Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Příjem DVB-T

Regionální síť 7

Zdravím, bydlím v Hlinsku v Čechách a chytám mux1,2,3 z Krásného a mux4 z Ústí nad Orlicí. Chtěl bych teď zkusit reg7. Než začnu točit anténou na Jihlavu či Trutnov, nezkoušel to již někdo tady ladit? Dá se to tu chytit?

rkhl
Registrace: 8/2008
Stránka: 1 [ 2 ]
INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 38
Odpověď v diskusním vlákně

rkhl

Ti dobře radí kolega Saxon, teď záleží kde v tom Hlinsku bydlíš - ono je i v dolíku. Teď bych šel na tu Kleť i ta Jihlava za pokus stojí. Jinak jsem na netu četl, že někde u Slatiňan má být vysílač pro 4.mux na 48. kanále a to je k Vám kousek.

CES
Registrace: 4/2007

RE: Regionální síť 7

Saxon mu nic neradil, protože vůbec nezná jeho lokalitu.

On Air!

Saxon
Registrace: 5/2007
Galerie: Saxon

Saxon

Jestli rkhl si celé vlákno dobře přečetl a koukne se na výkony a n.m.v vysílače tak ho musí ta Kleť - trknout -. R^ .

CES

Jako myslíš chytat RS7 z Kleťe v Hlinsku u Chrudimi? To muze napadnout akorát tebe...ty vykone a nadmořská výško. Ty, kdyz začneš někomu radit a doporucovat, tak dostávám kopřivku.

On Air!

Saxon

Přesně, signál v Č.K stojí za ho... a ještě tomu pařízek nasadil u RS7 zase korunu použitím 5/6 jako původně u muxu4, kde potom pochopil že je to k ničemu a snížil to na 3/4. To už rovnou ČT mohla u muxu1 zvednou to z 2/3 na 3/4 a déčko šoupnout tam. :lookaround:

Nejsem montér, nejsem prodejce, jsem jen Emil Držkatý

eemil
Registrace: 12/2006

Umíš něco jinýho, než napadat Ty KAPŘE !!! A proč ne, má udaných 100 kW a má to cca 80. km., já beru ze 110.km 1. mux z Ještědu a udaných 50 kW. Si tu kopřivku dobře podrbej. Rv :)))

CES

eemil

CTU nechal údajně mezinárodně posvětit K29 pro kótu Vítkův Hradek/Svatý Tomáš/. Nejpíš pro pokrytí jezera, kde se v oblasti Kovářova prý chystá výstavna něčeho podobného jako je Marina v Lipně nad Vltavou.

On Air!

Saxon

100kW to nemá ani náhodou a Hlinsko je od Kletě 160km. Nauč se počítat a nemontuj se něčeho, co si neviděl ani z rychlíku. Moulo! ;)

On Air!

Saxon

Jo Šmoulo - a to v klidu natáhnu ze 150.km Votice-Mezivrata a je tam jen 32 kW. Jinak k nám do města vedou koleje i dál, jak k Tobě ??? :))) R^ :)))

CES

jako mám dojem, že mux4 má na Kleti povolenej 100kW a RS7 jen 63, ale jakej ve skutečnosti vzhledem k nevyhovujícímu AS používaj čert ví. Jo to jsem zvědavej jestli dokryjou i to lipensko. Jako kdyby někdy na Kleti přešli na ten armádní stožár a prdli tam všesměrovej AS, tak pokud by využili maximálních výkonů a u toho RS7 snížili FEC na těch 3/4, tak by to bylo o něčem jiným :lookaround:

eemil

Eemil

Zítra pojedu přes Větřní, tak RS7 a Mux4 změřim u kostela a potom v Hořicích, kolik tam toho svítí ve srovnání s K22.

On Air!

Saxon

Saxon

Jo to by bylo fajn ověřit skutečnej stav, nebylo by marný i dole u "kulturáku" ale to po tobě nemůžu chtít :))) :laughing: :dead:

eemil

Ne, to opravdu ne!! :))) :)))

On Air!

Saxon
Stránka: 1 [ 2 ]
INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 38