![]() |
|
test anten UHFz polskeho satsklep, pro pripadne zajemce zde k nahlednuti:http://www.youtube.com/watch?v=c9ag4IzXycg&feature=player_embedded |
kaos
Registrace: 2/2009 Příspěvků: 949 |
![]() |
|
RE: test anten UHFJedna o prijem v optimalnich podminkach (na naslineny prst).Zda se,ze technik ne zcela vhodne zapojuje konektor do mer.pristroje.Prakticky vyznam ruznych typu anten by bylo velmi vhodne demonstrovat v obtiznych podminkach prijmu - zastineni,odrazu prip.pre-echa ,ruznych vykonu (vysilacu) z priblizne jednoho smeru,sumarne = SPEKY:).Mnoho z nas se jiz do techto "spekovych" situaci vice/mene dostalo,tudiz je dale na Ceske televizi,aby natocila novy HD serial "SPEKOVY PRIJEM DVB-T/T2":),aspon o 11 dilech. |
hdpe
Registrace: 11/2007 Příspěvků: 4 402 |
![]() |
|
I tak je zajímavési všimnout, že v některých případech je kvalita signálu na tu triplexku podstatně horší než na ty ostatní antény. Síla signálu není vše. Kvalita je podstatnější, a ta je lepší na těch klasických YAGInách.Uvědomění si vlastní neznalosti je klíčem k poznání!
|
Enik
Registrace: 11/2005 Příspěvků: 2 687 |
![]() |
|
RE: test anten UHFTaky je zajimave si vsimnout, ze anteny byly v rozdilne vysce, coz neni zrovna korektni srovnani.A pak je zajimeve si vsimnout, ze druhy bargraf nebyl kvalita, ale odstup C/N a ten byl hodne pres 40 dB porad. Je docela mozne, ze po zarazeni utlumaku cca 17 dB za triplexku by se C/N zvetsilo na C/N ostatnich anten. |
ivovi0
Registrace: 11/2008 Příspěvků: 693 |
![]() |
|
já mám jasno....Léty praxe jsem došel ke svým oblíbeným produktům....logaro (Emme Esse,Fracarro),velké plzeňské síto (VATEN), zkrácená kolorka (VATEN)a občas Ikusi Flash HD. U té Ikusi je zisk udáván v dBi, zisk je tedy oproti dBd nadsazen asi o 2 jednotky. ;)DVB-S/S2 ( E-85 /28,5/23,5/19,2/13/ ), DVB-T/T2 ( Žižkov,Ládví,Cukrák,Černá hora,Buková hora, Ještěd, Jablonec,Sněžné jámy (PL),
|
pigfucker
Registrace: 5/2008 Příspěvků: 554 |
![]() |
|
RE: test anten UHFKup si teraz Ikusi s novym dipolom a rozober ho. Odporucam posediacky, lebo zistis ze tam ani symetrizacny clen nemas :))) To nieje antena, ale zumpa.nic nemam
|
loon
Registrace: 7/2007 Příspěvků: 786 |
![]() |
|
![]() |