![]() |
|
Hbo epg error?Nyni skonceny film Vendeta 2011 hbo odvysilalo epg pro cesky film Vendeta 2011, a pritom sel americky film Vendeta :-) |
Hollys
Registrace: 3/2009 Příspěvků: 767 |
![]() |
|
RE: Hbo epg error?Ano je to tak, pro HBO takove mensi fo-pa, ktere se prejde tak ze se bude mlcet... |
chocholos
Registrace: 11/2007 Příspěvků: 1 460 |
![]() |
|
RE: Hbo epg error?stalo se to uz nekolikrat u tohoto filmu. Nepredpokladam, ze EPG dodava HBO. |
zzz
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 2 978 |
![]() |
|
@zzzTak se lekam, kdo jiny by mel dodavat programove schema do EPG nez HBO. Ale chtel si rici ze jej spracovava podle dodanych informaci nekdo kdo tomu absolutne nerozumi...P.S. Hned jsem se dival a stejna chyba byla jak v EPG Skylinku tak UPC. |
chocholos
![]() |
|
Hbo failsTak to je jasne kdyz epg dodava vysilatel stanice a ne provider (skylink, upc).Ktere hnupy si k tomu najme je uz druha vec. Jasne v tomto pripadu stejny nazev a stejny rok, ale prece U HBO me uz delsi dobu krka amaterizmus, trebas v 2012 Oskarech primem prenosu meli potize se zvukarem a nastavenim urovne zvuku, soustavne vysilaji nektere reprizy v anglictine v stope oznacene cz apod. Pritom dvb titulky (cz, eng) se u HBO HD kanalu vubec neobtezuji pouzit! Na facebooku to zduvodnovali v roce 2012 takovou stupiditou, ze nektere prijimace neumeji zmenit jazykovou stopu a proto to narvou duplicitne do cz i do eng stopy... Omg Hbo! Wtf? Co myslite, nebylo by logicke aby vysilali cz stopu v cz stope a eng stopu v eng stope a pritom pripojili dvb titulky (ceske i anglicke)? Ne oni v HBO CZ mnohdy narvali titulky cz primo do obrazu u poradu v reprize (u novych serialu v premiere, tam to jeste jakz takz dokazu pochopit), u filmu, serialu, ke kteremu dabing prokazatelne maji! Kdo tomuhle sefuje by mne zajimalo. Nejspise nejaky kamarad pana reditele ma vip kartu pro prijem zdarma a nejaky zkur.... Stary prijimac a kvuli tomu oni to takhle przni...? |
Hollys
![]() |
|
RE: Hbo epg error?Všetky EPG na HBO úplne OK, fak neviem o čom diskutujete? :O |
jednokto
Registrace: 5/2013 Příspěvků: 188 |
![]() |
|
EPG - vysvetlenieDovolte mi, aby som ako jedna z firiem, ktora dodavat EPG, objasnil ako tento proces funguje. Firma A dodava EPG pre IPTV A. Firam B dodava EPG pre satelitneho operatora B. Firma C dodava EPG pre kablovku C. HBO ako vysielatel dodava data firmam A, B a C. Tie to spracovavaju a poskytuju operatorom. Takze tu mozeme riesit, co vobec HBO dodala do svojich vysielacich planov. Dalej tu mozeme riesit aj to, ze kto vidi v EPG nejaky problem, tak by mal aj uviest, ze koho to HBO pozera. Ako citate, jeden tam vidi nieco nespravne, druhy tam vidim vsetko uplne OK. Kde je rozdiel? Kazdy vidi ine EPG.Panasonic TX-P42G30E, HD Box FS-9105 Plus, motorček, Skylink SK, DVB-T SK, DVB-T CZ.
|
uri
Registrace: 12/2006 Příspěvků: 582 |
![]() |
|
@uriJako Fi. ktera dodava EPG (minimalne pro UPC a SKL) si se evidenne nepodival do nedelniho EPG u filmu Vendeta co si dodal v EPG!!!!!!!!!!!! Rv |
chocholos
![]() |
|
@chocholosPozrel som aj original data od HBO, aj nas export. Nebudem sem vypisovat, komu EPG dodavame a komu nie.Panasonic TX-P42G30E, HD Box FS-9105 Plus, motorček, Skylink SK, DVB-T SK, DVB-T CZ.
|
uri
Registrace: 12/2006 Příspěvků: 582 |
![]() |
|
RE: Hbo epg error?Takze stejne nevime, jestli hbo dodalo vadna data anebo ne? :-)Zjevne ale ano, kdyz UPC i Skylink odvysilali v nedeli chybne EPG :-) Nyni uz EPG pro reprizu 12.7. 4:15 pro film Vendeta je (na SKL) OK. |
Hollys
![]() |
|
RE: Hbo epg error?Jeste pro objasneni panu: jednoktohttp://www.csfd.cz/hledat/?q=Vendeta Vidis prvni dva filmy? Tak Epg bylo v nedeli prehozene, sel USA film a EPG slo pro cesky film :-) byl jsem lehce zmaten, nebot jsem videl Cage a cekal jsem, kdy pribehne na scenu Kaiser :-) |
Hollys
![]() |
|
![]() |