![]() |
|
CHYBA SKYLINKUz 2den mne jde cela nabidka Skylink.Nic sem neplatil ani neaktivoval.Mam Technisat Sir.Asi naka chyba nebo nahoda.Kamaradovy tady od vedle sel 3 roky ceskej eurosport a neplatil ani korunu. |
army
Registrace: 9/2011 Příspěvků: 75 |
![]() |
|
RE: CHYBA SKYLINKNo len sa s tým ešte chval,aby Ti to po tomto príspevku zajtra ešte išlo!!! :)))T90 - (42°e-1°w) Pár krámov na pozeranie, ale zaobídem sa aj bez nich
|
THXKO
Registrace: 3/2010 Příspěvků: 2 739 Galerie: THXKO |
![]() |
|
RE: CHYBA SKYLINKTak jsi lapil Jackpot - gratulace. Neřeš a kukej. Když tady zveřejníš i číslo tvé karty, tak dostaneš ban a Mr.G ti to ochotně nechá vypnout. Pokud se ti to nelíbí, tak si udělej refresh a máš po problému. |
pf09
Registrace: 8/2010 Příspěvků: 3 407 |
![]() |
|
RE: CHYBA SKYLINKNecham to bejt.Kdyz zadam na net cislo karty tak to napise to napise spatne cislo karty. :)) |
army
![]() |
|
re:armyto je nějaká nová karta a promo jak ti jdou eroxy? :))Dreambox,HD Box 9105+,NXP 256,Mystique SaTiX-S2 Sky V2 USB
|
satmam
Registrace: 8/2009 Příspěvků: 1 971 |
![]() |
|
RE: CHYBA SKYLINKJa na Eroxi jeste nekoukal.Mrknu na to a napisu.Pritelkyne ma Jursky park... |
army
![]() |
|
army:Tam u vás nemáte žiadnu bútľavú vŕbu? To je najlepší adresát na takéto správy...:-) |
Eman
Registrace: 4/2007 Příspěvků: 585 |
![]() |
|
RE: CHYBA SKYLINKTak na ty tvoje opilecké zvratky jsme tady všichni čekali. |
polulin
Registrace: 10/2007 Příspěvků: 2 534 |
![]() |
|
@herya hele zas skrachovaly bezpečák slopal krabicový vino z TESCA a ted poblitej zachodek honosne nazyva: SWISS |
furicka
Registrace: 3/2011 Příspěvků: 458 |
![]() |
|
habaneroto ti hery stojí za blacklistek? R^ :lookaround: :O |
pierrepetr
Registrace: 5/2006 Příspěvků: 28 402 |
![]() |
|
RE: CHYBA SKYLINKstejně jste asi trochu divný lidi,včetně furička,ten je solo!!!!!!Stejný jako dříve,nekouká o co jde, jak to tu hodí ale kecá stále své stejné nedůstojné hlouposti!!!!!To ukazuje jeho ing. vzdělanost,která je přímo úměrná (nevhodné slovo)te.!!!!! :laughing: Dreambox 800HD se,OPTIMUS OS1 plus,Optimus OS1, VU+zero,
3x SG2100 motor, paraboly GILBERTINY 105,FUBA 90,MASCOM 90,
|
hery
Registrace: 5/2007 Příspěvků: 6 052 |
![]() |
|
RE: CHYBA SKYLINKHery! Prosím tě, nerozčiluj se a bud nad věcí! |
Oldřich
Registrace: 12/2005 Příspěvků: 83 |
![]() |
|
RE: CHYBA SKYLINKJelikoz v mnohem z nas drima spetka sroubovice pana Prusi:),je zde alespon pozitivni nalada:)-(coz je myslim lepsi,nez pripadny vysledek vlastniho testu na AIDS):). |
hdpe
Registrace: 11/2007 Příspěvků: 4 402 |
![]() |
|
@heryiste uznas, ze podla tvojho pouz.modemu a IP adresy s pripojenim na net, sa da velmi lahko zistit odkial pises. aj ked pouzijes wifi...VIEM, že NIČ neviem!
|
major13
Registrace: 2/2013 Příspěvků: 339 |
![]() |
|
RE: CHYBA SKYLINKA cos tím, majore, chtěl jako říct, že nemůže sedět ve swissu, nebo že se nemůže dívat na co chce... Myslím, že může oboje :)) |
badr
Registrace: 10/2008 Příspěvků: 180 |
![]() |
|
badrpreco sa pytas a zaroven odpovedas? moja reakcia herymu je jednoznacna.VIEM, že NIČ neviem!
|
major13
![]() |
|
RE: CHYBA SKYLINKTak dobře, budu se jenom ptát, kdo a proč bude zjištovat jeho ip adresu? Promin, nechci tady vést primitivní debatu o ničem, ale nedalo mi, protože mi Tvoje reakce připoměla bývalý režim. |
badr
Registrace: 10/2008 Příspěvků: 180 |
![]() |
|
tak vidisbadre, ptimitivne to moze byt do tej miery do akej ti to pripomina byvaly rezim...kedze napr. edward snowned aj kvoli podobnym veciam ziada o azyl, a to je smutna pritomnost a realita...VIEM, že NIČ neviem!
|
major13
![]() |
|
RE: CHYBA SKYLINKOn prezradil nelegalne nieco, co sa robi inde nelegalne a za to mu zobrali hvezdne pruhovany pas. :bigeyes: Logicke nie?!Tento prispevok bol cely napisany bez financnej pomoci EU, alebo nejakej mimovladky.
|
liquere
Registrace: 7/2008 Příspěvků: 14 231 |
![]() |
|
RE: CHYBA SKYLINKZnámým běžela na staré Cryptoworks kartě programová nabídka CSlinku s asi 10 programy, asi 2 roky. Výpis karty zobrazoval pouze neplacené programy a přesto jim to šlo zdarma. Skončilo to bohužel výměnou karty za ICE. |
MilanTuma
Registrace: 9/2010 Příspěvků: 296 |
![]() |
|
no onoto skončilo ukončením placené nabídky pro cslink :laughing: R^ :O |
pierrepetr
![]() |
|
pierrepetrNo mě jde Retro na Comagu SL 100 HD PVR -11797/H/27500, ale na Technisatu STR1 ani "ŤUK". ??? Čím to ? Ostatní S.R. jsem netestoval - jsem na chalupě, makám venku a zas mě to tak nebere. R^ |
CES
Registrace: 4/2007 Příspěvků: 4 385 |
![]() |
|
retroje v základu,už dlouho :laughing: R^ |
pierrepetr
![]() |
|
Ještě dodateknebude to v tom,že nemáš mpg4? :laughing: :laughing: R^ |
pierrepetr
![]() |
|
Ces 11797HSTR1 ma pouze MPEG2 dekoder a navíc ma pouze DVB-S tuner. Na Retro potřebuješ DVB-S2/MPEG4, pokud víš, co to znamená....On Air!
|
Saxon
Registrace: 5/2007 Příspěvků: 18 235 Galerie: Saxon |
![]() |
|
RE: CHYBA SKYLINKTo bylo těžké že? :)Znova osmnáctku v osmiválci
|
Tomik535
Registrace: 10/2007 Příspěvků: 15 127 |
![]() |
|
![]() |