![]() |
|
co zvolit při SPskončil mi rok bez Servisniho poplatku u Skylinku takže co dal bud zaplatit,nebo objednat balíček nebo T-Mobil kartu nebo oželet slovaky a jít do DVB-T.mam starý přijmac Humax CRCI 5500+ tedy v balíčkach bez HD, když zaplatím mini tak mi tam myslím 3 prog. nepujdou.... nebo lze vybrat jake chci programi v tech mych 7? ale je to 2500kč za rok...tak nevím díky za radu |
tompr
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 1 049 |
![]() |
|
RE: co zvolit při SPDostal jsem nabídku od skylinku místo SP tak zakoupení bal. mini za 1188kč na rok místo 1969kč. No uvidíme řekl slepej a šlápl do ho..a. ;) |
slapet
Registrace: 11/2007 Příspěvků: 1 710 |
![]() |
|
RE: co zvolit při SPNa to bohužel univerzální rada neexistuje. Záleží totiž jen na Vás co preferujete, hodláte platit, chcete koukat, apod. To si musíte sám zvážit a podle toho si vybrat pro Vás nejvhodnější variantu. Nic lepšího asi poradit nejde.Zdenek |
ZdenekMi
Registrace: 1/2011 Příspěvků: 513 |
![]() |
|
RE: co zvolit při SP2mes. maji zdarma ted pres prazdniny ne?jak jsi se dostal na mini za 1188kč za rok? psal jsi jim neco nebo to dali samy? |
tompr
![]() |
|
RE: co zvolit při SPNa Mini se ta akce tuším stejně nevztahuje. |
ZdenekMi
Registrace: 1/2011 Příspěvků: 513 |
![]() |
|
tomprto mi poslali sami s tím jejich časopisem a hned aji složenku na 1188kč prej speciální nabídka. ;) |
slapet
![]() |
|
ZdenekMiTadyhttp://leteckaposta.cz/519821778 R^ |
slapet
![]() |
|
tomprje to tedy krize,kup si prasátko a každý den do něj hodíš 1kč,je to velká suma,chápu a za rok ho vysypej a zaplať,ještě ti zbude na jedno pivo na oslavu R^ :lookaround: :))) |
pierrepetr
Registrace: 5/2006 Příspěvků: 28 402 |
![]() |
|
RE: co zvolit při SPzaplat si film europe |
Javi
Registrace: 2/2006 Příspěvků: 417 |
![]() |
|
RE: co zvolit při SPVždycky jsem si platil HD balíček a to i když ještě nebyl SP. Tentokrát jsem zvolil SP, protože ta nabídka je tak mizerná, že to za to nestojí. Počkám si, až s tím něco udělají a až budou brát programy od solidních providerů. RvDM920 UHD, DMTwo UHD, Panasonic TX-55MZ2000E - ORF - ČT karta
|
Kibicak
Registrace: 8/2010 Příspěvků: 1 106 |
![]() |
|
RE: co zvolit při SPZa 29 za mesic,neni nekomu rady ani pomoci.Femr, to bylo natáčení..... dnes TBS 5925 na 105cm a SG2100, 85E - 30W,olomoucký kraj, W98, W2000, WXP, Vista,W7(64) na plátno 250cm.
|
Kamil_k4
Registrace: 10/2007 Příspěvků: 3 858 Galerie: Kamil_k4 |
![]() |
|
RE: co zvolit při SPprasatko máme :) ale vždy zvažím co koupit a co nepotřebuji nebo jak co nejlevněji...348kč defakto za nic...že si Skylink vzpoměl 29kč/mes ještě neznamena že mu to budu bezhlavě platit....tady nejde o 1kč deně si dávat do prasatka ale neplatím jen tv v rodině a bohužel přijmy nemam 30tis mes. takže proto se ptám co je za možnosti....než platit SP za nic tak přidam neco a zaplatím třeba mini nebo přemyšlím o koupi T-Mobile karty a za 3 roky to mam zaplacene.... |
tompr
![]() |
|
RE: co zvolit při SPPRO tomprAno tohle slyším stále u nás v okolí i v práci. Plno lidí nezaplatilo SP. a stačí jim DVB.T + volný programy se satelitu protože když přístroj jde tak ho nevyhodí. a na program NOVA jim to stačí . Stejně na ostatných programech nic nedávají a nebo slále opakují.Nejhorší jsou reklamy každých třeba 10 min na Spektrum .Já už tento program i když je velmi dobrý obsahově kvůli reklamám nekoukám + další . |
standa111
Registrace: 11/2009 Příspěvků: 1 753 |
![]() |
|
to tomprPokuď jsi ve špatně "pokryté" lokalitě DVB-T,tak nejlevněji to máš právě za těch 29,- za měsíc......levnější varianta opravdu neexistuje......co si zaplatíš,do toho mi ti kecat nebudem.......nebo hledáš ještě levnější variantu..?Tak to vytáhni ze zásuvky a budeš to mít za 0,-.....spočítej si kolik sežere tv a sat za rok a potom pochopíš......Femr, to bylo natáčení..... dnes TBS 5925 na 105cm a SG2100, 85E - 30W,olomoucký kraj, W98, W2000, WXP, Vista,W7(64) na plátno 250cm.
|
Kamil_k4
Registrace: 10/2007 Příspěvků: 3 858 Galerie: Kamil_k4 |
![]() |
|
RE: co zvolit při SPtakový jsou nejlepší-pro desetník si nechat "vrtat koleno", nejlépe to mít zadara.Ve finále takoví šetřílové brečí jakje to strašný a už ale nepřiznají kolik cigár či pullitrů spotřebují či kolik km zbytečně najezdí. a abych neporadil-vem to a vše vyhoď z okna a koukek zněj. |
slávista
Registrace: 11/2010 Příspěvků: 583 |
![]() |
|
RE: co zvolit při SPJa si v Skylinku predplácam Film Europe za 2 eurá mesačne a v tom je zaplatený aj servisný poplatok. Nádherné dramatické filmy hlavne večer po 22h. Tento program potom od jesene do jari kombinujem s Flexi7, kde si vyberám iba HD programy. Úplná spokojnosť. Keď ešte prejde do HD aj Film Europe (v čo dúfam)bude to super! |
IVOzNR
Registrace: 4/2011 Příspěvků: 284 |
![]() |
|
RE: co zvolit při SPvůbec jsem si nevšiml, že by tompr si chtěl nechat pro korunu vrtat koleno, nebo byl takový setrilek.(viz nákup tmobilu karty) To spis nekdo neumí cist.Udivuji me takoveto nenavistne reakce jednech a tech samych.Takovyto dotaz me pokladaji zákazníci často a vubec to nejsou zadní socialove. A ja vzdy odpovidam stejne. Pokud mozno přejděte na dvbt. Tam zatim poplatek neni a prechod neni vetsinou financne nakladny.A to nemluvim o situaci, kde je v jedny domacnosti vice televizi. Tam dvbt je jasna volba.Topfield TF 7710 HD PVR 250GB HDD, Ferguson 7318, motor SG 2100, Parabola 73x80 Al Emme Esse, LNB Maximum Pro-Line P-2 Twin.
|
kuba
Registrace: 3/2007 Příspěvků: 4 247 |
![]() |
|
RE: co zvolit při SPPRO Kamil_k4Nikdo nepsal o špatném signálu DVB-T ani 29 kč ,ale pro někoho platit zbytečně si satelit na seriali na NOVĚ a přitom to má zadara na DVB.T JE ASI BLBOST . Třeba moje stará spousedka v bytovce pustí TV tak 4x za měsíc a to na zprávy a taky odmítla satelit na bytovce financovat , že to nepotřebuje . Pokud není signál u DVB-T tak je to jasný a napadne to i IDI...., a divák pak hledá podobnou náhradu i třeba za peníze a je mu jedno kolik za to dá , jinak to potom nejde když chce vidět serial na NOVĚ , ale signál na PROGRAMY NOVA , ČT v DVB-T to chodí určitě na 90-98% Český ZEMĚ . |
standa111
Registrace: 11/2009 Příspěvků: 1 753 |
![]() |
|
RE: co zvolit při SPpřesně tak Kubo :) ja nemam problem zaplatit ale jen SP se mi platit nechce to už radeji baliček mini za 1188kč na rok... jinak slávista jsem nekuřak a pivko si dam tak ted v lete par kousku do 5ti se vejdu :) ale radeji koupim něco dceři za ušetřené penize než to dat Skylinku za SP.... |
tompr
![]() |
|
RE: co zvolit při SPTak proč tady tyhle témata zakládáš, když máš jasno??? |
polulin
Registrace: 10/2007 Příspěvků: 2 534 |
![]() |
|
polulinpokud dobře čtu tak chtěl poradit mezi : zaplatit sp. objednat balíček, koupit kartu tmobil či dvbt. to snad je legitimní dotaz, ne? Doporučil jsem dvbt, je na tom neco spatne.Topfield TF 7710 HD PVR 250GB HDD, Ferguson 7318, motor SG 2100, Parabola 73x80 Al Emme Esse, LNB Maximum Pro-Line P-2 Twin.
|
kuba
Registrace: 3/2007 Příspěvků: 4 247 |
![]() |
|
RE: co zvolit při SPdíky všem co poradili normálně ostatním také děkuji :) asi dáme zatím mini baliček 70kč/mes jde než platit SP 29kč za nic... |
tompr
![]() |
|
RE: co zvolit při SPA o to jim jde,aby takle nad tim lidi zapřemyšleli a zaplatili více korunek. |
Fikusak
Registrace: 7/2007 Příspěvků: 154 |
![]() |
|
RE: co zvolit při SPTaky za víc korunek ale víc dostanou. Ovšem balík MINI za 70Kč/měsíc, to je už slušná cena. Kde se to dá sehnat?Válku s blbcem nelze vyhrát, nicméně je nutné ji vést. (J. Werich)
|
technikTKR
Registrace: 6/2004 Příspěvků: 6 771 |
![]() |
|
RE: co zvolit při SPjest pravda. |
Fikusak
Registrace: 7/2007 Příspěvků: 154 |
![]() |
|
Máš volební právo?Pokud ano, tak proč tak infantilní dotaz?Ferguson Ariva 200, motor 53E - 30W. Skylink + TNK
|
patriklib
Registrace: 2/2013 Příspěvků: 270 |
![]() |
|
![]() |