![]() |
|
Vyber prijmaca (HD, Enigma, LAN)Zdravim, potrebujem prijimac, ktory vie pustit program ako stream cez LAN port - cize s Enigmou. Urcite s podporou HD, minimalne jedna sachta na CI a jedna uni citacka (pripadne viac). Pozeral som nejake HD-Boxy, ale mozno je rozumnejsie nechat si poradit od skusenejsich. Dakujem |
kejsix
Registrace: 3/2008 Příspěvků: 16 |
![]() |
|
RE: Vyber prijmaca (HD, Enigma, LAN)já jsem si pořídil hd box 9105+ a řekl bych že v této cenové relaci jsem nešlápl vedle.A to jsem rozmlsanej z DM ale něco za něco.Na DM momentálně nemám. ;)Amiko mini combo,Amiko A4K combo+,HD Box 9105+,Mystique SaTiX-S2,SG-2100
|
alda
Registrace: 2/2007 Příspěvků: 3 393 |
![]() |
|
RE: Vyber prijmaca (HD, Enigma, LAN)kup si ten hdbox! upc zdarma jako bonus :)))Zdravím Vás!
|
bobo2
Registrace: 8/2009 Příspěvků: 1 630 |
![]() |
|
RE: Vyber prijmaca (HD, Enigma, LAN)Na vyber je toho dost. Kedze kazda liska svoj chvost chvali, tak VU+ solo2 |
JanoHels
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 886 |
![]() |
|
RE: Vyber prijmaca (HD, Enigma, LAN)a navyse na streamovanie to nemusí byť ani Enigma. Takže si vyber radšej niečo čo má aj dobrý obraz. |
Dagy2
Registrace: 11/2010 Příspěvků: 4 173 |
![]() |
|
RE: Vyber prijmaca (HD, Enigma, LAN)alda: Presne ten som pozeral :)bobo2: :D Kariet mam dost kadejakych z firemnych KTV stanic, cize toto mam poriesene JanoHels: To je zial uz prilis drahe na moj rozpocet :( Dagy2: A nieco konkretnejsie? Myslel som, ze enigma je nevyhnutna. Co sa tyka kvality obrazu, dost som cital o AZBoxe, ale to je uz cenovo zrovnatelne s VU+ ... |
kejsix
Registrace: 3/2008 Příspěvků: 16 |
![]() |
|
RE: Vyber prijmaca (HD, Enigma, LAN)určite je takých prijmač dnes už viac, čo poznám tak napr. Technisat Technistar S3 ISIO s dvojtunerom Digit S1.Moja reakcia bola len na tú nutnosť enigmy - streamovať video vedia dnes aj TV napr. Samsungy. ak ti ide len o cenu tak to asi ponúka aj kdejaká lacná linuxovina, otázka či to zvládne v skutočnosti. U VU+solo2 až na kvalitu obrazu streamovanie fungovalo veľmi jednoducho a dobre. |
Dagy2
Registrace: 11/2010 Příspěvků: 4 173 |
![]() |
|
![]() |