![]() |
|
Skylink problemMam taky problem ktory trva asi mesiac spociatku sa to stavalo 1-2x za den ale teraz to je 3-4-5x za hodinu.Obraz my sekne a zmizne signal akokeby vonku fukal silny vietor a pohlo parabolou ,alebo akokeby niekto vytiahol kabel a zasa ho zapojil.Mam taky problem sam alebo ho ma aj niekto iny?Najprv som mal podozrenie ze vypadne signal len na TP lebo ked som prepol na CZ tak fungovali normalne. |
ferri222
Registrace: 5/2008 Příspěvků: 153 |
![]() |
|
RE: Skylink problemPohla sa ti parabola, alebo skontroluj celu trasu kabel,konektory,lnb.Sam pises ze sa to casom zhorsuje.Tento prispevok bol cely napisany bez financnej pomoci EU, alebo nejakej mimovladky.
|
liquere
Registrace: 7/2008 Příspěvků: 14 231 |
![]() |
|
RE: Skylink problempokud tady nenapíšeš co jsi pro to udělal tak je xy možností proč to nejde.povolené fko povolené lnb povolená parabola a zde pokračovat do nekonečna-napřed pro to něco udělej a pak se táž! Až tady napíšeš že jsi udělal to a to tak se dá radit, nikdo není věštec. |
slávista
Registrace: 11/2010 Příspěvků: 583 |
![]() |
|
RE: Skylink problemJá měl podobný problém napřed jednou za týden to psalo"není signál" pak se to stupňovalo a bylo to i 2až5 kráte za hod.A po cca 5 až 10ti sec to vše naskočilo a šlo.Po všem skontolování jsem skusil vyměnit lnb a najednou byla závada na světě-bylo vadné lnb a reklamace uznána.O2TV STŘÍBRNÁ
Text zeditoval moderátor petr33. Datum editace: 06.07.2013, 17:25.58
|
petr33
Registrace: 5/2006 Příspěvků: 1 734 |
![]() |
|
RE: Skylink problemtak som skusal kabel skontrolovat aj ci neni povoleny konektor,motor alebo fko.a keby bolo povolene nieco s toho nefungovali by mi CZ programy dnes mam pol dna na nich prepnute a nespravilo to ani 1x |
ferri222
![]() |
|
Tak popojedem...Chyba může být i v satelitním přijímači.....zkoušel jsi jiný?Zmínil jsi motor...jiné družice,tedy programy "volné" fungují...?Kartu máš v modulu nebo v zabudované čtečce..?Femr, to bylo natáčení..... dnes TBS 5925 na 105cm a SG2100, 85E - 30W,olomoucký kraj, W98, W2000, WXP, Vista,W7(64) na plátno 250cm.
|
Kamil_k4
Registrace: 10/2007 Příspěvků: 3 858 Galerie: Kamil_k4 |
![]() |
|
RE: Skylink problemskusal som teraz kartu u rodicov a ich u mna, u nich nesekalo a ich karta u mna sekala brutalne kazdych 4-5s.mama vravela ze sem tam im sekne alebo klesne signal ale to mozno 1x do dna.takze bude chyba v prijmaci?A preco ceske programy funguju vsetky v pohode aj volne programy? |
ferri222
![]() |
|
RE: Skylink problemTo je diskuse s osmiletym skolakem?Boxy jsi mel prehodit.....Femr, to bylo natáčení..... dnes TBS 5925 na 105cm a SG2100, 85E - 30W,olomoucký kraj, W98, W2000, WXP, Vista,W7(64) na plátno 250cm.
|
Kamil_k4
Registrace: 10/2007 Příspěvků: 3 858 Galerie: Kamil_k4 |
![]() |
|
RE: Skylink problemCeske programy hraji proto,ze bude patrne existovat jista frekvencni/vykonova zavislost Tveho problemu,napr.muze byt timto transponderem lepe propaleno listi od letos malinko porostleho stromu:).Nejdulezitejsim kriteriem pravdy je merici technika,ktera v kombinaci s nahradnimi dily vse odhali:) (ad to radsi odhali Šmejkalova:).Preji brzkou napravu stavu a dej nam vedet pricinu (nebot jiz uzavirame sazky),diky. |
hdpe
Registrace: 11/2007 Příspěvků: 4 402 |
![]() |
|
![]() |