělej.
Zkusil bych kartu vložit do jiného přístroje, třeba u souseda a popřípadě reautorizaci poslat tam. Tím zjistíš zda je problém v kartě, nebo v přístroji.

člověk
Registrace: 3/2006

člověk děkuji za radu kartu jsem skusil už i v jinem přijmači a taky nic ale reautorizaci jsem na tom druhym přijmači neskoušel to skusím děkuji za radu a těch rejpalu si tu už dávno nevšímam.

DjTommy

DjTommy: Zopar borcu tu pisalo, ked nevjes poradit nevstupuj do vlakna. Ako je vydno blbost kvitne dal. Rv

hajnalka
Registrace: 5/2010

Re: Odpověď

Jestli pánové tomu co tady předvádíte chcete říkat diskuze nebo bezplatná poradna pak prosím požádejte o ukončení těchto stránek. Není na nic vůbec nic pozitivního ani přínosného.

Pepa 3
Registrace: 4/2007

RE:Nejde mi karta......

Po půlnoci nahodí problém a jde chrápat,to se nedělá fuj!

zeze

tady je diskuze

,tak když položím dotaz,je třeba diskutovat a odpovídat na doplňující otázky,ne jít chrápat a ráno to slíznout ze stříbrného tácku,to ,že položil dotaz v noci ho neomlouvá,měl ho položit v době,kdy se tomu mohl věnovat :laughing: :lookaround: :O

pierrepetr

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra