![]() |
|
Amiko SSD 560-jak nahrat novy firmware?Potrebuji aktualizovat firmware a seznam programu na srotu Amiko SSD 560. Prijimac ale nema USB, tak nevim, jak ho tam nahrat. Prosim o radu. |
esquire
Registrace: 7/2008 Příspěvků: 512 |
Stránka: [ 1 ] 2 INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 31 | |
![]() |
|
RE: Amiko SSD 560-jak nahrat novy firmware?cez RS 232,to je na zadnom paneli 9 dierkový výstup,napíš email pošlem ti softver aj loader |
patrikcoac
Registrace: 10/2005 Příspěvků: 492 |
![]() |
|
RE: Amiko SSD 560-jak nahrat novy firmware?Doporučuji si přečíst zdejší pravidla /prav.5/kde píše o zveřejňvání adres a mail adresa je!!A já nemůžu vědět čí ten mail je takže se nebude psát, a má to jenom jediný důvod-možnost zneužití.Buďto se to pochopí a když ne tak bude co? A neprojde ani různé obcházení ok? A prosím bez komentářů že to tak není.OK? O2TV STŘÍBRNÁ
|
petr33
Registrace: 5/2006 Příspěvků: 1 734 |
![]() |
|
RE: Amiko SSD 560-jak nahrat novy firmware?O pravidle 5 už tu bylo řečeno snad všechno, dokonce i vyjádření pana Vyletala které od neho mam. Ale mohl by nam petr33 vysvětlit jak si ti dva diskutující mají pomoci?Jeden potřebuje pomoc, druhy chce pomoci a na odborném foru to nejde. Tomu nejak nerozumim. Topfield TF 7710 HD PVR 250GB HDD, Ferguson 7318, motor SG 2100, Parabola 73x80 Al Emme Esse, LNB Maximum Pro-Line P-2 Twin.
|
kuba
Registrace: 3/2007 Příspěvků: 4 247 |
![]() |
|
RE: Amiko SSD 560-jak nahrat novy firmware?ved prave redakce napisala ak niekto da svoj email dobrovolne nieje to porusenie pravidiel.Ariva 202e
|
Frankovic
Registrace: 5/2006 Příspěvků: 276 |
![]() |
|
RE: Amiko SSD 560-jak nahrat novy firmware?Diky, ale to musim mit asi specialni kabel, nebo redukci, ze? |
esquire
![]() |
|
RE: Amiko SSD 560-jak nahrat novy firmware?kříženy kabel je potreba.Topfield TF 7710 HD PVR 250GB HDD, Ferguson 7318, motor SG 2100, Parabola 73x80 Al Emme Esse, LNB Maximum Pro-Line P-2 Twin.
|
kuba
![]() |
|
RE: Amiko SSD 560-jak nahrat novy firmware?no hlavne redukciu a pohon 4x4 na petr33. |
gauč
Registrace: 9/2010 Příspěvků: 34 |
![]() |
|
RE: Amiko SSD 560-jak nahrat novy firmware?kup si v Sat predajni kabel Nulmodem,majú rôzne dlžkykeď nemáš výstup RS232 tak aj redukciu s USB |
Igor
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 794 |
![]() |
|
RE: Amiko SSD 560-jak nahrat novy firmware?http://www.topelektro.cz/index.php?main_page=product_info&products_id=10613 |
Igor
![]() |
|
RE: Amiko SSD 560-jak nahrat novy firmware?http://www.cssf.cz/showthread.php?24930-Zapojenie-k%E1bla-RS232-quot-Null-modem-quot |
Igor
![]() |
|
RE: Amiko SSD 560-jak nahrat novy firmware?A tohle by fungovalo?http://www.amiro.cz/product/982/GEMBIRD-Kabel-adapter-USB-seriovy-port-1-8m-USB-AM-DB9M-RS232-redukce- |
esquire
![]() |
|
to petr33dejte mu funkci a on se z toho pokadí. Vzpamatuj se ogare.Kdo je kdo a co je co.
|
Janik
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 618 |
![]() |
|
@Janíkto netřeba komentovat a je to tady stále dokola.Co tenhle panáček tady stále vytváří a na co si hraje je OSTUDA všech amdinů... Nevím,co tady stále dělá.Měl by se někam už konečně "uklidit"...Ta číslovka "33" je myslím i jeho IQ podle toho chování a arogantnosti vůči pisatelům na tomhle diskuzním fóru.Sám nezná pořádně pravidla a vykládá si je podle sebe.Ach jo... ;P :bigeyes:_________________________ Vím,že nic nevím _________________________
|
jamess96
Registrace: 11/2005 Příspěvků: 3 962 |
![]() |
|
RE: Amiko SSD 560-jak nahrat novy firmware?Ale mohl by nam petr33 vysvětlit jak si ti dva diskutujícímají pomoci? Jeden potřebuje pomoc, druhy chce pomoci a na odborném foru to nejde. Tomu nejak nerozumim. Topfield TF 7710 HD PVR 250GB HDD, Ferguson 7318, motor SG 2100, Parabola 73x80 Al Emme Esse, LNB Maximum Pro-Line P-2 Twin.
|
kuba
![]() |
|
RE: Amiko SSD 560-jak nahrat novy firmware?ARD, ZDF - děkuji za HD - ""FTA"". R^ R^ R^ |
CES
Registrace: 4/2007 Příspěvků: 4 385 |
![]() |
|
kuba+a jiníTak podívej-je problém mu vysvětlit tady jak to udělat? Bez mailu?Třeba to zajímá i jiné lidi né?A když mu chce pomoc na odborném foru tak na co potřebuje mail??? Vysvětli mi to!!Jestli zde žádá o radu tak vše v pořádku tak to není potřeba řešit soukromě přes mail ale zde neníliž pravda.Proti tomu nic nemám, ale takto ne. A tebe jsem speciálně upozorňoval o zdejším provokování. Ty si tady hraješ na nějakého"guru" děláš tady nenápadně dusno a nenápadně rejpeš a provokuješ a pak se strašně divíš že tě někdo opálkuje.Když byl admim Tomík tak si rejpal do něj a pak si brečel že tě pálkuje, teď se ti nelíbím já tak to skoušíš, a když tě odmění admin tak zase brečíš, že ty si ten chudáček.Ty tady občas vyprovokuješ nějakou hádku a když jde do tuhého tak akorát píšeš-doufám že to admin vidí. A že se to nelíbí dalším -holt to tak bude, nemůžu za to že se snažím zde dodržovat pravidla fora a některým se to nelíbí. Klidně zde můžou napsat co dělám špatně a dá se to napravit.Ano každý dělá chyby a někdy je těžké rozhodnutí jak se zachovat . A pokud má někdo připomínky k pravidlům ať to připomínkuje na redakční mail. A jestli si pár lidí myslí že jsem arogantní tak je to jejich názor na který mají právo ale já si to nemyslím. Takže se tady necháme sprostě urážet a napadat psát si o refreše,kody na legální příjem,a a třeba během dne psát třikráte stejné téma , obcháze všelijak pravidla?Či si tady zakládat nové nicky když má někdo dovolenou? Přeji pěkný den. O2TV STŘÍBRNÁ
Text zeditoval moderátor petr33. Datum editace: 20.07.2013, 12:11.33
|
petr33
Registrace: 5/2006 Příspěvků: 1 734 |
![]() |
|
pěkně napsanéMě si taky našel jako oběť když něco napíši/kuba/, protože tady nemá bublajze.Občas s i najde někoho a nenápadně rejpe.Toto je strašně úlysný člověk takzvaný vlezdo(nevhodné slovo)ka vnucující svoje názory a běda!! když s nima někdo nesouhlasí,a když mu teče do bot tak akorát dělá že za nic nemůže.To mi připomíná bývalého"Antonína".A milionkrát jsem mu psal že ta ty jeho kydy nereaguji a reagovat nebudu a on reaguje pořád.Lenoši kteří jsem dají dotaz ktrý se dá vyhledat jinde a ti kteří se zde neobjeví za dva tři dny tak takové dotazy se mi nelíbí, či co kde bude v tv .Já kritizuji a on vyhledává hádky a hlavně rejpání.Admin Petr33 tady se snaží udělat a dělá pořádek tak co proti němu máte? Nelíbil se Warder že byl důslednější co teda někdo chce? Anarchii? Tak mu napište co dělá špatně a přestaňte ho napadat. Připadá mi to že jsou to akorát tí co jim šlápnul na kuří oko pro se nehodlají smířit že to tak je. A jinakje tady "nejvyšší admim" tad at k tomu něco řekne. A když jsme u bodu 5 tak adresa je teda co? |
slávista
Registrace: 11/2010 Příspěvků: 583 |
![]() |
|
slavistaBod 5 je jasný,nesmieš zverejnovať adresy iných,pravidlá sa budú korigovať,ak tu zverejníš svoj mail je to ok,ale nesieš riziko,že ak ťa bude niekto obťažovať,nikto tu s tým nespraví nič.Uvediem príklad-pokiaľ máš na niekoho adresu,či iný kontakt,tu to nemôžeš dávať,pokiaľ svoje iniciály dáš,tak ok. Toľko nateraz a poďme k téme,ak je k čomu diskutovať. Octagon 8008 mini
Karty SKY DE, Skylink
Astra 19.2E,23.5E,Thor 0.8W
|
Mego
Registrace: 2/2010 Příspěvků: 965 |
![]() |
|
RE: Amiko SSD 560-jak nahrat novy firmware?tiez som svojho casu navrhoval, aby si ten kto potrebuje pomoc mohol zverejnit svoj mail, nie aby si pytal mail na niekoho koho pomoc potrebuje. Tak je to logicke......Tento prispevok bol cely napisany bez financnej pomoci EU, alebo nejakej mimovladky.
|
liquere
Registrace: 7/2008 Příspěvků: 14 231 |
![]() |
|
MegoOK! Ale jak poznáš že je to tvůj mail??Vy jako admini to vydíte že třeba jaký já mám mail?Vždyť můžu udat jakýkoliv mail i třeba schodou náhod tvůj a už bude problém.Ano korigujte to. A můžeme znát tvůj názor na "kolegu"/p33/a na některé zdejší přispívatelé -já jím říkám rejpalové? To je poslední zde dotaz, jinak k témě. |
slávista
![]() |
|
petr33K prvním dvoum odstavcům: pokud dobře čtu, tak mu chtěl poslat "softver aj loader" To fakt netuším jak to jde v diskusi. Takže odpověď na otázku "neníliž pravda" zní : Není.Můžeš mně bez emocí říci kde provokuji? Možná ti vadí, že upozorním na nesmyslné napadání (jiných uživatelů) typem "slávista" ale pokud bys to udělal ty, tak to nemusí dělat jiní. Za další se mně nelíbí, že používáš slova "brečel, brečíš, chudáček...", je jasné, že se tím snažíš ponižovat, bezdůvodně a hloupě. Tvrdíš, že vyprovokuji hádku, kde prosím! Snad ne tím, že mám jiný názor? Petře, vím, že mě nemáš rád za to, že jsem upozornil na tvůj podvod (nebojím se to takto nazvat) s vyloučením x nevyloučením tomika, ale to přičti na vrub sobě, já to nebyl kdo ho naoko vyloučil. slávista: Škoda slov, ty coby anální lezec nemáš konkurenci. Tebe si nikdo jako oběť nenašel, ty v diskusi pouze oběti napadáš, víc nic. Já na to pouze občas upozorním. Na tvůj dotaz na admina mego, ti napovím já, nevadí? Jak mám vědět, že pod nikem slávista jsi stále jen ty? Nic není hochu dokonalé a stoprocentní. Ale vykládat si podle toho jinak jasná pravidla je divné. že? mego: Jsi chlap na svém místě. Chápeš a rozumíš psanému slovu, tj. pravidlům. Jsou jasná a neoddiskutovatelná. Pokud si je někdo vykládá jinak, tak ať se nediví reakcím ostatních. Zvláště od admina petra bych očekával, že základní pravidla chápe. Topfield TF 7710 HD PVR 250GB HDD, Ferguson 7318, motor SG 2100, Parabola 73x80 Al Emme Esse, LNB Maximum Pro-Line P-2 Twin.
|
kuba
![]() |
|
kubaty si naprostý a vymaštěný ubožák-ty si chudinka co nic nedělá a co ty urážky?Anální je urážka tak tady nevyskakuj ty ubožáku,ty jako obvykle máš na vše vždy tu správnou odpověď.A jako vždy musíš mít poslední slovo.Víš co si ???.Ty akorát potřebuješ někoho kdo ti to žere a ten je dobrej jinak zbytek je povl,s tebou není radno diskutovat protože ale nemá to cenu.Blb zůstane blbem.Urážky za urážku. |
slávista
![]() |
|
slávistapravdu mas, je to vymasteny, falosny, uplakany a spinavy K.O.K.O.T. co sa najprv strka do riti a ked nieje po jeho tak zas hned osiera. Rozducha hadku, tvari sa ze on nic a potom ked dostane po tom spinavom pisku tak vypisuje spinavosti a strka sa do riti Vyletalovi a prekruca fakty ako sa da. ;) |
Hasic11
Registrace: 11/2012 Příspěvků: 60 |
![]() |
|
ReakciaHasic11-už si dohasil natrvalo tu,keď sa nevieš chovať,dostal si viac možností.Slávista-mne neprináleží komentovať nikoho a ja proti petr33 nemám žiadny problém,keby som mal,napíšem,ja som otvorený človek.Jeho rozhodnutia sú jeho rozhodnutia.Týmto ho pozdravujem :-) My nevieme,či adresu,ktorú sem diskutujúci zverejní je pravá,to je fakt a práve preto som napísal,že zodpovednosť za to nesie prispievateľ sám. A na margo-ak žiada niekto o radu,tak hádam nebude nikto taký cvok a zverejní neplatnú,či inú adresu.Potom jeho vyplakávanie na fóre je k ničomu. Overiť adresa sa dá u redakcie. Octagon 8008 mini
Karty SKY DE, Skylink
Astra 19.2E,23.5E,Thor 0.8W
|
Mego
Registrace: 2/2010 Příspěvků: 965 |
![]() |
|
MegoDěkuji za objasnění.A jsem rád že nemažeš příspěvky/hasič/. Alespoň si každý udělá úsudek co je to za experta,já to psal slušněji hasič to napsal tak jak to je. a může se kroutit jak chce. :))) :laughing: A teď k diskusi. ;) |
slávista
Stránka: [ 1 ] 2 INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 31 | |
![]() |
|
![]() |