Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Skylink

Kvalita obrazu Skylink vs.

Po dlouhé době se mi povedlo koukat na MotoGP na svém SATu a TV. Během reklam jsem z Fandy přepnul na německý Sport1 a tady se mi zdála kvalita obrazu o mnoho lepší. Zajímalo by mě jestli za to může Skylink nebo Fanda? :) Známý má kabelovku od UPC a u něj se mi obraz zdá také nepatrně lepší než na Skylinku

DVB-T: 135Kč (ČT) sledovani.tv: 0Kč (v síti partnera)

Suarez
Registrace: 5/2012
Odpověď v diskusním vlákně

to Suarez

Běž do haj*.... ehm, klozetu s tím flamem.... Trapné, laciné, stupidní....

Xtrend ET4000HD + Dreambox 800HD, T90 + offset 90. 5W+4W+1W+5E+9E+13E+19E+23E+28E+36E circ. "Ночные волки Россия" Support Czech

apriliarsv
Registrace: 12/2012

RE: Kvalita obrazu Skylink vs.

Díky za názor, ale nic jsem se z něj nedozvěděl

Suarez

NovaSport HD obraz ok

petrpupa
Registrace: 9/2008

@suarez

pokud se nepletu,tak máš SIRa,tak se podívej na bitrate a bude Ti vše jasné.Jináč mít HD receiver a dívat se na SD programy,tak tomu říkám vyhozený peníze.

Nejjednodušší řešení i toho nejsložitějšího problému bývá zpravidla to nejlepší.

táhlovej
Registrace: 3/2005

táhlovej

presne tak, moja reč ;)

HornetF18
Registrace: 10/2011

to apriliarsv

Vaše odpověď - trapná, laciná, stupidní...

mispi
Registrace: 1/2009

Suarez

Fanda je co se obrazu týká k zblití i jinde a to i v pozemáku. s tím nemá Skylink nic společného. Nic Nově nebrání vysílat na satu s vyšším datovým tokem a klidně i v HD. Obrať se na TV Nova.

Dreamsky HD6 Duo, parabola Maximum E85 Multifocus (23,5°E; 19,2°E; 13,0°E;1,0°W)

wladys
Registrace: 2/2009

táhlovej, wladys: Na bitrate už jsem koukal a na některých českých programech docela bída. S DVB-T nemůžu Fandu moc porovnat, i v dnešní době se najde město s 20.000 obyvateli kde jede mux 4 jen odpoledne a pokud je dobré počasí :)))

Jde mi o to že Skylink bude chtít za pár měsíců servisní poplatek a já nejsem žádný divák, takže jim asi zamávám. Nějaká alternativa do zásoby by se ale hodila. Např. z UPC bych se mohl pokusit vytřískat nějakou slevu, kdyby např. jejich kvalita vysílání byla lepší, ale bude to asi podobné.

Suarez

@suarez

Jenže pokud chceš kvalitu,tak ji v SD programech nehledej - nehledě na to,že české programy v SD má Skylink lepší než freesat(u HD programů je to ale kromě ČT1HD a NOVY HD opačně - protože je freesat přebírá od pořádného providera a ne...ví je).

Nejjednodušší řešení i toho nejsložitějšího problému bývá zpravidla to nejlepší.

táhlovej
Registrace: 3/2005

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra