Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Zkušenosti

OT . kyngdvb nefunkčné

po kliknutí na kyngdvb mi vyhodí hlášku že nemám prístupové oprávnenie. je chyba u mňa alebo je stránka OFF ?

Poznámka pre MEGA: tému som založil v zmysle platných Pravidiel. Označenie je OT a riadil som sa bodom 2:
....Aktuální problémy (nefunkčnost programů, přístupové oprávnění)...

lubomir63
Registrace: 6/2006
Odpověď v diskusním vlákně

RE: OT . kyngdvb nefunkčné

U mna o.k. a co na tom prevadzkujes ? :8)

Tento prispevok bol cely napisany bez financnej pomoci EU, alebo nejakej mimovladky.

liquere
Registrace: 7/2008

atlas cristorE

lubomir63

Este to prevadzkujes - mas aj HD cristora ?

Tento prispevok bol cely napisany bez financnej pomoci EU, alebo nejakej mimovladky.

liquere

v detskej je crt telka 55cmt tak tam stačí aj tento SD stroj. Ale má stále výbornú podporu a ide tam perfektne šaring :8) . HD cristora atlas 200 som si dal zohnať. Kedy bude-neviem lebo mi ho slúbil priniesť jeden alžírčan . Tak uvidím - až uvidím :8)

lubomir63

Jo tak nech to vyjde...

liquere

po dlhej dobe lubomir63

ignorujem toto forum po tych skusenostiach tu :((( nebit teba neprihlasim sa -- takisto kyng home stranka doma off nemam opravnenie error 604- v praci pohoda načita bez problemov - žeby ma blokoval t-com :fuming:

WADER
Registrace: 12/2009

WADER

nemusel si prihlasovať.

vusolo 4 K . blackhole 3.0.8.

oneeeee
Registrace: 10/2005

@Wader:sú aj horšie

veci ako táto stránka. Napr. moja svokra! :fuming:
Na kyngácku stránku som sa pripojil doteraz zo 4 kompjúterov -a na všetkých svieti: 403 - Forbidden Error
You are not allowed to access this address. Na ostatných nie je problém.

lubomir63

aktualne

som v praci - tu mi to beži v pohode posledna aktualizacia kyng home bola 1.7.2013 atlas hd 100 soft a115 upc fix -doma nejde načitať piše error pokial zavada pretrvava kontaktujte webmastera -aspon tak som to prelozil -nefunguje mi ani kyng downloader ktory mi stahoval subory automaticky a hadzal ich na plochu-ak to bude trvat prihlasim sa na kyng forum z prace a budem informovat admina :8) nech sa ti dari..

WADER

O osmej vecer mas byt doma nie v praci.... ;) Vymyzata cache nepomoze?

liquere

Vymazat som myslel

liquere

uvidim

ked dojdem domov -tu mi to ide v pohode lubomir skus tuto cestu--- http://forums.kyngdvb.com/login.php?do=logout&logouthash=1374172236-de112c374ad35f23d92508ba3662e37bb84bb386---vstup na forum tu som sa normalne prihlasil.zatial

WADER

Co si uvidel ? :)

liquere

nula bodov

dík chlapci ale nepomohlo nič z toho čo píšete. Ešteže ide aktualizovať priamo v receivery z kyng servera .

lubomir63

no tak už som "odstrihnutý" od PIATICH podobných stránok. Dá sa vôbec nejako zistiť laikovy ako ja kde môže byť problém?

lubomir63

Pokial nemas sajnu tak napis cely chybovy oznam do googlu a pokial nie si sam dozvies sa odpoved, urcite sa to niekde rozobera. Ake stranky?

liquere

doma nefunkčne!

403 - Forbidden Error
You are not allowed to access this address.
If the error persists, please contact the website webmaster.

If you are the webmaster of this site please log in to Cpanel and check the Error Logs. You will find the exact reason for this error there.

Common reasons for this error are:

Incorrect file/directory permissions: Below 644.

In order files to be read by the webserver, their permissions have to be equal or above 644. You can update file permissions with a FTP client or through cPanels File Manager.
Restrictive Apache directives inside .htaccess file.

There are two Apache directives which can cause this error - Deny from and Options -Indexes. -- v praci v pohode - podla mna nas blokuje prevadzkovatel internetu !

:fuming:

WADER

lubomire

Zbytocne zahltujes vsetky fora. U syna ti ide a u teba nie, vymazat cookies historiu, mi to pripada ako keby mi nesiel hodinu net a s prepacenim nemam co pozerat

reavisko
Registrace: 1/2012

Ale to by malo problem viac ludi. Skus aj iny browser.Ta chyba je na servri ale preco prave vam to nejde.........je cudne....Mne to cez operu ide.

liquere

kyngdvb nejde ani mne, mam orange dsl - káble od telekomu :)

Vu+ Solo 4K, Dreambox DM7020HD, Philips 65PUS7600

Sanzi
Registrace: 9/2009

založny-link

http://www.najmsat.eu/cristor2.html--- na softwery illusion/kyng kym to daju-dame do poriadku -a poprosil by som blbečkou ktory nevedia pomoct aby sa radšej nevyjadrovali a venovali sa radšej tomu či im ide alebode nejde skylink :))) opera tiež mrtva liquere :((

WADER

toto vam ide?

http://home.kyngdvb.com/index.php?option=com_phocadownload&view=sections&Itemid=5

liquere

nejde ani to, iny browser to tiez neotvori

Vu+ Solo 4K, Dreambox DM7020HD, Philips 65PUS7600

Sanzi
Registrace: 9/2009

mrtve rovnaka hlaška--403 - Forbidden Error
You are not allowed to access this address.
If the error persists, please contact the website webmaster.
ale je to aspon peknym modrym pismom :)))

WADER

@reavisko

všetky fóra nie -len dve. U syna to ide - ten má inú IP adresu a cez neho som nebol prihlásený - len ako neregistrovaný návštevník. No a tých 5 zneprístupnených stránok má spoločné toto: všade som bol prihlásený z tejto IP,všade ako lubomir63 a všetky stránky sú zamerané na kekse a šaring.

lubomir63

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra