Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Pořady v televizi

Anglická Premier League

Dobrý den,
prosím o informaci, zda-li je již rozhodnuto, kde se bude vysílat příští ročník anglické Premier League.
Děkuji
Zdraví Ing.Pavel Holík

P8R2M4D6
Registrace: 11/2010
Stránka: 1 2 3 4 [ 5 ]
INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 108
Odpověď v diskusním vlákně

RE: Anglická Premier League

to jste nějací exoti!!!!!!!!!!!

dawis77
Registrace: 9/2011

dawis

Od tebe to tedy sedí. :laughing: :laughing:

Dreamsky HD6 Duo, parabola Maximum E85 Multifocus (23,5°E; 19,2°E; 13,0°E;1,0°W)

wladys
Registrace: 2/2009

dawis77

My se tedy doma i na padající ho.. díváme v HD, a proto se na PremierLeague v SD(madeInCZ) dívat nehodlám. Na to stačí zadarmo FTA orbit a ne platit za mazanici. A být nadržený 3 roky, to si to raději hodím, nezlob se na mě. :-) nic ve zlém,každý jak se mu podaří a je to otázka priorit a toho jak se zařídit. Na co si pak kupujeme X-palcové placky a krmíme to sra.kama.

pf09
Registrace: 8/2010

zoufalec dawis tři roky místo na PL koukal z okna, tak bude rád i za mazanici ;) :)))

Octagon SF 8008 V3 Supreme , Skylink Premium, Oneplay Maximum, Eurosport player - MAX, SONY Bravia 49XG9005, E85 multifocus.

drobeček
Registrace: 1/2006

Kdo by to vysílal v ČR a na SR jiný než Skylink? Kdo by ten kanál jiný zařadil, když ne Skylink? Proč tedy vznikal, když by nemohl, kde vysílant na satelitu? A dávat to jen do kabelovek se mi zdá luxus. Podle mě to musí být ve Skylinku. Kapacitu mají přinejhorším ať vyhodí nějaké hudební kanály s HD s vážnou hudbou. Takové chujoviny nesleduji podle mě to nemá žádnou sledovanost tak nevím proč Skylink je tak preferuje. To už je lepší sledovat např.kanál s elektronickou ruletou či pokerem.

patera
Registrace: 4/2007

Skylink to preferuje, lebo to malo stoji a moze si dat do letaku ze maju o 5 stanic viac, ale prakticky male naklady pribudnu. Lepsie im to potom znie na letaku, ze maju velky pocet stanic. Musi to byt jediny dovod preco pridali napr. Gay kanal. Bohuzial kvoli tomu aby lepsie vyzeral letak, potom nemaju kapacity na kvalitne programy. Napr. taka JOJ HD a STV 1 a 2 HD by mala byt uz samozrejmostou v dnesnej dobe. Ked STV vysiela v HD, tak preco ho nevyjednat. Ale nebojme sa: pribudnu stanice ako iVysielani, TV pohoda, dalsie nove stanice Markizy, Primy, Jojky, Novy a podobne rekordne sledovane stanice! Takze letak bude vacsi. Niekde sa predsa moze ubrat bitrate, aby sa to tam voslo.

Billysk
Registrace: 4/2006

PL info

..asi jsem nějak prošvihl informaci o 46 E 11169 H Idman, přijímal jsem dobře a po čase jsem chtěl sledovat PL a mám nulový signál, je chyba u mě ? sev. Morava, Optibox 8750, keksy dle najm. díky

slavekkk
Registrace: 4/2011

PL info

https://www.parabola.cz/forum/topic-78266/5/

emsi222
Registrace: 7/2009
Stránka: 1 2 3 4 [ 5 ]
INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 108

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra