Quantcast

Diskuse

Uzamknuté diskusní vlákno , sekce: Pořady v televizi

Box Konečný

nevíte někdo, kde by se to dalo v TV vidět?

hadrak
Registrace: 2/2005
Odpověď v diskusním vlákně

RE: Box Konečný

našel jsem do pouze na SAT1

hadrak
Registrace: 2/2005

to hadrak

je to FTA, to je Ti málo... Notabene tohe je technický server, ne poradna "nad dopisy diváků"!!! Už mě vytáčí dotazy "kde vysílají tohle a tohle".... nemáte Google, nemáte v satelitech EPG, nemáte svéprávnost?

Ferguson Ariva 200, motor 53E - 30W. Skylink + TNK

patriklib
Registrace: 2/2013

No nevím jestli budou dávat zápas i Konečného,jistý je zápas Stieglitz-Kiyota

Ufones
Registrace: 5/2010

Jsi tu tejden i s cestou...když nemáš nic k tématu tak nic nepiš....bohužel to nikde nedavají ani Sat1,ten jede až večer...

Maxim
Registrace: 6/2006

re:patriklib

a na co tu je asi sekce pořady v televizi....
sice to fta je ale Konečný obhajuje již asi touto dobou a Sat1 dává box až 22.30 měla to dávat i česká televize ,ale nedošlo k dohodě (budou dávat golf)omg...

Multifokus + motor

czRossi
Registrace: 7/2006

patriklib

Tak se ukaž.....

unkabunka
Registrace: 8/2010

taky bych uvítal liveonsat taky neví
http://liveonsat.com/LJ___alt_boxing.php :(((

Amiko mini combo,Amiko A4K combo+,HD Box 9105+,Mystique SaTiX-S2,SG-2100

alda
Registrace: 2/2007

Box Konečný

Priatelia,poprosím Vás,nezakladajte takéto diskusné vlákna,každý má možnosť si takéto informácie pri troške snahy najsť a nie sa dotazovať na technickom serveri.Je treba občas použiť aj to kúzelné slovíčko "Google",ktorý Vám určite dokáže nájsť požadované informácie.Za pochopenie ďakujem :-)

Octagon 8008 mini Karty SKY DE, Skylink Astra 19.2E,23.5E,Thor 0.8W

Mego
Registrace: 2/2010

Mego

To bych si i myslel,že to sem patří.Z běžně dostupných stanic to nedával nikdo.Při troše snahy jsem uspokojivou odpověď nevygooglil.Hlavně,že se tady řešil porod Británie.Možná mohl někdo napsat nějaký feed a byl klid.Ne všichni vědí kde mají hledat.Ono je jednodušší prudit,než pomoci.(nemyslím tebe)

unkabunka

Jak to zde poslední dobou (tak 3 roky)sleduji,tak zde už opravdu člověk nesmí diskutovat ani o věcech týkající se sat. :laughing:

Nepijte vodu!!! Souloží v ní ryby ! PS: a srát též nechodí na břeh.

lachtan
Registrace: 7/2007

unkabunka

Tak ten pôrod som vymazal,akonahle som to videl.Feed som žiaľ nenašiel nikde,aby sa dal box pozerať,snažil som sa precizne hladať.

Octagon 8008 mini Karty SKY DE, Skylink Astra 19.2E,23.5E,Thor 0.8W

Mego
Registrace: 2/2010

Mego

Zamkl,nevymazal,ale to je jedno.Mě jde o to,že než to někdo najde tak může být i po zápase.Není to fotbal nebo hokej u kterých je délka zápasu daná.

unkabunka

bunka

Mna ten porod vôbec nezaujima, bola to len nazorna ukazka prevedena do extremu na tie ostatne jednobunkove otazky ohladne programu.Mego to vyriesil tak, ako uznal za vhodne,dufam ze to pochopil.
Tu moznost "porady v televizi" sa obycajne pouziva ked niekto upozorni na nieco co predpoklada, ze by mohlo byt zaujimave aj pre niekoho ineho. Ale nie otazky ohladne programu! By ma zaujimalo tiez preco to nedavala CT, ale pytal sa niekto tam? Alebo len tu?

Tento prispevok bol cely napisany bez financnej pomoci EU, alebo nejakej mimovladky.

liquere
Registrace: 7/2008

Omlouvám se za spam,ale sport a to zejména nedostupnej byl a je jedním z největších hnacích motorů zájmu o sat techniku.Vlastně je to už jediný (live sport)co se nedá plnohodnotně nahradit netem.
Když vám takový dotazy tak vadí co kdyby jste tu zřídili nějakou sekci na tohle téma a nikdo koho to tak pohoršuje tam nemusí chodit.Jak uplyne zápas může se to smáznout a je klid.
Pro technickej web by to neměl být takovej problém. :8)

Maxim
Registrace: 6/2006

Maxim

kvalitní příspěvek absolutně s tím souhlasím!

Ufones
Registrace: 5/2010

já myslím , že SPAM to není . K čemu pak jsou ty sekce fora navržené redakcí a kterých se máme držet , například - pořady v televizi , DIGI TV , LCD PLAZMY , ostatní nezařaditelné atd. ? Když někdo do těchto rubrik napíše tak hned je ohen na střeše a plno keců . Tak to zrušte udělejte z Paraboly Skylink odbornou diskusi a je to vyřízený navždy .
patriklib - přečti si radši do jakých sekcích fora se zde může diskutovat .
Když někdo namůže nic najít hned ani v GOOGLU tak jde jsem a vy mu vynadáte . Nikdo nemá tolik času vysedávat u počítače celý dny , u mne je to třeba 1x za 3 dny a to na chvíli dávám příklad . Box Konečný na tom jste se neschodli ani zde , chudák laik .
R^ :laughing: R^

standa111
Registrace: 11/2009

A kto ma cas vysedavat miesto tazatele? R^ :laughing: To sa da aj takto otocit... :bigeyes:

Tento prispevok bol cely napisany bez financnej pomoci EU, alebo nejakej mimovladky.

liquere

Súhlasím s tými názormi, že raz keď je tu rubrika "Pořady v televizi" tak hocijaký názor okolo televíznych relácii sem patrí, či to už bude recenzia na poslednú časť Ordinace, či Paneláka, alebo práve ako tento dotaz na konkrétny program v TV. Toto by mal byť technický server a redakcii dávam návrh, aby túto rubriku zrušila a nevznikali by podobné nezhody ako teraz.

telecirkus
Registrace: 12/2011

Tu nie je debata o rubrike, ale o jej vyuzivani. ;)
Inak suhlas, lepsie by to bolo vyuzite, keby niekto napisal kde co naladil pre ostatnych, ako sa stale pytat a potom sa uz neukazat.
Nic osobne proti hadrakovi ........

liquere

liquere

liquere:Jsem nějakej natvrdlej.Oč byl tvůj dotaz na porod hodnotnější než hadrákův?Mezi jeho příspěvky uběhlo 8 minut,takže asi hledal.Čt se vyjádřila:Měli zájem,ale nedohodli se na podmínkách.
Maxim: R^ R^ R^

unkabunka

:Jsem nějakej natvrdlej.Oč byl tvůj dotaz na porod hodnotnější než hadrákův?

-prave v nicom, o to islo. ;)

liquere

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra