![]() |
|
Výměna karty cslink za ICEProč by měl už nyní,když se to hodí Skylinku,kupovat klient s kartou cslink novou kartu výměna ICE,když má serpo až do března 2014.Ještě to avizují předem,že přijde nová karta dobírkou á 348Kč.Osobně bych za těchto okolností dobírku ignoroval. |
viliam
Registrace: 11/2006 Příspěvků: 416 |
![]() |
|
Ano, Skylinku se to hodía nejen to.Když zaregistruješ kartu Výměna M7 za starou CS-link, servisní poplatek Ti nepřevedou ! (Protože jsi si tak hezky poplakal, tak abys měl proč. Pokud neobjednáš žádný balíček, budeš muset serpo zaplatit nově. To je moje zkušenost z minulého týdne...) |
bob.r
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 907 |
![]() |
|
RE: Výměna karty cslink za ICEJe to banda podvodníků,nemám slov. |
viliam
Registrace: 11/2006 Příspěvků: 416 |
![]() |
|
Pokud Ser-po na CW zaplacené převede se na Výměnu.3. Chci si koupit kartu Výměna M7, ale na stávající kartě CS Link mám uhrazen Servisní poplatek. Přijdu o něj?Nepřijdete. Servisní poplatek se vám přenese na novou kartu Skylink Výměna M7. Vše na chatě: Philips 40PFL6606H/12 - APEBOX C2 4K Skylink Full - TESLA MediaBox XA400 Android TV apka O2 TV stříbrná - Philips 32PFL6626H - Opticum SLOTH Combo Plus Philips - TCL 32S5200
|
habr
Registrace: 4/2006 Příspěvků: 7 106 |
![]() |
|
ono tam melo byt jeste toto4. Chci si koupit kartu Výměna M7, ale na stávající kartě CS Link mám odklad Servisního poplatku. Přijdu o něj?Ano. Odklad Servisního poplatku se vám nepřenese na novou kartu Skylink Výměna M7. |
chocholos
Registrace: 11/2007 Příspěvků: 1 460 |
![]() |
|
RE: Výměna karty cslink za ICEVždyť se tu o tom bavím už snad dva roky, co se na toto téma jarin vyžblebtnul. Měli napsáno, že v ceně karty výměna je dva roky serpoplatku, ale pak zjistili jak přestřelili, tak to honem přepsali na odklad či ještě lépe skvělou parádní vynikající a hvězdně pruhovanou "ochrannou dobu".Znova osmnáctku v osmiválci
|
Tomik535
Registrace: 10/2007 Příspěvků: 15 127 |
![]() |
|
RE: Výměna karty cslink za ICENazdar Tomiku,delas mi velkou radost:) R^ . |
hdpe
Registrace: 11/2007 Příspěvků: 4 402 |
![]() |
|
Ako sa zachovat?Som v rovnakej situacii. Takze ako postupovat? Kartu neprebrat? Alebo ju prebrat a nezaregistrovat? Pojde ale potom povodna karta az do roku 2014? |
MarianL
Registrace: 6/2007 Příspěvků: 33 |
![]() |
|
![]() |