![]() |
|
Proso Járy Cimrmana satelitní přenos (feed)13. července od 20 hodinKbyby jste to někdo naladil dejte vědět kde Díky R^ :))) |
Hugo Boss
Registrace: 2/2006 Příspěvků: 91 |
Stránka: 1 [ 2 ] INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 28 | |
![]() |
|
RE: Proso Járy Cimrmana satelitní přenos (feed...Já přidám bod 11 a ten je o zakládání soukromých správ./kdyztak mi napis PM na ABforu, at teda nepisu mail do prispevku ;) /Ať se na mě nikdo nezlobí ale snad je většina svéprávná a dokáže si přečíst zdejší pravidla, a pak to co je porušují se strašně diví že mají dovolenou. Dost vás volá o pořádku a na druhé straně se to obchází a porušuje tak co kdo chce? A když admin zakročí tak je oheň na střeše a brečí ti co se jim"ukřivdilo"!! Nejsem zaujatý nejsem a nechci být adminem ale fascinuje mě jak si zde stěžují a brečí ti co dostali dovolenku a stačí ze podívat za co.Jeden je sprostý,další tady uráží, další spamuje, další nenápadně rejpe další zakládá soukromá vzkazy další chce refreš a mohl bych pokračovat ale nemá to cenu. ;) |
fitipaldi
Registrace: 4/2011 Příspěvků: 243 |
![]() |
|
@afkczPoslal som PM, snáď to doriešime bez nejakých problémov. Ďakujem. |
majoSk
Registrace: 6/2007 Příspěvků: 381 |
![]() |
|
do keeeelusom snad najvacsi fanusik DJC na svete a toto mi uslo! :( ludia ak to mate niekto nahrane ozvite sa! |
soso
Registrace: 2/2010 Příspěvků: 419 |
Stránka: 1 [ 2 ] INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 28 | |
![]() |
|
![]() |