![]() |
|
Skylink sipo- Nelze aktivovat pri balicku?Ahoj, jen maly dotazek, zrejme je chyba na me strane, mam balicek flexi7 do 17.7. Chci ho platit pres sipo, ale nelze to aktivovat z duvodu jiz predplaceneho mesicniho balicku. Pokud vyberu datum 18. (to jiz balicek nebude) tak je to same. Jak dlouho to trva, pokud tedy pockam do 18 az bude balik pryc k aktivaci? Naskoci programy hned? Psal jsem jim email pred 5 dny, abych mel rezervu, bohuzel zadna odezva... Dekuji za odpoved. |
Hypnos
Registrace: 3/2009 Příspěvků: 932 |
![]() |
|
RE: Skylink sipo- Nelze aktivovat pri balicku?5 dní to jsi teda "realista"....od oka tak 30 a možná se ani odpovědi nedočkáš.Až to skončí,tak zaplatíš přes Sipo(ale toto jsem radši nikdy nezkoušel,radši ON-line)....možná si pár dní počkáš...nevydržíš pár dní bez Tv..? R^ Femr, to bylo natáčení..... dnes TBS 5925 na 105cm a SG2100, 85E - 30W,olomoucký kraj, W98, W2000, WXP, Vista,W7(64) na plátno 250cm.
|
Kamil_k4
Registrace: 10/2007 Příspěvků: 3 858 Galerie: Kamil_k4 |
![]() |
|
sipopřecházel jsem na sipo a balíček kombi naběhl do pěti minut |
rychling
Registrace: 2/2009 Příspěvků: 19 |
![]() |
|
RE: Skylink sipo- Nelze aktivovat pri balicku?OK, diky pockam tedy do 18 a pak ho objednam pres sipo. Musel jsi pak neco zarizovat na poste, nebo stacilo v objednavce uvest cislo sipa?Diky moc. |
Hypnos
![]() |
|
sipoVše vyřízeno přes stránky Skylinku zadáš spojovací číslo. |
rychling
Registrace: 2/2009 Příspěvků: 19 |
![]() |
|
RE: Skylink sipo- Nelze aktivovat pri balicku?Super diky moc za info. |
Hypnos