Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: LCD, plazmy, CRT...

Samsung le40b553m

poraďte prosím, Přepl jsem v servisním menu verzi na ub7000 vypltv. po zapnutí bliká na tv jen letka červená. co dál?

georgit
Registrace: 9/2010
Odpověď v diskusním vlákně

RE: Samsung le40b553m

a dal asi servis ps co te k tomu vedlo stelovat něco v servisnim menu?

tanabe
Registrace: 7/2010

vše odpoj z TV a zkus znovu nahodit servisní menu mělo by to fungovat.

Modřina
Registrace: 1/2006

chtěl jsem aby slo prehrat video s usb

georgit

hmm,tak vše odpojeno a obraz nikde a do menu se nedá dostat, pořád jen ta dioda...
:(

georgit

Ja měl u Le 37b 553 ten samej problém také to stále jen blikalo dal jsem to do servisu a byla zakladová deska v haji oprava mě stála 4000 Kč jelikož bylo už po záruce. Po té jsem tam nastavil typ 650 a už mi to přehrává i video z usb.

kuri75
Registrace: 12/2009

myslíš jako, že se pos..la základová deska tím přehozením typu?

georgit

určitě ,protože popisuješ ten samej problém co jsem měl i já v záruce ji asi nemáš, tak budeš čekat jako já 34 dní ,protože servis po záruce může trvat jak dlouho budou chtít

kuri75

ještě mě napadla jedna věc. Zkoušel jsem verzi LB670 a to mi dělalo to samé a tv se rozvítila až jsem zap satelit přes scard. a na Klasickou antenu to psalo potom neplatný formát. možná že teď to třeba půjde jen přes hdmi nebo tak.

georgit

Změnou typu TV určitě neodejde základní deska. Prostě se dá TV do servisu, kde přehrají firmware na původní verzi a bude to normálně fungovat. A taky není pravdou, že by po záruce měl servis libovolně dlouhou dobu na opravu - lhůta je jasně stanovena v objednávkovém listu a servis ji musí dodržet.

Válku s blbcem nelze vyhrát, nicméně je nutné ji vést. (J. Werich)

technikTKR
Registrace: 6/2004

technikTKR

meleš nesmysli,nemáš s tím zkušenosti. 30denní servis je pouze pokud je zboží v záruce. V po záručním servisu neexistuje žádná 30 denní lhůta. A přepnutím v servisním menu na špatný typ ti to něco odrovná v zakl.desce jako byl můj případ a takové bylo vyjádření ze sevizu přímo od Samsungu

kuri75

To máš pravdu, že meleš nesmyslY, protože nikdo nic nepsal o nějakých 30 dnech, ale o tom, že i servis má nějakou lhůtu na opravu a není neomezená, jak se tady snažíš tvrdit.
A jestli se ti něco odrovnalo na desce jenom kvůli přepnutí v menu, tak seš asi rarita a první na světě, kterého to postihlo.

technikTKR

Tak teraz uz prehra vsetko.... R^ :laughing: Ked uz, tak si to dobre nastudujem, co sa da a neda a nemackam dokola vsetko.

Tento prispevok bol cely napisany bez financnej pomoci EU, alebo nejakej mimovladky.

liquere
Registrace: 7/2008

technikTKR

Je vidět ,že o tom nemáš ani páru. Já jsem měl na dokladu na opravu tv napsané ,že oprava bude provedena do 30 dnů,ale nebyla, musel jsem ještě dalších asi 5 dnů čekat a když jsem se ptal,že přetáhli lhůtu,tak se mi jenom omluvili.Bylo mi řečeno,že u po zaručním servisu neexistuje žádná 30 denní lhůta na provedení opravy.Tak asi tak .A jestli si ten problém neměl ,tak nevím proč tady vůbec reaguješ na toto téma.

kuri75

Mně je úplně jedno, co ti kdo napsal na doklad, aby ti tzv. dal do palice a oškubal jak se dá. Když seš LAMA, tak holt musíš platit. Stejně jako když si necháš líbit, že někdo nedodrží termín opravy, který je uvedený na zakázkovém listě, tak máš smůlu. A nijak s tím nesouvisí jakási záruka nebo co to tady pořád meleš dokola.
Jinak taky nechápu co tady sděluješ svoje dojmy a snažíš se je vnucovat všem, jakoby byl nějaký problém s deskou u každého, který se jenom vrtá v servisním menu.

technikTKR

kuri75@ Nevyšiluj, žádnej výrobce neudělá servisní menu tak, že si pomocí něho odpálíš celej televizor. Pokud by to vůbec šlo, jakože teda pochybuju, tak leda přes nějaký menu, kam se dostaneš po napíchnutí základovky uvnitř, ale nikdy ne přes dálkový ovládání. A je jasný, že když si někdo televizi takto blokne, tak mu servis napálí cenu za výměnu půlky vnitřku, aby vydělal, i když to není vůbec nutný.

Kdo chce, hledá způsob. Kdo nechce, hledá důvod.

PoldaS
Registrace: 1/2010

Co me ale prekvapilo, proc tazatel cpal verzi ub7000 do samsungu typu 40B553,kdyz je to zcela odlisny typ.Kdyz uz to chtěl upravit,tak na verzi sw pro typ B650/653 pokud je to samozrejme mozny.Tak jak to tu popsal kuri75.

HYPER
Registrace: 11/2010

HYPER

Konecně člověk , který ví o čem je řeč .přesne v ser.menu jsem to změnil na B650 a šlapalo to. Jenom Technik si hraje na boha a vi úplný h.o.v.n.o.

kuri75

IQ75 se holt nezapře :)))

technikTKR

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra